Cinsel Yaşam Penisizden memnun musunuz? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 140 Penisizden memnun musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
Yosemite_Sam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Kimse yazmamış ben yaziyim sjsjsj "Seni hiç alakadar etmez" 0 0 Yorumla
Gezegen_Neptün Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Evet bazı konularda görüş ayrılığı yaşasakta memnunuz tabi 0 0 Yorumla
meleeeekkk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ve herkes 20 cm dedi ahahshzushshz 2 2 Yorumla huseykoc 1 yıl Hiçbir erkek hayır memnun değilim demez bu soruya hahahah Yorumla meleeeekkk1 1 yıl Evitt Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Çok şükür memnunum 🤣 0 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl dertlere bak. millet kafayı yemiş 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Memnunum bembeyaz yakısıklı bisey bence 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Yiyenler çok memnun en azindan 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İşini görüyor az sağa baksa iyi olurdu 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% 1 yıl gayet memnunum kalınlık, boy ve işlev. yeterli... 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Sen karae vermek ister misşn 0 0 Yorumla
Akrep8212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Fazlasıyla hatta o kadar fazla ki sığmıyor 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Biz sorsak 6 kişi cevaplamazdi vay be 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Beni hiç mahcup etmedi neden memnun olmim ki 😀 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet. Memnun olmasam sekse ilgi duymazdim 0 0 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Çirkin gibi bakirim cekiniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet kullanışlı, uzun ömürlü, görüntüsü iyi, yarı yolda bırakmıyor. Memnunum ben 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Elbette ki memnunum öpüp şeyine koyarsın yani 🤭 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. sorumuz dediğin kim kimsiniz asjhaha 0 0 Yorumla
Bmx_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Tabi ki rengi çok çekici 0 1 Yorumla Bmx_21 1 yıl Ereksiyon olunca aynı Sünnetli gibi oluyor Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok açık şekilde evet 0 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Sen memnun musun önündeki den memelerinden? 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Memnun olsakta olmasakta taşıyoruz 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabii ki. Yarı yolda bırakmıyor:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tobe ya 🙄 11 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanane memnunlar mı😅 Yorumla MinyonSvenDev 1 yıl Korktu hdhd Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Oldukça hemde görenlerin ağzı açık kalıyor net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok büyük ya 12 5 Yorumla the003 1 yıl Hahah Yorumla MinyonSvenDev 1 yıl Niye nolcak jsjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pantalona sığmıyor ya Yorumla MinyonSvenDev 1 yıl Hahsh Yorumla the003 1 yıl Ucundan baglaa kaçmasın 😂 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sizli bizli olmasak artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Son derece memnunum. Şanslı kesimdenim. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem boy hem işlev... Anladınız siz onu. Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Yok biraz kestirecem 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. memnunum 38 yıldır sorunsuz çalışıyo 😂😂 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet memnunum, yetiyor 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla UnnamedPlayer 1 yıl Yani boyut olarak gözüme yeterli gelmiyor. Yorumla
WhenBaba Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Evt gayet memnunum sadece bir problem var 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla WhenBaba 1 yıl Rezil bie durum burada söylemek istemiyorum 😅 Yorumla Soran 1 yıl Söyle ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Kimse yazmamış ben yaziyim sjsjsj "Seni hiç alakadar etmez"
Evet bazı konularda görüş ayrılığı yaşasakta memnunuz tabi
Ve herkes 20 cm dedi ahahshzushshz
Hiçbir erkek hayır memnun değilim demez bu soruya hahahah
Evitt
Memnunum işemeye kullanıyom 😂
Çok şükür memnunum 🤣
dertlere bak. millet kafayı yemiş
Memnunum bembeyaz yakısıklı bisey bence
Yiyenler çok memnun en azindan
İşini görüyor az sağa baksa iyi olurdu
gayet memnunum kalınlık, boy ve işlev. yeterli...
Sen karae vermek ister misşn
Fazlasıyla hatta o kadar fazla ki sığmıyor
Biz sorsak 6 kişi cevaplamazdi vay be
Beni hiç mahcup etmedi neden memnun olmim ki 😀
Evet. Memnun olmasam sekse ilgi duymazdim
gayet memnunum
Çirkin gibi bakirim cekiniyorum
Gayet kullanışlı, uzun ömürlü, görüntüsü iyi, yarı yolda bırakmıyor. Memnunum ben
Elbette ki memnunum öpüp şeyine koyarsın yani 🤭
Ben ve benle olan çok memnun
sorumuz dediğin kim kimsiniz asjhaha
Tabi ki rengi çok çekici
Ereksiyon olunca aynı Sünnetli gibi oluyor
Çok açık şekilde evet
Sen memnun musun önündeki den memelerinden?
Memnun olsakta olmasakta taşıyoruz
Evet gayet memnunum
Evet memnun kalmayan olmadı hiç
Tabii ki. Yarı yolda bırakmıyor:)
Tobe ya 🙄
Sanane memnunlar mı😅
Korktu hdhd
Oldukça hemde görenlerin ağzı açık kalıyor net
Çok büyük ya
Hahah
Niye nolcak jsjsj
Pantalona sığmıyor ya
Hahsh
Ucundan baglaa kaçmasın 😂
Evet uzun ve gayet iyi
Memnunum elhamdülillah
Cevap ta net. Tabi ki
Evet gayet memnunum fazlasiyla belirgin
Memnunum ama biram yok
Evet he
Çok hazır ve baş kaldırıyor
Sizli bizli olmasak artık
Son derece memnunum. Şanslı kesimdenim.
Neden ki
Hem boy hem işlev... Anladınız siz onu.
Yok biraz kestirecem
memnunum 38 yıldır sorunsuz çalışıyo 😂😂
Kızlar hep memnun kaldı bende memnunum
Evet 1tatmak ister misin
Memnunuz en yakın kankam
Evet. Sence penis boyu şekli önemli mi?
İşimi görüyor saolsun işiyorum
45 yaşında ama hiç mahçup etmedi
Memnunum.
Kınından henüz çıkarmadık
konusacak bırını mı arıyorsun?
Evet fazlasıyla hemde 😅
şu an elimde gayet memnun edici
boyu da performansı da çok iyi
Her zaman ayakta olmasa 😆 çokça
Evet kullananlar dahada memnun 😀
Evet memnunum, yetiyor
Hayır değilim.
Neden
Yani boyut olarak gözüme yeterli gelmiyor.
Evt gayet memnunum sadece bir problem var
Ney
Rezil bie durum burada söylemek istemiyorum 😅
Söyle ya
17cm
Daha büyük ve kalın olmasını isterdim
200 tane yorum nedir la