Ya kardeşim 13 yaşında ve 23 yaşındaki bir erkeğe vajinasının resmini çekip atmış ve adamda kuzenimi tehdit etmiş ve demiş ki galerindeki benim fotolarımı sil ekran kaydini aç ve o videoyu bana at demiş 30 saniyen var 30 saniye geç atarsan babana birkaç ss gidecek demiş yani işte kardeşimi tehdit ediyor vajinasını babasına atmakla sizce adamın yaptığı kötü bişey değil mi yani babasına neden atacak ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ay13 yaşında çocuk neden telefonla serbestçe dolaşıyo, nasıl her sitede gezinebiliyor. Çocuk bu, kendini koruyamaz, savunamaz. Hemen en yakın karakola gidip şikayetçi olun. Bu ciddi bir suç. 18 yaşından küçük bir insana cinsel istismar ve tehditten soruşturma açılır ve anında uzaklaştırna kararı çıkartılır.
04 Yorumla- 11 ay
Ya adam kesin olarak ceza alır mı baküde yaşiyor azeri mesleğide gazetecilik
Cevap sahibi11 ayBuradan bir şey yapılamasa bile yaşadığı ülkeye iletilir, buraya girişi de yasaklanır.
- 11 ay
Hmm anladım peki mesleği gider mi
Cevap sahibi11 ayDuyulursa ismi lekelenir, yani gidebilir. Oradaki kurallar nasıl işliyor bilmiyorum ama burada böyle bir suçtan mesleki soruşturma açılır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
11 ay23 yaşındaki o varlık 13 yaşındaki kızdan müstehcen görüntüler istemeye nasıl cesaret edebilmiş :S Ben olsam şikayetçi olurum yani.
02 Yorumla- 11 ay
Kuzenim korkuyor çok korkak biri oyüzden
- 11 ay
Yaşının 13 olması hala çocuk olduğunu gösterir. Korkmaması gerektiğini anlatmaya çalışın. Hata yapmış , kandırılmış vs vs ama o bir çocuk. O yüzden arkasında olup şu 23 yaşında olan kişiden güzelce şikayetçi olunmalı diye düşünüyorum.
11 aySizin ailede libido genetik galiba. Ayrıca şantaj tehditini ciddiye almayın muhtemelen yapmaz çünkü kendi başı da yanar.
04 Yorumla- 11 ay
Yapmamış zaten
- 11 ay
Bu tip insanlarla karşılaştığınızda atara atar yapın. Siz sindikçe daha da üstünüzde gelir. Erkeklerin çoğu korkaktır zaten, yumruk atmayı bile bilmiyorlar.
- 11 ay
Kardeşimde maalesef adamın dediklerini yapmiş
- 11 ay
Şikayet edin zavallı fakiri
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayYazdıklarını ss alın ve asla silmeyin hemen de savcılığa verin. Böyle kanı bozukların toplumdan temizlenmesi şart.
04 Yorumla- 11 ay
Adam türkiyede yaşamıyor ama
- 11 ay
Adam türk mü?
- 11 ay
Türk değil azeri ve baküde yasıyor mesleğide gazetecilik
- 11 ay
Sorun yok. Tüm bilgilerini alın ekran görüntülerini alın. Gerekirse bizim savcılık onlarınkine başvuru yapar. Ama bunu göze alabileceğini sanmıyorum tüm meslek hayatı biter. Telefon nosu falan da bellidir zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
11 ayaadamın yaptıgı kötü bir şey değilmi diye hala soruyormusun bide? o adamı savcılığa şikayet etsen hapisten çıkamaz. o adama savcılığa gidiyoruz deyin bak ne yapıyor.
tehdit şantaj var cocuk istismarı var.
04 Yorumla- 11 ay
Adamın umrunda bile değil ki bide adam azeri baküde yaşıyor mesleğide gazetecilik
- 11 ay
ne farkeder sponucta ciddi bir suc.
- 11 ay
Adam takmıyor ki
- 11 ay
eee biz ne diyebiliriz o zaman? sizde adam dolandırıcı deyin babanıza
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Adamın yaptığı mı kardeşinin yaptığımı kötü bilemedik
02 Yorumla- 11 ay
İkiside kötü
11 ayAdamı savcılığa, polise vermekle tehtid edin, kardeşin erken yaşta isteklenmiş.
00 YorumlaKnk bu nasıl senaryo. Hadi bu olay gerçek diyelim ne yapılması gerektiğini sen bilmiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySildiyse benimle daha fazla uğraşma ablam yanımda seni polise veririrz 13 yaşındaki kızla zorla birlikte olduğunu soyleriz mahkemede surunursun desin görünce de mesajı silsin herkesten
00 YorumlaAdam oe kuzenini de bu konularda uyar yaşıtlarıyla konuşsun kimseye n*de atmasın
02 Yorumla
11 aySizin ailede bu genetik mi ablası buraya kardeşi başkasına atıyor normal mi
08 Yorumla- 11 ay
Ya onu boşverde adamı şikayet etsek ceza alır mı ama adam azeri baküde yaşıyor
- 11 ay
Onu nasıl bosverelim şikayet edersen kardeşin de zarar görür iş başka yerlere gider
- 11 ay
Neden
- 11 ay
Neden mi cahil misin sen
- 11 ay
Cahilim ya
- 11 ay
İş baya uzar ailene bile ceza verile bilir
- 11 ay
Ailem niye ceza alsın ya sonucta kardeşim reşit değil adam suçlu tehdit ettiği için
- 11 ay
O ceza alır ama ailende çocuğa bakamadığı icin ceza alır kardeşinide sizden de alabilirler
Gizli Üye(25-29)11 ay13 yaşındaki kızın vajinasını atması atacak teknolojiye ve sosyaliga ulaşması da ayrı bı konu
03 Yorumla- 11 ay
Adamında suçu var ama
Cevap sahibi11 ayVar tabi
Cevap sahibi11 ayŞaşırttı
Ben sana bir kac tavsiyede bulanbilirm.
02 Yorumla- 11 ay
Ne tavsiyesi
11 ayTehdit edip daha çok şey isteyecek abaza sapık
03 Yorumla- 11 ay
Bide ss almış vajinasinin fotosunu
- 11 ay
Alsın ne olacak, bakar bakar durur, şikayet etsenize pedofili bu adam
- 11 ay
Hiçbişi yapamaz, yazışmaları tutun anasını ağlatırsınız, sapık herif
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
11 ayYüzü mü gözüküyor sanki atarsa nolcak?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kardeşim neden atı peki onu sorguladin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Polise savcılığa söyleyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayKardeşine telefonu yasaklayın sosyal medyayı felan
01 Yorumla- 11 ay
İğrenç tabi
Gizli Üye(18-24)11 ayKardeşin vajinasıni atmadaydı niye atıyor
05 Yorumla- 11 ay
Adamda neden tehdit ediyor
Cevap sahibi11 ayAdam kötü niyetli zaten böyle birine neden atarsın ki
- 11 ay
Bilmem yapmış işte bir hata
Cevap sahibi11 ayÇok büyük bir hata yapmış
Cevap sahibi11 ayTanımadığınız kişilere nasıl hemen atabiliyorsunuz
Gizli Üye(18-24)11 ayAtsın benim değil desin🤷🏻♀️
05 Yorumla- 11 ay
İnanmazsa
Cevap sahibi11 ayBen değilim desin
Cevap sahibi11 ayYazışma var mı
- 11 ay
Evet var
Cevap sahibi11 ayBenim değil desin
Başka bir çözüm yolu şu olabilir
Şimdi kardeşinin yaşı 13 olduğu için o kişinin yaptığı suç olur sen o kişiye bununla tehdit et
Hapse girer
Gizli Üye(18-24)11 ayTamam faruk abi komik değilsin artık sg
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yüzü görünmüyor ya.. direk engellesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySizde genetikten var heralde
00 Yorumlasiber suçlara bildirin
02 Yorumla- 11 ay
Adam ceza alır mı baküde yaşiyor ve azeri
11 ayyaptıgı suç
02 Yorumla- 11 ay
Sikayet etsek ceza alır mı ama adam baküde yaşiyor biz türkiyede adam azeri ayrica mesleğide gazeteci
- 11 ay
almayabilir. yurtdışında sonuçta
11 ayBence hiç takmasın engelleyip gecsin
02 Yorumla- 11 ay
Adamin dediklerini yapmis kuzenim
- 11 ay
Tamam yine engellesin geçsin ya
11 ayYoksa sen mi yaptın doğru söyle
00 YorumlaPolise gitmeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz