1 yıldır birlikteyiz ayda 2 3 kez buluşuyoruz ama artık ev harici yerlerde de buluşmaya başladık bana bitanem yavrum demeye başladı sürekli merak ediyor hastalansam hastaneye götürmeyi teklif etmişti mesela çok hoşuma gitmişti bir keresinde de şehir dışına çıkmıştım bana lütfen beni aramayı unutma seni çok merak ederim güzelim demişti bir erkekle felan konuşsam hemen sorguluyor kim vs. Diye seviştikten sonra birlikte sarılıp uyuyoruz regl olduğumu söylediğimde ben yanında olsam sana sıcak su torbası hazırlayıp masaj yapardım demişti yani durum bu şekilde bence biraz daha ilişkide boyut atladık gibi ama emin değilim bana karşı biraz da olsa hoşlantısı var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılf*ck vardır birde Lovebudyy vardır love budyy sanki seviyormuş gibi ilgili davranır merak eder kıskanır. Fb ile Lb nin arasındaki fark şudur fb'de niyet bellidir arkadaşlık falan filan olmaz işinizi görürsünüz sonra bi sonraki sekse kadar iki tarafta birbirini arayıp sormaz kiskanamaz ilgilenip bu seninki gibi davranmaz. Lovebudyy de ise aynı seninki gibi merak eder ilgilenir kıskanır iyiliğini ister bu aşk zannedilir çünkü çoğu insan en çok f*ck'i bilir Lovebudyy'i duyan az olduğu için bu tür ilgili davranışlar acaba bana aşık mı diye soru işaretleri doğurur ama aslında senin partnerim f*ck'e uygun değil senin partnerin Lovebudyy'e uygun biri.
05 Yorumla- 1 yıl
Senin sorunu bencemde kullandım al oku
- 1 yıl
Link atamıyorum profilimde var bencemde paylaştım anlattım niye olduğunu
- 1 yıl
Lovebuddy kadar saçması yok. Sadakat sözü verilmemiş bir ilişki türü. Oysa sadakat aşkın temel direğidir.
- 1 yıl
Lb de aşk yok zaten lb ile aşkı karistirma
- 1 yıl
Sevgi paylaşımı sonuçta. Aşk kadar güçlü olmasada sevgi paylaşımı var. Sadakat her ikisininde temeli. Kişi sevgi duyduğu kişiyi paylaşmak istemez doğası gereği. Bu doğası körelmiş insanların paylaşımı lb dediğin şey. fb de tutarsızlık yok çok fazla ama lovebuddy ilişkisi mantığıma oturmuyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolamaz,,,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
1 yılBence hoşlanıyor bariz ilgilenmeye başlamış değer veriyor belli peki sen hoşlanıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet hoşlanıyorum
- 1 yıl
Belli ettin mi peki ona biliyor mu yani fb den öte duyguların olduğunu
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte buna FB. de aşk kazası deniyor
O da güzel
Birde evlilikle taçlansa
02 Yorumla
Soran1 yılAşık diyorsun yani
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılİyi davranıyor ama sevdiğinden mi bilemezsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılNiye iyi davransın ki başka
- 1 yıl
Kötü birisi değildir niye iyi davranmasın ki
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. FB nin amaclari dışına çıkmasını ben sevmiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılÇıkmış mı ki
- 1 yıl
Evet gereksiz şekilde çıkmış
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk başta nasıl karşılaştınız senden hoşlanıyor muydu en başında ya da sen ondan mı hoşlanıyordun
01 Yorumla
Soran1 yılİnternetten tanıştık gibi de ilk başta birbirimize karşı biraz çekingen davranıyorduk ama artık sürekli birlikteyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAmacı dışına çıkmış bir FB risklidir. Aşk kolay oluşan bir şey değil.
