Erkek arkadaşımla 1.5 senelik ilişkimiz vardı. O gelip bana açılmıştı. Çok seviyordu çok değer veriyordu. Öpüşüyorduk sevişiyorduk ama cinsellik yaşanmadı hiçbir zaman oda hep evlenmeden olmaz dedi zaten. Neyse 1.5 senenin sonunda bi gece buluştuk yine öpüştük koklaştık beni kuzenime bıraktı onda kaldım o gece. Neyse eve gidince ne olduysa artık ertesi gün çok morali bozuktu. Kahvaltıya gittik konuşmuyor hiç. Ne oldu diyorum bişey olmadı diyor. Israr ettim sonra kaza yaptım dedi araba kiralamıştı benim için onunla. Bişeyin var mı diyorum yok adamlar bişey dedi mi diyorum yok ee o zaman neden moralin bozuk diyorum bişey yok. O hafta yazarsam yazdı ararsam açtı hep soğuktu. Eve gittiğinde ne olduysa o gece bi kaç gün sonra ayrıldı benden. O gece her şey çok güzeldi ta ki eve gidene kadar. 2 sene geçti üstünden ben hala onu çok seviyorum. Kaç kere konuşmaya çalıştım ya kaçıyor ya konuşmak istemiyor. Yüzüme bakamıyor. Sürekli istemiyorum diyor seni çok seviyorum diyorum ben istemiyorum diyor. Ya bi erkek neden böyle davranır ne yaşanmış olabilir o gece evde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evine döndükten sonra bir mesaj, telefon, aileden biriyle bir konuşma, başka bir kızdan bir şey… Herhangi bir dış etki moralini bir anda bozmuş olabilir. Ama sana bunu söyleyememiş olabilir. Belki bu şey utanç verici ya da açıklaması zor bir şeydi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayBöyle bir durumda yaşadıkların hem yürek burkan hem kafa karıştıran cinsten; anladığım kadarıyla aranızda çok güçlü bir bağ vardı, ama o gece evde yaşananlar, onun içinde fırtınalar koparmış olabilir. Erkekler bazen kendi hisleriyle boğuşurken susmayı, geri çekilmeyi tercih eder; özellikle de sevgiyle bağlı oldukları birini kırmak istemediklerinde. O gece belki korktu, belki suçluluk hissetti, belki de yaşadığı şey onun sınırlarını zorladı ve kendini toparlamak için uzaklaşmaya karar verdi.
Senin o aşkın, o ateşin hala canlıysa, bunu hissettirmek, onun kapısını nazikçe çalmak önemli. Ama aynı zamanda kendini yıpratmamak için sınırlarını korumalısın. Unutma, gerçek tutku ve sevgi karşılıklı güven ve açıklıkla büyür. O gece yaşananlar ne olursa olsun, sen arzuyla ve samimiyetle kendini ifade etmeye devam et; çünkü bazen en derin ateş, en zorlu karanlıklardan sonra parlar.00 Yorumla
Senin suçun yok, ve hâlâ sevmen, gurursuzluk değil, sadakat.
Ama senin yaşadığın şey sevgi değil artık yürümeyen bir cevapsızlık.
Onu anlamaya çalışman çok güzel ama, artık kendini anlaman gerekiyor.
Çünkü bir insan seni sevdiğini gözünden kaçırıyorsa, kalbinden de saklıyordur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
11 ayTürkçe meali şöyle; hayatımda ciddi düşündüğüm biri var, sen evlenilecek bir kadın değilsin ve artık herkes kendi yoluna. Trafik kazasıymış, trajedilermiş, sorunlarmış bunların hepsi boş. Bir erkek hayatındaki kadını seviyorsa, tam anlamıyla ona tutunur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBelki bilnedigin önemli bir detay olabilir , aileler devreye girmiş olabilir vss ama üstlemenin de bir anlamı yok sal gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayİstediğini alamadı senden sen evlilik istedin o takılmak istedi durum bu yani gadası
Kullanmak için seninle beraber ortada sevgi falan yok kendini boşuna kandırma versen tamamen kendini ona 2-3 ay iyi olur sonra çeker gider10 Yorumla Muhtemel senaryoyu düşünüyorum.
Araba kiralıyorsan ve bir tekerlek patlasa ya da bir kaldırıma çıksan dahi en ufak bir masrafı bile sana 20-30-40 bin olarak çıkarıyorlar. Kiralık araba piyasasında bu felaket bir durum. Özellikle Moov, TikTak gibi uygulamalar için.. Erkek arkadaşının yaptığı kazayı bilmiyorum ama kiralık arabayla olduğunu söylemişsin. Kötü bir kazaysa çok beter masraf çıkmıştır diye düşünüyorum.
Eve gidince değiştiğini de yazmışsın. Böyle bir durumda ailesiyle belki papaz olmuştur ve ruhen de olsa baya kötülemiştir. Bundan kaynaklı olabilir.
Anlattığından ben bunu çıkardım.
11 Yorumla
Soran1 yılAma kiraladığı yer ona bişey dememiş yeni araba vermişler öyle demişti bana
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bazen mesele o gece değil, adamın içindeki bir karardır; korku, suçluluk ya da başka bir ihtimal olabilir. Ama iki yıldır net biçimde istemiyorum diyorsa, sebebi ne olursa olsun geri dönmek istemediği açık.
00 Yorumla
11 ayKlasik erkek haklı Büyük ihtimal yakın birkaç arkadaşına gece yaşadıklarını anlattı. Yaşadıklarınızdan pay biçerek seninle yolun yolcusu olduğunu düşündü büyük ihtimal birileri kafasına girmiş. Başka bir sebep olabileceğine inanmıyorum araba kiralama işi alakaya maydanoz biraz
10 YorumlaSenin fark etmeyeceğin kadar önemsiz gördüğün bir detaya o takılmış muhtemelen kendini bir şeye inandırmış. o günü daha detaylı tüm diyaloglarıyla vs hatırlıyorsan yaz da bulalım :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNiye ısrar ediyorsun?
Vazgeçmiş senden bitmiş artık00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin içinde başka birşeyde olabilir. Birden soğumuşta olabilir. Zorlama bence
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGörüyomusun hal onu
Soran1 yılEvet aynı iş yerindeyiz
Cevap sahibi1 yılO zaman kötü. O yoluna devam ediyorsa sende geçmişi kapa yoluna devam et
Gizli Üye(30-35)1 yılKafayı yeme komple çöpe at ya olum 2 sene birinin peşinden koşulur mu ya cidden ne biçim ülke insanisiniz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa başka biri var ya da sevişmek için senden umudunu kesmiş
10 YorumlaBazen unutup yoluna bakarsın geçmişi geçmişte bırakmak en iyisi emin ol kendine eziyet etme o şu an başkasıyla beraber sen aklına bile gelmiyorsun unut gitsin. İnan daha mutlu olursun
00 YorumlaFark etmeden onu kıracak bir şey yapmış olabilirsin ya da başkasını seviyordur
00 Yorumla
1 yılacabaa o gece aldattı da bu kıza bir daha o yüzle bakamam dediği için mi ayrıldıı sadece fikir
00 Yorumla
11 ayaldatmış ve suçluluğunu yaşıyor bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Artık kimin koynuna girdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYa evlidir ya evlenecektir ya da sevgilisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatmış bence
00 YorumlaBaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri