Cinsel Yaşam Sevişirken küfürden hoşlanır mısınız ya da eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ben severim, ne denmesinfen hoşlanırsınız Sevişirken küfürden hoşlanır mısınız ya da eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır hoşlanmam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk sert seks seven arkadaş bana şunu de böyle küfür et dedi bende o şekilde ise başladım o kadar azdı o kadar azdiki bende şaşırdım o arzu ile aynı anda bosalma keyfi yaşadık evet seven hanimlarla olur 0 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben tahmin edebiliyorum o cümleleri daha önce öyle oldu gençlik yıllarımda ) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla
Olgunerkek5 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben iyice yükseldiğimde küfür etmeyi severim, seksin en ateşli yerinde daha da azdırıyor iki tarafı da 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sadece kufur degil de baska seyler de guzel hakimiyet hissini pekistiren 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne mesela Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben sevmem kadın inler kasılır felan anlarım zevk alırken oh ah cok güzel harika gir sok sik tamam ama küfür hosuma gitmez 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sert ve argo güzel oluyor sekste. Seksin tuzu biberi tabii 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Küfürden de tokat atmak saçını çekmek canını yakmaktanda sert olmaktanda hoşlanırım. Bu zamanlarda her tarafımizdan ter akıyor ama zevki paha biçilmez 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Duruma göre değişir Ama kadın skk aşkm dağ çok skk vs derse hoşuma gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kesinlikle aşırı severim ve güzel bir ambiyans oluşur... Sanırım sende duyarken tahrik oluyorsun... 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seni kudurtan şeyler nedir? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ki Yorumla
sonsuzluk19 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben etmekten çok hoşlanıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibii Yorumla sonsuzluk19 1 yıl Burdan yazıp ban yiyemem 😂 Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bence erkeğin küfretmesi lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bence duruma göre değişir neler dersiniz Yorumla Önerulu1234 1 yıl burada yazarsam ceza yerim vala mesaj da atarım olur mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl burada acıklarsam kapanır o derece edepsi**zlik sevıyorum partnerime karsı 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Sextingte genelde karşımdakiler sever 😌 0 0 Yorumla
multiplexer Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. evet kufur ederim 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sert davranip kufur eden tarafim ben. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne dersin Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Bende severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok severiz. 5 3 Yorumla Paşazade02 1 yıl Nasıl seversin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Paşazade02 Bol tereyağlı olabilir. Yorumla Paşazade02 1 yıl Hmm ondan diyosun Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. biliyorsun bu işi ;) 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eh biraz 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her daim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O.. hoslanirmisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylememi istermisjn Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet 🙈 1 1 Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Ne güzel olurdu değil miSert sert ve küfürlü 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
hayır hoşlanmam
İlk sert seks seven arkadaş bana şunu de böyle küfür et dedi bende o şekilde ise başladım o kadar azdı o kadar azdiki bende şaşırdım o arzu ile aynı anda bosalma keyfi yaşadık evet seven hanimlarla olur
Ben tahmin edebiliyorum o cümleleri daha önce öyle oldu gençlik yıllarımda )
Hmm
Ben iyice yükseldiğimde küfür etmeyi severim, seksin en ateşli yerinde daha da azdırıyor iki tarafı da
Sadece kufur degil de baska seyler de guzel hakimiyet hissini pekistiren
Ne mesela
Yazdım
ben sevmem kadın inler kasılır felan anlarım zevk alırken oh ah cok güzel harika gir sok sik tamam ama küfür hosuma gitmez
Sert ve argo güzel oluyor sekste. Seksin tuzu biberi tabii 😄
Küfürden de tokat atmak saçını çekmek canını yakmaktanda sert olmaktanda hoşlanırım. Bu zamanlarda her tarafımizdan ter akıyor ama zevki paha biçilmez
Duruma göre değişir
Ama kadın skk aşkm dağ çok skk vs derse hoşuma gider
Kesinlikle aşırı severim ve güzel bir ambiyans oluşur... Sanırım sende duyarken tahrik oluyorsun...
Seni kudurtan şeyler nedir?
Bilmem ki
Ben etmekten çok hoşlanıyorum
Ne gibii
Burdan yazıp ban yiyemem 😂
Bence erkeğin küfretmesi lazım
Bence duruma göre değişir neler dersiniz
burada yazarsam ceza yerim vala mesaj da atarım olur mu
Evet küfür güzel oluyor
burada acıklarsam kapanır o derece edepsi**zlik sevıyorum partnerime karsı
Ederim çok pis şeyler
ya cam snn gibi mi