00 Yorumla Evet biraz ilerleme olmuş, durduk yere kıskanma, merak etme vs olmaz yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet hoşlanıyor bazılarıda diktiği kızları başkasi diksin istemez buda var ondan olabilir bunu öğrenebilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl öğrenilir ki
Cevap sahibi1 yılBaşkasıyla görüşeceğim de konuştuk anlaştık falan gibi dene bakalım
Gizli Üye(25-29)1 yılıkınızınde ılkı degıl dımı oda cok etkıler cunkı?
02 Yorumla
Soran1 yılBenim ilkim onun değil
Cevap sahibi1 yılpekı senle uzunca konusalımmı?
Gizli Üye(36-45)1 yılevet hoşlanıyor gibi. burçlarınız ne? onunki yengeç olabilir mi acaba
05 Yorumla
Soran1 yılİkimiz de akrep
Cevap sahibi1 yılyatakta nasılsınız çok tutkulu mu
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılyaşlar kaç
Soran1 yılBen 22 o 30
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilisi gibi görmeye başlamış. Fb olduğunuzu açık açık konuştunuzmu öncesinde
026 Yorumla
Soran1 yılEvet konuştuk
Cevap sahibi1 yılİlkin olduğunu söylemişsin diğer cevaplarda. Sen öncesinde sevgilinle bunu yaşamayı hayal etmemişmiydin? Seninde gönlün ona kayıyor gibi sanki?
Soran1 yılBen cinsellik yaşamak istiyordum merak ediyordum yani ama o zamanlar 4 yıllık ilişkim yeni bitmişti ve yeni bir ilişki için mentalimin hazır olduğunu hissetmiyordum ona da biliyordu sevgili konularına sıcak bakmadığımı
Cevap sahibi1 yılO seni kıskanıyor belliki. Sen onu kıskanıyor musun?
Soran1 yılŞimdiye kadar kıskandıracak bir şey yapmadı ama şimdi bana gelip ben başka birinden hoşlanıyorum falan dese ya da benden hoşlanıyor musun diye sorsam hoşlanmıyorum dese baya dünyam başıma yıkılır gibime geliyor
Cevap sahibi1 yılSenden başka biriylede yatma ihtimali yok mu? Bunu hiç düşünmedin mi? O da senin gibi sevgili istemiyorum falan dedi mi sen istemediğin için herşeye ok mi dedi en baştan
Soran1 yılBaşta her şeyi okeyledi sevgili olmak istemiyorum demedi ben istemiyorum dedim saygı duydu ve ben ona dedim zaten başka biri olursa hayatında lütfen bana söyle benden bir şey gizlemeni istemiyorum dedim o da tamam sen de söyle dedi olsa gizlemezdi zaten söylerdi diye düşünüyorum ama şimdi bilmiyorum ben ilk defa bu kadar büyük biri ile birlikteyim yaşı büyük erkeklerin mizacı nasıl olur hiçbir fikrim yok belki mizacı gereği ilgili davranıyordur yaşım ondan baya küçük diye sahiplenme gereği duyuyordur emin olamadım yani
Cevap sahibi1 yılBir yıldır birlikteymişsiniz az çok tanımışsındır mizacını bence. Sahiplenme de oluyordur tabiki. Sen ciddi ilişki istediğini yavaştan belli et artık ona. Seni beğenmese senle yatmazdı diye düşünüyorum. Sence seni reddetme ihtimali var mı?
Soran1 yılEvet 1 yıldır tanışıyoruz ama bazen çok farklı davranıyor mesela bazı anlar aşırı cilveli sulu davranıyor bazen de aşırı düşünceli ve ciddi davranıyor o yüzden tam kestiremiyorum reddeder mi reddetmez mi bilmiyorum bazen diyorum acaba ben mi kafamda kuruyorum benden hoşlanıyor diye ama yaptıklarını soruda yazdım yani ne eksik ne fazla
Cevap sahibi1 yılSen artık onunla ciddi olmak istediğini belirt. İstemezse üzülsen bile yapıcak bir şey yok. Sırf cinsellikle bu iş yürürse daha çok üzüleceksin belliki. İlerde o başka birisi var diye gelecektir belkide
Soran1 yılHaklısın uzatmanın kara kara düşünmenin mantığı yok
Cevap sahibi1 yılMesleği ney adamın? Sevgililikten sonra evlilik düşünebileceğin birisi mi?
