Bence girilmez, beklemekte fayda var, ölmezsin ya bitsin o dönem sonra ne yaparsan yap, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Girilir ama tavsiye edilmiyor. İlla yapacapım diyorsan anal deneyebilirsin. Regl iken yaparsan hastalık kapma veya karşı tarafın kapmasına sebep olma ihtimalin daha yüksek olur.
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım kadın sağlığı için sakıncalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Hijyen kurallarına uyulursa fiziken bir sorun olmadığı gibi , kadının regl sancılarını da azaltır. Ama tabi tercih meselesi. Görsel olarak tercih edilmeye bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yok hocam kan revan pis koku uğrasamam insan gibi beklerim üç bes gün kaçmıyor ya
😅😅😅😅👏
İsteğin çok oluyorsa anal ya da sürtünme deneyebilirsin ama temiz olmalısın dilini de kullanan biri işine yarayabilir
Bence girilmez, beklemekte fayda var, ölmezsin ya bitsin o dönem sonra ne yaparsan yap, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabi
Girilir ama tavsiye edilmiyor. İlla yapacapım diyorsan anal deneyebilirsin. Regl iken yaparsan hastalık kapma veya karşı tarafın kapmasına sebep olma ihtimalin daha yüksek olur.
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım kadın sağlığı için sakıncalı
Hijyen kurallarına uyulursa fiziken bir sorun olmadığı gibi , kadının regl sancılarını da azaltır. Ama tabi tercih meselesi. Görsel olarak tercih edilmeye bilir.
Hayır girilmez dinen de günahtır uzak durmak gerekir
Girmedim ama eski sevgilimin karnının altına masaj yapmıştım öperek, rahatlaması için.
Biz sürtünüyoruz sdc ya da eşim ne isterse o an ama birleşme olmuyor
Girilmez çoğu şeyden daha günah
Ben çakıyorum. Daha istekli oluyorlar
İğrençsiniz
Girdim ama girmez olaydım 🤣
Çok sağlıklı değil aslında
ben yapmıstım partnerım le
Girilmesi doğru değilmiş
Uygun değil girilmesi.
Girilir her türlü
bir iki kez denemiştim
Ben yapmam bana göre değil sabredebiliyorum