Soruyu nasıl soracağımı bilemedim. Libidosu yüksek biriyim. Ten uyumumuz olan ve aşık olduğum bi adamla evlendiğimde her gece ona yükselebilirim diye düşünüyorum. Her gece ilişkiye girermiyiz diye düşündüm. Bence tadı kalmaz veya heyecan git gide düşebilir diye de düşündüm. Çünkü her gece her gece olmaz. Ama bazen çok azdigimda her gece istesem eşim benden soğur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla soğumam ben şahsen senin kocan olsam, benim de libidom çok yüksek çünkü, mesela senle evli olsak, sürekli sana sırnaşır sokulur eller öper dokunur seks isterim
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEğer istersen tanışmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılKırma beni lütfen
Soran1 yılSoruyu beğen
Cevap sahibi1 yılBeğendim
al ile başlayan
Soran1 yılDaha önce konuşup takipleşmişiz seninle. Bb
Cevap sahibi1 yılKimsin merak ettim 😀
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılHer gece cinsel ilişkiye girmek, ilişkinin başında ve özellikle ten uyumunun yüksek olduğu bir dönemde mümkün olabilir. Hatta birçok çift, birbirlerini yeni keşfettikleri bu evrede yoğun bir cinsel yaşam sürer. Bu dönemde her gece hatta günde birkaç kez bile ilişkiye girmek, heyecanın ve tutkunun bir göstergesi olabilir.
Ancak, evlilikler genellikle uzun soluklu bir maraton gibidir. Zamanla, ilişkinin dinamikleri ve çiftin yaşam koşulları değişebilir. İş stresi, yorgunluk, günlük sorumluluklar gibi faktörler, cinsel sıklığı etkileyebilir. Bu durum, ilişkinin "tadının kaçtığı" anlamına gelmez; sadece cinselliğin, ilişkinin diğer yönleriyle birlikte bir dengeye oturduğu anlamına gelir.
Heyecanın düşüp düşmeyeceği konusu da önemlidir. Her gece ilişkiye girmek başlangıçta harika olsa da, bazı çiftler için monotonluğa yol açabilir. Bu nedenle, cinselliği çeşitli tutmak, farklı deneyimler denemek ve birbirinizin arzularını keşfetmek heyecanı canlı tutmanın anahtarıdır. Önemli olan, her iki tarafın da zevk alacağı ve tatmin olacağı bir cinsel yaşam sürdürmektir
10 Yorumla
1 yılGüzel soru, gerçekten birbirini istemek ve iki taraflı da libidonun yüksek olması gerekiyor her gece istemek sorun değil önemli olan, aranızdaki bağın konuşmanın nasıl ilerlediğidir aslında her şeyi açık açık konuşabileceğin ve sadece sevgili, eş, gibi değil de hani böyle arkadaş gibi de birisi olmalı her şeyi net duygularını azgınlığını onu şehvetlendirecek ya da seni memnun edecek şeyleri de keşfetme hırsı, ve bu hırsın verdiği şeyi bulman gerekiyor işte o zaman doğru kişi ile birlikte istediğini elde edebileceğini düşünüyorum, çünkü kadınlar biraz çekingen, canlılardır, duygu değişimi ani gelen ıslanma arzulamak hissetmek dokunmak ve sevgi ister ama kendini net bir şekilde ifade etmesi de gerekir partnerine sorular sorması açık ve net olması ne istediğini bilmesi gerekir ki yatakta kadınlar hakimdir, unutma sen mutlu olursan erkekte mutlu olur😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHergece yapamazsın özel durumlar olabiliyor ama senin gibi bi kadınım olsun isterdim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsoğutmaz beni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılYorgun olmadığım günlerde sorun yok ancak yorgunsam bile kadınım mutlu olsun diye 1-2 posta muhakkak ilişkiye girerim maksat onun mutluluğu hergun mu evet hergun sıkılır mıyım asla kişisel cevabım
10 Yorumla
1 yılUuuvvv ne soğuması yaaa bem de evlenmek istiyorum birilerini arıyorum evlenecek ama bunu nasıl soracağım bilmiyorum ben dr böyle veys buna yakın bir sey istiyorum yaaaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılHer gece istemek soğutmaz istekli kadın iyidir erkekte istekliyse her an her yerde yapmak daha güzel olur
10 Yorumla
1 yılSoğumaz bu konuda şüphen olmasın. Eşler zaten böyle bir eş ister. Ama bu durumda onu çok bunaltmaman lazım. Ufak cilveyle onu azdirmaya calisarak sevisebilirsin ama çok ısrarcı olma
00 YorumlaBaşlarda tamam da sonrasında kararında iyidir.
Kadın içinde erkek için de.