Soran1 yılRestoran işletiyor
Cevap sahibi1 yılİyimiş işi. Okuduğun şehir doğuda mı?
Soran1 yılEvet ailesinden kalmaymış hayır doğu değil
Cevap sahibi1 yılBu sürede sen hiç başkasından hoşlanmadın mı? Olgun erkekle olunca gözün yaşıtlarını görmedi mi yoksa? Mutlaka sana ilgi gösteren başkaları olmuştur
Soran1 yılBen hoşlanmadım da benden hoşlanan olmuştu okuldan bir kaç kişi ama onlara sevgilim var dedim bilen arkadaşlarım da sevgilim diye biliyor
Cevap sahibi1 yılÇok akıllı bir kızmışsın. Ne istediğinide bilen birisin. Adam da çok şanslıymış. Umarım o da seni mutlu etmeye devam eder.
Soran1 yılUmarım
Cevap sahibi1 yılBölümün neydi?
Soran1 yılTde
Cevap sahibi1 yılArkadaşlarının yorumu var mı fb n için ne düşünüyorlar
Soran1 yılHiçbiri bilmiyor flört sanıyorlar ama bazıları diyor bu kadar uzun flört mü olur
Cevap sahibi1 yılHakkılar. Fb takıldığınızdan haberleri yok tabi. Adamdan ciddi olarak bir sinyal alamazsan cinselliğide bırakmanda fayda var. Sen aşık oluyorsun belliki
Soran1 yılYani aşık oluyor muyum bilmiyorum ama aramız çok iyi iyi anlaşıyoruz onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılHoşlanıyorsun. Hayırlısı olsun sizin için.
1 yılSanırım karşı tarafa artık 2 3 yetmiyo. Devamlı yanında istiyo seni. Beşkide en baştan beri seviyordu.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bu çıkarıma vardın
- 1 yıl
Amacı sadece seks olsa işi bitince mümkün mertebe uzak dururdu. Ama anlattığına göre sürekli diyaloğa girmek istiyo
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkasıyla birlikte olursun fb lik biter diye korkup güzel muamele çekiyor
00 Yorumla
1 yılNe güzel işte ama genelde fb ler arasında yaş olur sende var mı
01 Yorumla
Soran1 yıl8 yaş büyük benden
FB'lik bitmiş.
SGK'lık olmuşsunuz.11 Yorumla
Soran1 yılHahahahaha eig budur
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuk duygusal, yengeç burcu mu?
03 Yorumla
Soran1 yılAkrep
Soran1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Sende ona karşı boş değilsin.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet değilim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hoşlanıyor bırakma onu en azından bildik biri
02 Yorumla
Soran1 yılBildik biri derken
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılböyle f*ck mi olur ya bunu da beceremiyolar ki
02 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
- 1 yıl
f*ck lik böyle bir şey değil.. duygusallık olmaz cinsellik yaşanır biter.. aşka dönmüş ilişki bi de fb diye gezmesin ortada bunlar yüzünden herkes bizden aynı şeyi bekliyor
Bence fazlasıyla var gibi)
02 Yorumla
Soran1 yılAşırı hoşlanıyor diyorsun yani
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Univ okuyan kiz fb si nu
015 Yorumla
Soran1 yılBen üniversitedeyim o değil
Soran1 yılYani aslında soruyor bir ihtiyacın var mı olursa lütfen söyle çekinme diyor da benim herhangi bir isteğim ihtiyacım yok
Soran1 yılDediğim gibi maddi konuda destek sağlamak istiyor ama ben kabul etmiyorum onun yerine birlikte kafeye yemeğe gitmek daha iyi benim için
Soran1 yılNerde okuduğumu söyleyemem de ilkim evet
Soran1 yılO yoğun olduğu için ayda 2 3 kez buluşuyorduk aslında ama şimdi hafta da 1 kez falan buluşuyoruz
Soran1 yılKondom
Soran1 yılBütün geceyi birlikte geçirirsek evet
