Ben niye böyle sapık biri oldum?

ya mahallede bir çocuk var ne zaman onu görsem vücuduna ölüp bitiyorum fena fiziği var. bugün mesela alışverişe gittim içimden neler söylüyorum. içimdekileri sesli söylesem tacizden içeri girerim. ya avmdeyken bir tane çocuğun yanından geçtim çocuğun kokusu efsaneydi ya sarılıp yiyesim geldi. hatta yine bugün bimdeyken kasada sıramı bekliyordum biraz uzakta arkası dönük bir genç vardı fiziğine bayıldım dalıp kaldım kasacı farketti. birinin bacağını beğenince mesela sürekli içimden bacağına iltifat ediyorum. ciddi diyorum valla önceden böyle değildim 1 senedir erkeklere çok düşkünüm. bu sıralar çok yalnızım acaba sebebi yalnızlık mı sebebi ne olabilir

biraz daha ileri gitsem artık şehrimde taciz vakaları artacak

Güncellemeler
1 yıl
gerçekten rahatsızım ya kendimi mal hissediyorum. yalnızlık hiç bana göre değil bence. cidden yani o kadar çaresiz duruma düştüm ki adamın güzel kokusuna düşüyorum. valla bazen biri bana büyü müyü yaptı diye düşünüyorum.
daha önce gördüm internette azdırıcı şeyler içeren parfümler oluyor. kadın sıkıyor kocası kokuyu alınca istemeden azıyor. bence çocuğun parfümü de öyle bir parfümdü yoksa ben yolda yürürken sırf kokusu hoş diye ilgimi çekmezdi umarım öyledir ve sorun bende değildir
Güncellemeler
1 yıl
neyse arkadaşlar ben kararımı verdim mahalledeki çocukla şansımı denyeceğim zaten aşırı hoş fiziği var. bu fiziği başka kız kaptırsam kahrolurum
Ben niye böyle sapık biri oldum?