Gizli Üye(45 üstü)1 yılTüm erkekler seks ister. Aynı şekilde tüm kadınlar da seks ister. Yakışıklı/güzel olup olmamak burada bir kıstas değildir.
Sorun; kadınların seksi çok yukarılarda bi yere koyması. Yemek içmek kadar doğal bir şey bu. Bir adamla oturup muhabbet edip yemek yiyorsan seks de yapabilirsin, bundan doğal bir şey yok. Seks fiziki bir ihtiyaçtır.
Aşk diye gereksiz romantikleştirdiğiniz şey ise tipini, karakterini çok beğendiğiniz, yanında güvende hissettiğiniz, hep yanında olmak istediğiniz insanla birlikte bir ömrü paylaşmayı istemektir. Bunun içinde seks de dahil olmak üzere çiftlerin birlikte paylaştığı her şey vardır.
Toplum baskısı ve algısı seksi tü-kaka olarak gösteriyor, o yüzden kadınlar sadece uzun ilişki kurma ihtimalleri olan adamlarla seks yapmaya (daha doğrusu evlenene kadar yapmamaya) çalışıyor. Erkeklerde bu toplum baskısı daha az olduğundan doğal insani içgüdülerini daha rahat sergileyebiliyorlar ve evlenmeden seks yapmaya çalışıyorlar.
Yani sadece "yakışıklı erkekler aşk olmadan seks istiyor" diye düşünmek doğru değil, yakışıklı olmayan erkekler de "aşk olmadan seks" isteyebillirler. Yakışıklı erkeklerin kadınlar tarafından seçilme ihtimali daha çok olduğundan onların seks yapma ihtimalleri yükseliyor istatistiki olarak.
05 Yorumla
Soran1 yılOlayımı çok yanlış anlamışsın, evlenmeden seks yapmama düşüncelerim 20lerimdeykendi,40 yaşındayım ve bakire değilim, seks çok önemli, her gün de canım seks ister
Demek istediğim, aşk ve tutkuyla seks yapmak istiyorum, ciddi düşünmesek bile hem aşk dolu dokunuşlar hem sertlik te olmalı yeri geldiğinde
Fakat çoğu yakışıklı erkek aman kadın bana bağlanmasın diye duygusuz seks yapıyor
Ve kadını çok özel hissettirerk baştan çıkartanlsr çok yakışıklı olmayanlar...
Bundan bahsettim
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat katılıyorum, aşk olmadan seks iğrenç gelebilir. Ancak her aç kaldığımızda en sevdiğimiz yiyecekleri yiyemiyoruz maalesef, bazen yaşamımızı idame ettirmek için hayatta yemem dediğimiz şeyleri tadına bakmadan, yaşamımızı devam ettirebilmek adına yediğimiz oluyor.
Gereksiz romantikleştirme dediğim tam da bu işte; seks ihtiyaçtır, bir şekilde karşılanması gerekir. İster mastürbasyonla ister tek gecelik bir partnerle. Bu seninle ilgili bir durum, karşındakini mutlu etmekle ilgili değil.
Erkeğe "lütfettiğiniz" seks ise bambaşka bir tartışma konusu. ona hiç burada girmeyelim, çıkamayız :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında bu sadece yakışıklı erkeklere özgü bir şey değil. Görünüşten bağımsız olarak, bazı insanlar hayatlarının belli dönemlerinde sadece fiziksel yakınlık isterken, bazıları duygusal bağ kurmak ister. Ancak yakışıklı erkeklerle ilgili böyle bir algı olmasının birkaç sebebi olabilir.
Yakışıklı erkekler daha fazla ilgi gördükleri için ilişkilere biraz daha yüzeysel yaklaşabilirler. Çünkü çok fazla seçenek karşılarına çıkar, bu da bazılarını derin bir bağ kurmak yerine anlık tatminleri tercih etmeye yöneltebilir. Diğer yandan, insanların onları sadece fiziksel çekicilikleri için istemesi de onların duygusal ilişkilere mesafeli durmasına yol açabilir. Yani bazen etraflarındaki insanların niyetleri de onları etkiler.
Ama her yakışıklı erkek böyle değildir. Aşkı, derinliği, sadakati önemseyen çok yakışıklı erkek de vardır. Belki doğru kişiye denk gelmek zaman alır. Gerçekten seven biri, sadece dışını değil, kalbini de ister.
00 Yorumla
1 yılHerkes kendinin farkında. Güzel bir kadın kendine zengin bir koca, yakışıklı bir eşi yakıştırıyor. Yakısıklı erkekte bu conflikti bildiği için ve kendinin farkında olduğu içni bu avantajını karakterinin getirmiş olduğu durumlarda kullanmaktan çekinmiyor. Çok güzel olup sadece mutlu olmak isteyen kadınların olduğu gibi, yakısıklı olup düzgün bir hayat sürmeye çalısanlar da var elbette. Fakat azınlıkta maalesef. Cinsel ilişki durumlarında asla uçkurum için cinsellik istemem dediğin gibi sevgi var ise istek gelir. Sevgi yok ise hayvanların yaptığından bir farkı da yoktur...
00 Yorumla
Kaç defa aşkla seks yaptın? Hayır daha güzel değil. Hatta aşk seksten alınan zevki bastırıyor.
Sorunun cevabına gelirsek. Bir kadınla yapılabilecek en güzel şey sekstir. E adam da yakışıklıysa sekse erişebiliyor demektir. Sen ona yaklaştığında senin de aynı şeyi istediğini düşünüp ona göre yaklaşıyor.
03 Yorumla
Soran1 yıl6 kez falan
Soran1 yılYani aynı adamla 6 kez, uzak mesafeydi🙈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersizler demek ki. siz niye yakışıklılara takıldınız? çirkinlere bakın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBu devir çıkar devri olduğu için erkek olsun kız olsun evlenmeye niyeti olmadıkları için ihtiyaç gidermek için seks yapıyorlar
10 Yorumla Çünkü çok kadına ulaşabiliyor tek kadını ne yapsın yakışıklı zengin erkek 35 e doğru tek kadın arar evlenmek istiyorsan tip sizlere bak
22 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek değil aşk istiyorm 🤩
çünkü yakışıklı gördükleri bayanların hepsi onlarla bir şekilde sevişme derdinde oldukları için onlar da artık bu işin böyle olduğunu düşündükleri için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece yakışıklılar değil ki bunu isteyen, çirkinler de istiyor neticede ama dediğin gibi yakışıklılar da biraz da üst perdeden görme durumundan olabilir bu durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslında aşk istemiyor değiliz ama cinselliğe de düşkün olduğm için vermek isteyene hayır demiyom ama sevediğim biri olduğunda ondan başkasına bakmam
10 YorumlaSürekli tercih edilmedikleri için rahatlar. Yakışıklı olmayanlar ise bulmuşken evleneyim diye düşünüyorlar
00 Yorumla
1 yıltipsiz erkeklerde seks istiyor ama sanslari pek cok kiside yaver gotmeyecegi icin bir kisiye yapisip așk ayağına seks oyuncaklarını bırakmıyorlar
00 YorumlaBu piyasada bu dönemde ciddi ilişki evlilik düşünenlere acıyorum
07 Yorumla
Soran1 yılBen de senin gibilere
Soran1 yılDuygusz seks güzel değil ya
Soran1 yılBeni tatmin edebilen daha çıkmadı
Soran1 yılO konu ayrı
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklı olanlar zaten kadına erişimim kolay, istediğimi bundan alamazsam diğerinden alırım. Eğer kabul etmezse de uğraşamam zaten diyorlar. Yani doğrudan sonuç elde etme üzerine.
04 Yorumla
Soran1 yılBiliyorm da aşkla daha güzel ya
Cevap sahibi1 yılBeni irdelemez ihtiyar o sizin kendinizin bileceği muhabbet kadınlar arasında
Soran1 yıl😂😂😂sen kesin benden 10yaş büyük görünüyorsndr
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 25 yaşımdayım.
Gizli Üye(30-35)1 yılTüm kadınlara sahip olma ile tek kadına mahkum olma durumu söz konusu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyakışıklı erkek kolay kolay aşık olup sevmez çünkü her kızla bir şeyler yaşamak ister
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü aşk ısmarlama olmaz
Hadi ben buna aşık olayım diyerek olmaz00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Duygusuz ilişkiye karşıyım bu yüzden de muhtemelen bir ömür biriyle beraber olmayacağım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılo zaman yakışıklı erkek yerine karakteri düzgün erkeğe bakın belki onlar aşk arıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Kendini daldaki meyve zannediyor beni alın yiyin diye düşünüyor (nesneleştiriyor)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İdeal olan o ama her zaman denk gelmiyor. Sen hangisini yaşadın ki, sanırım tecrüben de yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aşk sorumluluk almaktır sekste tedbir alırsan sorumluluğu yok zevki çok ondandir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılyakışıklı olduğu için emeksiz yemek yeme imkanı var adamın o yüzden
00 Yorumla
1 yılKadın ve erkeğin biraraya gelme sebebi seks zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Alıştırılmışlar ilgi görmeleri sayesinde böyle düşünüyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl42 yaşındaymışsın hala ne yakışıklılıgı arıyon erkekte
11 Yorumla
Soran1 yılAramıyorm peşimdeler genç yakışklılar zaten
Gizli Üye(18-24)1 yılHepsi seks ister kimisi kendini iyi kamufile edebiliyor sadece tuzakk
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAltımıza yatmak için yalvarıyorsun adeta, biz de zamanla yoldan çıkıyoruz 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce can sonra canan. İhtiyacı görmeden başka bir şey düşünemiyor insanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. İki biradan sonra önune gelenle yapan kadınlar aşk meşk demesin
00 Yorumlaarz talep meselesi yakışıklı olmayan erkeklerde seks istiyor ama talep az oldugu için duygusallıktan yürüyo
00 Yorumla
1 yılyakışıklı olmadıkları için siz sadece seks istediklerini düşündüğünüz için allah yapıyonuz kafanızda onların da havalanmış
00 YorumlaBilmiyorum ama sekse kolay ulaşabildikleri ve bundan memnun oldukları için bence
00 Yorumla
1 yılNasıl olsa herkes bana düşüyor diye acele etmiyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılO senin malligin bence
010 Yorumla
Soran1 yılBüyüklerine saygılı olsan😎
- 1 yıl
Sen mi. buyuksun
Soran1 yıl42yim
- 1 yıl
Ciddi mi😀
Soran1 yılYeap
- 1 yıl
Bisey sormam lszim sana ua
Soran1 yılSor😌
- 1 yıl
.