Soran1 yılKyk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBaya aktif seks hayatı iyiymiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var var. Hadi gözün aydın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılHoşlanıyo tabi ayrıl engelle geç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgili gibisiniz bence açık ilişki olmuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet baya belli etmiş alışmış sana
00 Yorumla
1 yılAdam işini görüyo beceriyi ne diycek ya
00 YorumlaO is FB liktrn cikmis. Tadi kacmis
00 Yorumla
1 yılOlabilir gibi duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkinizinde ilki miydiniz
024 Yorumla
Soran1 yılBenim ilkimdi de onun değil
Cevap sahibi1 yılSen ondan başkasıyla hiç yaptın mı
Soran1 yılYok yapmadım
Cevap sahibi1 yılBakireliğini FB birine vermeyi neden istedin
Soran1 yılÇünkü bekaret benim için önemli bir kavram değil
Cevap sahibi1 yılO kişi arkadaşın mı nasıl buldun
Soran1 yılÜniversite sayfasından tanışmıştık
Cevap sahibi1 yılİlkin zor muydu
Soran1 yılİlk cinsel ilişkim mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılDüşündüğümden daha iyi geçmişti hiç canım acımadı ama aşırı kanamam olmuştu nedense hatta baya korkmuştum korktuğumu fark edince de normal olduğunu ona güvenmemi isteyerek rahatlattı güzel geçti yani
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındaydın peki
Soran1 yıl21
Cevap sahibi1 yılHiç korkmadın mı peki
Soran1 yılHayır heyecanlandım bayağı ama
Cevap sahibi1 yılİlk defa o gün mü gördün pe. is
Soran1 yılCanlı olarak evet
Cevap sahibi1 yılSa. so yaptın mı
Soran1 yılEvet 69 yaptık
Cevap sahibi1 yılİlkinde kaç kez yaptınız
Soran1 yıl2 3 kez yapmıştık herhalde
Cevap sahibi1 yılPeki neden hiç başka birisi ile yapmak istemedin
Soran1 yılGerek duymadım o bana fazlası ile iyi geliyor
Cevap sahibi1 yılHaftada kaç kere yapıyorsunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam seni karısı yapmış
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Gizli Üye(36-45)1 yılAnal yapıyor musunuz?
04 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBunu sen mi istemiyorsun karşı taraf mı kabul etmiyor
Soran1 yılİkimiz de istemiyoruz
Cevap sahibi1 yılBen analın o dar halini seviyorum sen hiç deneyip tecrübe ettin mi onun zevkini?
Gizli Üye(30-35)1 yılBaya baya hoşlanıyor..
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz şey düşündüm benden 8 yaş büyük acaba ondan fazla küçüğüm diye sahiplenme içgüdüsü ile mi hareket ediyor
Cevap sahibi1 yılYok bee sahiplenme falan değil, afedersin sekss icin birlikte olupta küçük işte koruyup kollayayim sahipleneyim diye düşünmez hiç kimse. Alenen hoşlanıyor senden, yoksa sadece o iş için gelir gider o kadar.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılF.. boddy s... meyeceği eşeğe yem vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNasıl seksiysen artık
09 Yorumla
Soran1 yılÇok çıtır ve çekici olduğumu söylüyor
Cevap sahibi1 yılKaç kere boşalıyor her buluşmada peki seninle
Soran1 yılDeğişiyor 2 3
Cevap sahibi1 yılİki üç mü çıtır ve çekici bulduğuna mı? Kaç saatte ne kadar sürüyor
Soran1 yılSaat tutmuyorum
Cevap sahibi1 yılNe zaman yaptınız en son
Soran1 yıl1 hafta önce
Cevap sahibi1 yılNasıldı kaç kere yaptınız
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece seninle mi seks hayatı var?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSenin?
