Lütfen yardımcı olun. Bir erkek neden böyle davranır?

Erkek arkadaşımla 1.5 senelik ilişkimiz vardı. O gelip bana açılmıştı. Çok seviyordu çok değer veriyordu. Öpüşüyorduk sevişiyorduk ama cinsellik yaşanmadı hiçbir zaman oda hep evlenmeden olmaz dedi zaten. Neyse 1.5 senenin sonunda bi gece buluştuk yine öpüştük koklaştık beni kuzenime bıraktı onda kaldım o gece. Neyse eve gidince ne olduysa artık ertesi gün çok morali bozuktu. Kahvaltıya gittik konuşmuyor hiç. Ne oldu diyorum bişey olmadı diyor. Israr ettim sonra kaza yaptım dedi araba kiralamıştı benim için onunla. Bişeyin var mı diyorum yok adamlar bişey dedi mi diyorum yok ee o zaman neden moralin bozuk diyorum bişey yok. O hafta yazarsam yazdı ararsam açtı hep soğuktu. Eve gittiğinde ne olduysa o gece bi kaç gün sonra ayrıldı benden. O gece her şey çok güzeldi ta ki eve gidene kadar. 2 sene geçti üstünden ben hala onu çok seviyorum. Kaç kere konuşmaya çalıştım ya kaçıyor ya konuşmak istemiyor. Yüzüme bakamıyor. Sürekli istemiyorum diyor seni çok seviyorum diyorum ben istemiyorum diyor. Ya bi erkek neden böyle davranır ne yaşanmış olabilir o gece evde?
Lütfen yardımcı olun. Bir erkek neden böyle davranır?