Cinsel Yaşam Sevişirken ne gibi kelimelerden hoşlanırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Sert sever misiniz Sevişirken ne gibi kelimelerden hoşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Her zaman favorim sert, hangi kadın ile cinsel ilişkiye girsem, penisim iri ve çok kalın olduğu için, yavaş hayvan gibisin canım yanıyor. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hmm Yorumla Doyumsuz6969 11 ay Cinsel ilişkide bir kadına yatakta kadın olduğunu hissettiririm.❤️ Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Argo konuşmalar prno filmler gibi bana yapmacık geliyor.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Soft başlar sonra sertleserek ever küfürü seven partnere küfür ederek aldırmayı severim 0 0 Yorumla
AtsızKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Küfürlü kelimeleri seviyorum ve sert davranmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Daha derine , içime boşal vs. Daha fazla yazamıyorum 0 0 Yorumla
Kaptanhulk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 11 ay Argo konuşmayı da konuşmasını da severim. Yerine göre soft yerine göre sert 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Ozellikle severim yeterki partnerim heyecan ve farklilik sevsin herseye acik olsun💫😇 0 0 Yorumla
güzelbirgünnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 11 ay sert zker küfür ederim ve aşağılamayı severim 0 2 Yorumla Soran 11 ay Ne gibii Yorumla güzelbirgünnnnn 11 ay kocasının önünde yapmayı seviyorum Yorumla
izmirli3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 11 ay Anlatsam sabah ezanı da anca biter bence anlatmayım 0 0 Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay cok severım sert 1 2 Yorumla Soran 11 ay İyi Yorumla MutlulukMakinesi 11 ay ya sen sever mısın Yorumla
Erhan45X Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Çok sert severimsömürerek 0 3 Yorumla Soran 11 ay Peki argo Yorumla Erhan45X 11 ay Kurgu içinde olabilir köle iatiyorum Yorumla Erhan45X 11 ay Çok severim Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oldukça sert seviyorum 0 1 Yorumla Soran 11 ay Hmm Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sert sevilir, istek uyandıracak kelimeler olabilir 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Fazlasıyla hoşuma gider. Sert ve dirty talk. 0 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. kocam denmesini severim 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Beni tahrik edecek gaza getirecek cümleler 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yerinde argo yu seviyo kadinlar 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sence sert harıkadır. 0 0 Yorumla
_busemy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Sert sevilir 2 1 Yorumla berkayy38 11 ay Her cinsellilte bir yorumun var bgn boştum ben hep baktm her cinsslgn altnda vardın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Daddyy 0 2 Yorumla Soran 11 ay Cidden mi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Baskın olmayı sevdiğim için, karşı tarafın iyice itaat ederek bunu söylemesi hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Dırty talk güzel 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hmm Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sen peki ne gibi şeylerden hoşlanırsın Yorumla
ceirbeus Takip Et Yoda Yaş: 32 11 ay Ne yaşadın canım be 0 2 Yorumla Soran 11 ay Hiç bir şey Yorumla ceirbeus 11 ay Özen cevalla sorunu Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Sertimdir genelde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Sen benim kölemsin 0 2 Yorumla Soran 11 ay Neyy Yorumla Cevap sahibi 11 ay Öyle jcgık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Her zaman favorim sert, hangi kadın ile cinsel ilişkiye girsem, penisim iri ve çok kalın olduğu için, yavaş hayvan gibisin canım yanıyor.
Hmm
Cinsel ilişkide bir kadına yatakta kadın olduğunu hissettiririm.❤️
Argo konuşmalar prno filmler gibi bana yapmacık geliyor..
Soft başlar sonra sertleserek ever küfürü seven partnere küfür ederek aldırmayı severim
Küfürlü kelimeleri seviyorum ve sert davranmak hoşuma gidiyor
Daha derine , içime boşal vs. Daha fazla yazamıyorum
Argo konuşmayı da konuşmasını da severim. Yerine göre soft yerine göre sert
Ozellikle severim yeterki partnerim heyecan ve farklilik sevsin herseye acik olsun💫😇
sert zker küfür ederim ve aşağılamayı severim
Ne gibii
kocasının önünde yapmayı seviyorum
Anlatsam sabah ezanı da anca biter bence anlatmayım
cok severım sert
İyi
ya sen sever mısın
Çok sert severimsömürerek
Peki argo
Kurgu içinde olabilir köle iatiyorum
Çok severim
Oldukça sert seviyorum
Hmm
Sert sevilir, istek uyandıracak kelimeler olabilir
Fazlasıyla hoşuma gider. Sert ve dirty talk.
kocam denmesini severim
Sert seviyorum
Beni tahrik edecek gaza getirecek cümleler
Daha sert daha sert 🙈😅
Sen seversen bende severim
Yerinde argo yu seviyo kadinlar
sence sert harıkadır.
Sert sevilir
Her cinsellilte bir yorumun var bgn boştum ben hep baktm her cinsslgn altnda vardın
Argo konuşması
Küfür seviyorum
Sert severim
Hiç bilmiyorum
Daddyy
Cidden mi
Baskın olmayı sevdiğim için, karşı tarafın iyice itaat ederek bunu söylemesi hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim
Dırty talk güzel
Hmm
Sen peki ne gibi şeylerden hoşlanırsın
Ne yaşadın canım be
Hiç bir şey
Özen cevalla sorunu
severz
Yapıldı
Sertimdir genelde
Tatli nazık
Sen benim kölemsin
Neyy