Soran1 yılBenimde
Cevap sahibi1 yılO zaman sevgili olun ve sonra ayrılın :)
paradan hoşanmış
06 Yorumla
Soran1 yılNe parası
Soran1 yılHayır
Soran1 yılÇünkü bu bir anda olucak bir şey değil hiç kimse kimseye ilk cümle de hadi FB olalım demiyor tamamen zamana bağlı belli bir süre de oluşan bir şey
1 yılVay aammmk
01 Yorumla
Soran1 yıl?
1 yılhoşlanıyor evet
70 Yorumlane guzel iste
00 Yorumla
1 yılBody countlarınuz kaç
00 YorumlaFb ne ya
07 Yorumla
Soran1 yılFener Bahçe
Soran1 yılHahahahaha
Soran1 yılNiye tanımadığın insanlara eşek diyorsun? Ben fenerli olduğum halde sana saygımı bozmadım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılNet hoşlanıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla
1 yılO işler öyle önce FB sonra evlilik 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks harici yakınlaşmanız oluyor mu peki?
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani öpüşme falan mı
Cevap sahibi1 yılEvet, ev harici de buluşuyoruz dedinya o zamanlarda mesela
Soran1 yılEvet zaten öpüşmeyi çok seviyor her fırsatta öpüşürüz yani
Cevap sahibi1 yılHer fırsatta derken 😄
Soran1 yılHer yalnız kaldığımızda
Cevap sahibi1 yılBirkaç şey sormak istiyorum aslında sana
Soran1 yılSor
Cevap sahibi1 yılBurdan sormasam
Cevap sahibi1 yıl?
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimle olsaydın işini pro yapardım
04 Yorumla
Soran1 yılO ne demek yani
Cevap sahibi1 yılHoşlantı falan olmazdı oyuncu gibi düşün
Cevap sahibi1 yılOlur mu
Cevap sahibi1 yılGeeeeeeellll
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl tanıştınız
09 Yorumla
Soran1 yılÜniversite sayfasında beni görüp yazmıştı
Cevap sahibi1 yılOda mi aynı üniversitede okuyor?
Soran1 yılYok o 8 yaş büyük benden çalışıyor
Cevap sahibi1 yıl8 yaş büyük mu
Çok mu yakışıklı kabul ettin sen😊
Birde direk sana o niyetle mi yazdı
Soran1 yılEvet bayağı yakışıklı direkt o niyetle yazmadı süreç o şekil ilerledi diyebilirim biz önce 1 ay falan konuştuk yalnız yaşadığını söyledi benim de gelip kalabileceğimi birlikte vakit geçirebileceğimizi söyledi güvendim zaten küçük şehir biraz araştırdım kendi halinde biri öyle gittim 1 gece birlikte geçirdik ve devam etti yani
Cevap sahibi1 yılHmm anladım yoksa 8 yaş farkı yakışıklı olmasa kabul etmezsin diye düşündüm haklıyım😃
Küçük şehir mi hmmm
Güven önemli böyle konularda kesinlikle
Soran1 yılEvet yani ilk başta daha evine gitmeden biraz çekindiğimi anlamıştı çok sıcak kanlı yaklaşmıştı sen istemeden kılına bile dokunmam lütfen bana güven demişti haklı da çıktı şimdiye kadar ben istemeden hiçbir şey yapmadı
Cevap sahibi1 yılNe güzel sevindim senin adına 😊 sen ondan hoşlanıyor musun?
Aklımda çok soru var 😃
Soran1 yılEvet hoşlanıyorum zaten hoşlanılmayacak biri değil bir kadın nasıl etkilenir neyden hoşlanır çok iyi biliyor
1 yılSanmam djjd
00 Yorumla
1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSormadin mı
02 Yorumla
Soran1 yılYok soramadım hâlâ
Cevap sahibi1 yılHmm bilemedim şimdi
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı