Regl olduğunuzda kendinizi daha az seksi hisseder misiniz? Karşınızdaki kadının regl olduğunu öğrenmek sizi cinsellikten uzaklaştırır mı?

Regl olduğunuzda kendinizi daha az seksi hisseder misiniz? Karşınızdaki kadının regl olduğunu öğrenmek sizi cinsellikten uzaklaştırır mı?

Düşürmez.
Düşürdüğünü düşünecekler cinselliği sadece gir çık olarak gören veya tabuları sebeple pis olarak değerlendirenler olur. Çünkü giremeyeceği için onun için cinsellik yoktur, yaşanamaz.
Oysa kadının yoğun ağrı süreci hariç libidosunun en çok tetiklendiği zamanlar. Haliyle istek de fazla ve istenmek kadar azdırıcı, tahrik edici bir şey de yok. Cinsellik de sadece seks olmadığından tam tersi etki yapar daha seksi gelir ve yakınlaştırır.
Bu tamamen yanlış bir algı. Seksapelite sadece dış görünüşle değil, özgüven, duruş, enerji ve kendini nasıl hissettiğinle ilgilidir Regl döneminde karın ağrısından kıvranırsın, şiş hissedersin kendini aynada pek beğenmezsin o anlarda seksiyim demek zor olabilir. Ama bu senin gerçekten daha az çekici olduğun anlamına gelmez. Bu sadece geçici bir ruh hali. Ayrıca birçok kadın regl döneminde tam tersi daha hassas, daha farkında, hatta daha arzu dolu hissedebiliyor. Vücudun seni biraz yavaşlatsa da, seksapite sadece fiziksel bir şey değil ki. Kendini tanımak, kendine bakmak, bugün böyleyim ve bu da ben diyebilmek esas çekicilik orada başlıyor. Gerçek seksapelite, ne olursa olsun kendini sevmekten ve sahiplenmekten geçiyor.
öyle negatif hisler asla doğurmaz neticede çok normal bi şey ama seks yapmak da istemem o kadar ağrısı ve kanaması varken böyle bi şey düşünmek bencilce hissettirir. regl geçince beraber keyif alarak yapmak için beklerim.
Bu elde değil doğal olan bir şey o yüzden nefret etmem yani, ama ilişki konusuna geldikmi o dönemin bitmesini beklemek en mantıklısı, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabi
Cevap
34Cevap
Hayır neden düşürsün
Cinsel partnerlerimin regli olduğunu öğrendiğimde hemen sevişmek isterim. Çünkü arka arkaya güvenle içine boşalabiliyorum. Ella gibi hap almasına da gerek kalmıyor. Kadının regl ağrıları azalıyor, akıntı bile azalıyor. Epey de zevk alıyorlar.
Bazı kadınlarda hormonlar daha düzensizdir adet zamani öyle bir azgınlık geliyorki sasirirsin hiç yapmam dediklerini yapıyorlar o zamanda, diğer konu evet şahsen ben koku olmamasini isterim temiz seks herşeyden güzeldir
Seksapalite değil miydi o?
Doğrusunu unuttum 😀
Tetiklemesini bilen bir erkek varsa düşürmez aksine arttırır. Yoksa çaklıt, kahve, aşk şarkılarıyla kombo etkisi yakalamaya devamke..
Kız dünkü soruyu bugün düzeltme kimse fark etmemiş, konuştuğum gibi yazdım işte ses etme 😂😂
Hayattan beziyorum o an kadın değil başka varlık oluyorum jdjs
Seni sevmeyen, hoşlanmayan ve kendisine zerre kadar güveni olmayan erkek için sadece olumsuz olur. Gerçek erkek soğumaz. Ilık olanlar eril bir enerjisi olmadığı için soğur.
Hayır kadının elinde olan bir düşünce yapısı bu ben ağrıların psikolojik olduguna inaniyorum elzem bir hastalik degilse tabii ki
Ağrılar hormon nedeniyle olur psikolojik olmaz. Eğer karın ağrısı varsa bu miyom olduğu anlamına gelir. Eğer bel ağrısı varsa bu da hormonların fazla salınımı ile kas gevşemesi anlamına gelir. Senin ağrıların olmuyor diye buna psikolojik diyemezsin. Ben regl gününü unuttuğum zamanlarda durduk yere ağladığımda hemen takvime bakarım günümün geldiğini ağladığım zaman anlarım. Herkes aynı değil artık bunu anlayın. Kimse keyfiye acele gidip korktuğu iğneyi olmak istemez.
burada ağlayan olarak senin yorumunu görüyorum. Bunun için doktora göründüm. Gayet sağlıklıyım. Karnım ağrımaz. Ama arkadaşımın miyomlari sebebiyle karın ağrısı çektiğini biliyorum. Her ay iğne oluyor. Miyom her kadında görülebilir. Öyle aman aman buyum bir hastalık değil. Benim bel ağrım hormonlar ile oluyormuş. Endokrin bölümünde de bir sorunum olmadığını öğrendim. Endokrin hormonlar bakar. Bilmiyorsan öğren. Ayrıca 15 yaşında ergenler gibi ağla bilmem ne sözleri artık senlik değil. Kimin ne yaşadığını bilmeden sallamazsan diye yazıp sen sallamışsın. Bak bende karın ağrısı yok. Ama sebebini biliyorum. Senin gibi psikolojik diye sallamıyorum. Karşındaki insan sadece kendisi icim değil bütün ailesini arkadaşlarını hastaneye götürmüş ve hastalığı ile ilgilenmiş bir insan. Kimseyi kendin gibi bilgisiz sanma. Yarın öbür gün kızın ağrı içinde kıvranırken kızıl bu psikolojik diyemezsin.
Bak sende olan bu durum beni baglamaz sana uyacaksın diye kanıtlarla da gelmeyecegim ne yaparsan yap umrumda değil.. ileride kızım olunca her şeyiyle ilgilenmesini ben bilirim ne konuşacağım da seni ilgilendirmez hala ağlamaya devam ediyorsun banane senin özel hayatından bence sen psikoloji olarak da destek almalısın tavsiye ederim.
Sen bence destek almalısın. Bak ilk yorumunda bu psikolojik diyorsun. Ben de yanlış bilgi verme diyorum. Yoksa senin durumun da beni bağlamaz. Sen genel bir yorum yaptığın için cevap verdim. burada saldırı amacıyla yorum yaptığımı nerden çıkardın? burada dağlıklı bir şekilde konuşuluyor sanıyordum. Herkesi kendim gibi normal sanmam benim hatam. Tamam hatamı kabul ediyorum.
Farkettiysen ben böyle olduğuna inanıyorum demişim seni ya da birilerini inandırmak gibi bir çabam yok örneklerini de yaşadık. Buradan sana psikolojik destek olamam. neyin doğru neyin yanlış olduğunu insanlar karar verebilecek yaşta senin yaşadığın durum bunu değiştirmiyor. Psikolojik deyip ağrıyı küçümsemiyorum ağrıyı yok edebilirsin elzem bir durum yoksa demişim inanıp inanmamak size kalmış.. mağdur edebiyatını da kendine sakla lütfen kimse dinlemek zorunda değil
Erkek için bir şey değişmez. Fakat regl dönemlerinde kadınların fiziksel acı çekmeleri, ruh hallerinin değişmesi erkeği biraz korkutur
Sağlıklı olmanın göstergesidir o; neden düşürsün ki.
Bilmem
Aksine bence erkekler buna yükseliyor ne derlerse desinler bir defasında erkek arkadaşımla acayip bir çekim hissetmiştik.
Partnerim regl döneminde ise bitene kadar cinsellik olmaz sadece. Onun dışında soğumam
Hayır soğutmaz bu niye beni soğutsun ki doğal olağan bir durum bunun için cinsellikten uzaklaşacaksam onu hiç sevmemişimdir zaten.
düşürmez tatlım. o kadınları kadın yapan doğal bir döngü
En sevmediğim şey ya günleri sayıyorum ben bitmesi için
Ödem yapıyor falan yoksa sıkıntı değil. Bir de regl oldum diye erkeğinden uzak durmaya gerek yok.
Kimisini düşürüyor kimisini artırıyor ben de anlamadım valla :D
Kadin olmanin dogasi bu konu ile alakasiz bence
Uzaklastiriyor. Tertemiz diye dusundugum sey birden..
Aksine o an daha güzel oluyor ya, ilgiden hiç sıkılmadan yardırıyorsun
Hayır düşürmez tabii ki ama regl olurken farklı şeyler yaparız zaten kanama vesaire olabiliyor ağrılı bir süreç
Eski sevgilimden biliyorum elini ayağını çekiyordu her şeyden o döneminde. 😂 Kişiye bağlı tabi yinede.
İster istemez düşürüyor. Çünkü ana vatan kan ağlıyor 🙂
Ya saçma sapan sorular Allahımmm...
Hayır alakası yok düşürmez
Düşürmez doğasında var
Asıl olmamak düşürür o özgüveni bence
Hayır düşürmez olması gereken bişey
Yok düşürmez regl oluncada seks yapılabilir bence
Cinsellik yaşanmaz reglken
Yok niye uzaklaştırsın ki?
Doğal bir olay bu
Düşürmemeli. Çok olağan ve geçici bir süreç zaten
Bir erkek olarak bence düşürür