Soran1 yılUyucam ama iş var
- 1 yıl
Benim de var ama onemli cidden yardimin dokunabilor
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşkla ikisi bir olunca güzel
10 Yorumla
1 yılAşkla yapılan güzel katılıyorum
00 YorumlaHerkesi cepte görüyor
00 Yorumla
1 yılkardeşim oldukları için
01 Yorumla- 1 yıl
OC
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılSence ben yakışıklıyım 🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşk meşk boş iş zaman kaybı ömür bitiyor ömür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç kez oldu kii
00 Yorumla
1 yılÇünkü tatmin etmeyen şey aşık etmiyor
00 Yorumla
1 yılNasılsa elde ederim düşüncesinden bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk duygusallık en sevdiğim
00 Yorumla
1 yılaşk vardır seks yoktur hayatında belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Mahrum kaldıkları için
00 YorumlaAkıllı erkekleri düşündün mü hiç
00 YorumlaKendini göstermek ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAşkı başka yerde arıyor onlar
04 Yorumla
Soran1 yılNerde
- 1 yıl
Sende değil onu anladık 😂
Soran1 yılNeyse bişey demym günaha grmym
- 1 yıl
Ajshsjn pekiyi
Gizli Üye(25-29)1 yılTipsizler farklı sanki
20 YorumlaBende yakışıklı olsam bende isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen çirkin olarak da seks istiyorum aşk da neymiş
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Soran1 yılÇirkinler evlenmk istiyor ya
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılkadın sadece o işe yarıyor
02 Yorumla
Soran1 yılKendi düşükkaliteni psikolojini gözler önüne sermen gerekmiyordu
Annen de demek ki öyle, senin deyiminle yazık seni yetiştirene
Soran1 yılSen kendin annene bu sıfatı layık gördün, ben değil yani yanlış anlaşılmasın!
Gizli Üye(25-29)1 yılSrtsiz oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeni tatmin edebilen daha çıkmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşk diye birsey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer kadın zaten bana tav muhabbetinden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben tipsizim aşk istiyorum ondan.
00 Yorumla
1 yılArz talep meselesi ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSeks sevilmezmi hee kes ister
00 Yorumla Aşk öldü
027 Yorumla
Soran1 yılAşk ruhu ölmüşler için ölmüştür
Soran1 yılİşte benm gibiler vardır ya
Soran1 yılAvuntu değil cennettir, kalpsizlere saçma gelir
Soran1 yıl42, hala dış görünüşm gibi ruhum da kelebekler uçuşan genç ruh 🥳
Soran1 yılTabi ki aşk sandığım duygular çok yaşadım ama halen çok zevkli aşka inanmak ve biriyle tanışmak...
Biraz tabi seçicilikten, şimdi inanmazsn kesin çirkin böyle bulamamş dersin de🤩 güzel ve seksi bi kadın, bi de seçici olunca aşkı bulması zor 🙈
Soran1 yılMesela tırnak ve el şekli bile önemli benim için🙈bu en küçük detay mesela
Soran1 yılBi de bi yaştan sonra daha zor, hem sekste anlaşıcan hem kültürel yapınız aynı olcak hem kalbi güzel olucak, zeki olcak vs zor yani
Soran1 yılHayır değilim
Soran1 yılHaklsn 🤭🤭
Soran1 yılBu arada yanlış anlama ben de 4/4lük değilim, tembelim mesela ev işlerinde 😂
Soran1 yılMükemmelim diyen aptaldır
Soran1 yılTabi ki muhafazakar ama burada yazmym özelden yazarım
İyi geceler yarın iş var
sen çok ateşlisinfarkediyorlar
00 YorumlaSeks artık kaçınılmaz bir hale geldi
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt