Cinsel Yaşam Tenim beyaz ama orası kara neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Onceden pembeye yakindi simdi kahverengi olmus Güncellemeler1 yıl Limon suyu ile duzelir diyorlar Tenim beyaz ama orası kara neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yanlış yapılan temizlik olabilir sıcak agdaa olabilir jilet ile aliniyorsa sebeb olabilir.. Genetik olabilir 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. orası kara normal sorun etme ıslak mı sen ona bak :P 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hemen hemen kadinlar bu durum cok sık goruluyor o yuzden cok kafaya takilcak bir durum degil 0 0 Yorumla
Gezegen_Neptün Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Araştırıyorum ama sebebini bende bulamadım henüz 0 0 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Cevabı burada mi sence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Belki bilen vardir Yorumla Abicimyapma 1 yıl Yorumlardan belli evet Yorumla Soran 1 yıl Ama bu yaygin olan bir sorun bu belki cozen olmustur diye soruyorum iste Yorumla Abicimyapma 1 yıl Kızlara yönelik sorsan daha mantıklı olur. Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bakıp çok ah etmişler ondan karar mış 0 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Saçı pembe a ... ı kara şarkısı sana gelsin ozaman 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güneş görmeye kararmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok mu farklı alet gördü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Cevap sahibi 1 yıl Asidik veya bazik oluyor ilişki ile
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. zaman zaman değişiyor. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yanlış epilasyon yanlış çamaşır secimi 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genetik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Duzelmez mi Yorumla criollo 1 yıl Bazen ped ve çamaşır seçimi ile de gelişebiliyor da sanırım beyazlatma operasyonu var araştır Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Genetik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kararması kötü 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Oyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Krem felan hallet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha gençsin Yorumla Soran 1 yıl Beyazlatici krem var mi eczanede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elbette Yorumla Soran 1 yıl İyi o zaman bakarim sagol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Neden gizli profil actim sence? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizlenmek için 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl O halde neden nereli oldugumu soruyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konu açmak istedim sadece Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. incelemek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seks hayatın var mi 3 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çişini yaptıktan sonra suyla yıkıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki de irsidir Yorumla Soran 1 yıl Neyse 8 bin verip lazer yaptiririm artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence çok mu önemli Yorumla Soran 1 yıl Kotu gozukuyor bembeyaz cildim var orasi kahve Yorumla Deneyimsizerkek007 1 yıl Genç erkek sever misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yanlış yapılan temizlik olabilir sıcak agdaa olabilir jilet ile aliniyorsa sebeb olabilir.. Genetik olabilir
orası kara normal sorun etme ıslak mı sen ona bak :P
Hemen hemen kadinlar bu durum cok sık goruluyor o yuzden cok kafaya takilcak bir durum degil
Dolgun etli dudakları varsa renginin önemi yok bence
Araştırıyorum ama sebebini bende bulamadım henüz
Cevabı burada mi sence
Belki bilen vardir
Yorumlardan belli evet
Ama bu yaygin olan bir sorun bu belki cozen olmustur diye soruyorum iste
Kızlara yönelik sorsan daha mantıklı olur.
Bakıp çok ah etmişler ondan karar mış
Saçı pembe a ... ı kara şarkısı sana gelsin ozaman
Güneş görmeye kararmış
Çok mu farklı alet gördü
Hayir
Asidik veya bazik oluyor ilişki ile
Önemsiz bu renk olayı
zaman zaman değişiyor.
Yanlış epilasyon yanlış çamaşır secimi
Genetik
Duzelmez mi
Bazen ped ve çamaşır seçimi ile de gelişebiliyor da sanırım beyazlatma operasyonu var araştır
olabilir
Genetik
Son zamanlarda ilişkini cogalttnmı
Hava almıyor
Kızma ama ne ile alıysun
Lazer yaptırıyorsan ondan kararmış olabilir
Olsun mühim olan tadı
Kararması kötü
Oyle
Krem felan hallet
Daha gençsin
Beyazlatici krem var mi eczanede