25 yaşındayım ve bakireyim mastürbasyon yeterli olmuyor bu yaşa kadar boşa mı yaşadım çünkü gerçekten artık çok istiyorum biliyorsunuz ihtiyaç sonuçta normal ve her sağlıklı bir birey bunu ister çok mu geç kaldım fikirlerinize ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBazı şeyleri geç deneyimlemek geri kalmak qnlamına gelmez nede olsa bu bir zevk senin keyfine göre şekillenir buna sen yön verirsin bu yüzden ne kadar geçde dahil olsan senin için her zaman tam vaktidir ama bedenin için diyorsan en erken 18 en geç 28 arasında ilk ilişkini yaşamış olman gerekli 😇
06 Yorumla
Soran11 ayTeşekkürler
- 11 ay
Rica ederim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin
Soran11 ayTopluma göre hareket eden biri değilim benim korkum şu pişman olmak ve ilerideki evleneceğim kişi kabul etmezse
- 11 ay
Günümüzde bakireliğin pek önemi yok aslında kafana pek takmayabilirsin çünkü bir zamanlar benim 5 yıllık ilişkim vardı kız bakire değildi yani ben seviyordum demeye getirdiğim bir erkek ister bunu yaşamak ama kız isteyince namus diyorlar öyle olmuyor işte 😅😁
Soran11 ayAhaha tam olarak öyle bunu sorun eden erkek daha önce sevgilisiyle yaşamış bir şeyler bende dedim o zaman senin bakire istemeye hakkın yok yani
- 11 ay
Evet orası öyle derler ya hani hem ayranım dökülmesin hem götüm s... 🤣😅
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ay18 yaşında aldığın zevk farklı 25 de farklı 30 da farklı sen ne kadarını kaçırdın hesap et ve eski zamanda evlilikler 14-15 yaşında oluyordu kimse geç kalmıyordu şimdi yaş 30 oldu bu kadarı bünyeye bile zarar
09 Yorumla
Soran11 ayBende böyle düşünüyorum ya maalesef hep tabuların yüzüne böyle oluyor aman evleneceğim kişi ne der ya sevdiğim adam bunu sorun ederse diye düşünüyorum her erkek istemiyor maalesef
- 11 ay
Bulunduğumu dönemde bunu sorun eden erkek de kalmadı bence ama işte çekinirsen çıkar böyleleri de peki daha ne kadar saklayacaksın kendini? Vucudunın ihtiyaçlarına daha ne kadar yok diyeceksin?
Soran11 ayBende bilmiyorum ama maalesef var böyle erkekler yani aklıma gelir takıntı ederim olmaz diyor sırf bu yüzden sevdiğim adamla evlenemezsem diye korkuyorum
- 11 ay
Peki sevdiğin bir adam var mı? Bir kısmet nasip :) ya da tünelin sonında ışık var mı :)
Soran11 ayAşık olduğum arzuladığım bir beyefendi var ama bu kişi doğru kişi değil anlaşamıyoruz yani fikirler vs. Çok zıt bu yüzden olmadık yarım kaldı yani ama hayatımda ilk defa böyle hissediyorum onu görünce ayaklarim yerden kesiliyor kalbim çarpıyor nefesim daralıyor çok hoşlanıyorum bu zamana kadar çok kişi tanıdım ama böyle heyecan duymadım ilk defa ben bir erkeği arzuladım sürekli onu düşünüp mastürbasyon yapmışlığım var düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor ama bu kişiye kendimi teslim etmek istemiyorum gibi çünkü gelecek göremiyorum ki sen ne düşünüyorsun
- 11 ay
Gelecek görememen normalmolabilir ama onu istiyorsun arzuluyorsun bir geleceği olmamasına rağmen istemiyor musun
Soran11 ayİstiyorum hormonlarım onu istiyor ilk defa bi erkeğe yoğun çekim duyuyorum tensel çekim var ama onunla olursam bana farklı gözle bakacak
- 11 ay
Yani aşık olmasan sadece ten çekimi olsa ol sonra yol ver ona diyeceğim ama aşk da var kaybetmek TE istemiyorsun
- 11 ay
D……. Den de konuşabiliriz sşyerden
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
11 ayGeç kalmış değilsin, ama seks yapmadan 35 yaşını da görmemelisin. O zaman geç kalmış olursun, yapınca da o zamana dek yapmadığına pişman olursun.
01 Yorumla
Soran11 ayİyi bari
11 ayBende 26 yaşındayım ve bakireyim evet istek oluyor ama helalini beklemelisin, diğer tercihler de hakkın rızası yok, dert alırsın başına, duanı et bol bol,
O kadar Arzum olduğun da rabbime yalvarıyorum eşim olsun hayırlısıyla, kolay ve helal bir şekil de, ondan başka nasip edecek yok.
02 Yorumla
Soran11 ayAma bu sağlık açısından önemli temel ihtiyaç gibi düşün yeme içme gibi yani bu şekilde bastırmak insanın bedenine zarar tıbben yani
- 11 ay
Tıbben biraz şekerin yükselince oruç tutman iyi değil de diyor, ama tutunca bir zararı olmuyor, bizde öyle olmalıyız rabbim evlilik dışı birlikteliğe haram diyorsa nasıl faydası olabilir, hiç araştırdın mı domuz etini neden yasaklamış diye çünkü insan için zararlı bakteri var ve daha fazlası şimdi rabbim bu yasak cinselliğe olmaz diyorsa emin ol ki bize bir zararı vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
39Cevap
İlişkiye gırmeden sadece sevısmekte cok zevklı oluyor elle surtunerek ya da yalatarak orgazm olabılırsın sende aynı sekılde boşaltabılırsın ya da anal secenegınde var. Çok yasadım bu sekılde ılıskı gayet zevklı ve defalarca orgazm oluyosunyz
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl güveneceğim ileri giderse aura ve çekim çok yüksek aramızda ikimizde çok azgınız
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Böyle mastürbasyon ya da sexting yaparak idare et ilerisi olmasın sexting iki kişi yapar rahat bosalirsin ilişkide neler yapacağını öğrenirsin tavsiyem bu olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayGec erken tercihin eseridir. Şhsen mat ile bir nevi rahtlarsin * buna sexting ya da konusmli vs denersen belki biraz dha iyi gelebilir. Ama en guzeli reelidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaş 25 ouw baya ateşli ve sımsıcak olmalısın
02 Yorumla
Soran11 ayGeç mi kaldım
Gizli Üye(30-35)11 ayGuvenilir işini bilen birisiyle sinirlarini asmadan yuzeysel yaşayabilirsin emin ol rahatlatıcı oluyor fakat dikkat et hakim olsun kendine iceri girmek istemesin
05 Yorumla
Soran11 ayHakim olamazsa diye korkuyorum
Cevap sahibi11 ayIste bende dedim ya zaten işini bilen guvenilir kendine hakim olabilen diye sevismeyle yetinebilmeli sevişmekten keyif alıp keyif vermeli her sey iceri girmek degil ki
Cevap sahibi11 ayHaksizmiyim
Soran11 ayHerkesle yapmam ben
Cevap sahibi11 ayIste böyle senin gibi herkesle olmayan temiz guvenilir isini bilen sadece sevişerek seni rahatlatabilecek birisi olmali
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canı çok istiyor insanın. Özellikle birisi varsa daha çok. Ama olmuyor işte.
02 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle ve bu gayet normal bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayYapınca anlarsın zaten ne kadar iyi olduğunu mastürbasyon yeterliyse devam et , çünkü seks bağımlılık yapar hep istersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayUsta ellerw bırak kendini ilk denemede harap ederler yoksa 😅
00 Yorumla
11 ayÇok geç kalmışsın, şimdiye kadar bi pompacı bulman lazımdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayEvet geç ama çok da geç değil. Zararın neresinden dönersen kârdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayGec kaldigin birsey yok yasin dogru ise aslinda dogru zaman
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlen yoksa pişman olursun mastürbasyon yapmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySadece ileri gitmeden o noktada kalıpta baya seni tatmin edebilir zarar vermeden sana ama zevk alacağın şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay27 bende geç kalmış hissediyorum ama sırf yapmak içinde biriyle olmak istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBiz de sabrediyoruz canım. Gönlüne hoş gelen bi beyefendiyle evlendiğinde yaşarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayİstekli olman doğal zaten de aşırı mastürbasyon yapma bence
00 Yorumla
11 ayseks yapmana gerek yok.. önce güzel bir masaj sonra güzel bir oral seks.. çok hoşuna gider.
04 Yorumla
Soran11 ayGider valla ama ilerisini getirirse tutamazsa kendini
- 11 ay
o yüzden profosyonel ellere bırakacaksın kendini :) olgun ve profosyonel biri asla yapmaz bunu... zaten kendi iç çamaşırnı bile çıkarmaz.. sadece senin alacağın hazza odaklanır.
Soran11 ayYzsana
Soran11 ayTkp dttim
İlk başta sevgln varsa sürtün artık dayanamssan vaktn geldi demektr
06 Yorumla
Soran11 ayBen dayanırım ama o dayanamazsa
Soran11 ayZikine pek hakim olamayan tip ya bilmiyorum tutabilir mi kendini tensel çekim aura çok yüksek daha önce sürtünme deneyimi yaşamıştım ama kıyafetler vardı
Soran11 ayDayanamazsa
11 ayBence bakireliğini bozma sadce üstten sevişme değdirme olabilir bence
02 Yorumla
Soran11 ayYine tam zevk alamicam ki
- 11 ay
Senin için diyorum şahsen bende senin gibiyim öyle düşünüyorum kaç yaşındasın ki
- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
11 ayYuxeysel dene, ya da oral yaptir
02 Yorumla
Soran11 ayİlerisi gelmez mi ya kendini tutamazsa
- 11 ay
Gelmez, karsinda guvenebilir biri olursa bunu yasa, ayrixa bu cok zevkli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayDoğru kişiyle denemelisin
08 Yorumla
Soran11 ayDoğru kişi yok ya da ben bulamıyorum bilmiyorum ama artık çok sıkıldım birini gerçekten çok arzuluyorum ama konuşmuyoruz artık
- 11 ay
Ne istediğine karar vermen lazım önce
Soran11 ayNe istediğimi biliyorum aslında onu istiyorum gerçekten onu çok arzuluyorum ama doğru insan değil hani fb ilişkisi gibi olacak o yüzden istemiyorum evet onu seviyorum aşığım ama yanlış kişi
- 11 ay
O zaman onu o iş için kullanma :)
Soran11 ayYa bide şundan korkuyorum diyelim ki böyle bir şey yaşandı ileride evleneceğim zaman sorun olur diye korkuyorum
- 11 ay
Takılan erkeğe denk gelirsen sorun olur, devir değişti artık birçok çift bunu konuşmuyor dile bile gelmiyor
Soran11 aySevdiğim adam bundan dolayı istemezse üzülürüm ya bilmiyorum
- 11 ay
Baştan konuşman lazım bunu kendini kaptırmadan
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayCanın istiyorsa yap bu kadar net yaniii
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben 29 oldum aynı durum 🤷🏻♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Farklı yontemlerle idare et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu kadar bekledin bari evliliğe sakla kendini
00 Yorumla
11 aySabret mutlu olursun evlenince
00 Yorumla
11 ayyok mu hayatında biri?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySenin değişik güzel bir masta ihtiyacin var
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl
Cevap sahibi11 ayBekliyorum isterssen
Gizli Üye(30-35)11 ayGüvendiğin bir tanıdık yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTers ilişki deneyebilirsin
00 Yorumla
11 ayEvlenme yasin gelmis senin 🤗
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
11 aysonrada pimanlık gözyaşları döküyorsunuz
00 Yorumla
11 aybaşka yollar denedin mi
02 Yorumla
Soran11 ayNe gibi
- 11 ay
cok yol var kafana takılırsa konusuruz yazarsn
11 ayHangi şehirde yaşıyorsun? ☺️
00 Yorumla
11 ayKocana sakla kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
11 ayEvet baya geç kaldın
00 Yorumla
11 ayMala vururursan hic duramazsın sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
11 ayDogru olani bul ve sevgililik deneyimi yasa artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKız yine sen misin😄
12 Yorumla
Soran11 ayEvet 🤣🤣
Cevap sahibi11 ayKuduruk😂😂
Gizli Üye(30-35)11 aySevgilin var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHiç erkek arkadaşın oldu mu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayevlen
00 Yorumla