Farklı yazanlara inanma , hahatın gerçekleri var.
Beden dayansa ruh dayanmaz.00 Yorumla
1 yılHer gece cinsel ilişkiye girmek kimseyi soğutmaz ama her gece ilişkiye girmeyi isteyecek bir ruh haline sahip olmak çok da mümkün değil 🦋
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir soruda bile sana yürüyenleri cımbızla ayıklayıp, gülerek yürümelerine izin veriyorsun. Tanıdığın kişileri de engelliyorsun hahahaha
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Haftada 3 en az olanı daha düşük olması sıkıntı o yüzden bence sogutmaz hatta erkeğin hoşuna gider libidosu yüksek biri olursa
00 YorumlaTam tersine benim hatun yanıyor der söndürmeye hazırlanmalıyım ben bu kadına. Nasıl yeterim diye düşünmesi gereken o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin soğumaz da, ayıp da olmaz.
Sende sızlama , acı gibi bir şeyler sen soğursun.
Dene gör.
00 Yorumla
1 yıldoğmamış cocuga don biçmek denir buna
sen evleneceğin kişiyi iyi tanı yoksa hayal olur bu isteklerin
00 Yorumla
1 yılMax hamile kalana kadar böyle olursun hamilelikten sonra azalır doğumdan sonra ayda yılda 1 sevişmeye başlarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHeyecanlı diri tutmak lazım ama çok zor ya bi yerden sonra monotonlaşır
10 Yorumla
1 yılİstekli kadın candır can her gece isteyen kadın da ayrı bir güzelliktir eşin çok şanslı
00 Yorumla
1 yılHer gece isteyipte vermeyen bir kadın olmaktansa her gece sen iste can feda oylesine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHer gece değilde 2-3 günde bir olması güzel oluyor bi süre sonra
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soğuyorsa seni sevmiyordur zaten bundan soğuma olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir ilk yıllar tadını çıkarmak için her gün olur sonra haftada 4-5 e düşer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılKarsi tarafda senin gibiyse sorun yok ama birde tam tersi olursa yandın
00 Yorumla Bunu düşünmek için erken ama o anın büyüsüne bırakmak daha doğru olur bunları düşünmek karşı tarafa itici gelebilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarsındakının libidosu benım gibiyse sen bıkarsın o ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo sogumaz. Dikkat et alıştırma sen istemediğin günlerinde bile pompei yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka çevrehdeki hanği kadın her gece yapıyardur sence bir düşürnn öbekarken öyle düşünmen normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir. seksi evliliğe saklayanın bulacağı tek ley hayal kırıklığıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıradanlaştırmaz fanteziye ve pozisyonlara açık olursan sıkılmaz
00 YorumlaHer gece yapmak kesinlikle daha iyi kendimden biliyorum bende Libidosu yüksek biriyim partnerim de
02 Yorumla
Soran1 yılHer gece her gece sanki günlük rutinmiş gibi olmasından çekintim var. Yani heyecanı kaçar mı gibisinden
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılCokmu isteklisin vayy bee
10 Yorumla Her gece diye birsey zaten cok mumkun degil. Kuyidan su mu çekiyonuz.
00 Yorumla
1 yılHer gece isteyecek birini bulsam yarın evlenirdim
19 Yorumla
Soran1 yılYarın nikahımız kıyılsın o zmn
- 1 yıl
Kıyılsın, sabah ilk iş nikah, sonra günü değerlendirelim
- 1 yıl
Ee saati belirlemedin
Soran1 yıl11 uygun mudur
- 1 yıl
Bekleyebilir miyiz ki o kadar?
Soran1 yılSabah 11 güzel bence
- 1 yıl
Tamam sen nasıl istersen, 11den sonra plan yapmadın ama dimi?
Soran1 yılHayır yapmadım
- 1 yıl
Harika, işlerimiz olacaktır çünkü
O da istiyorsa neden soğutsun
00 Yorumlagel yaz her gece deneyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKeske esimde oyle olsaydi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Uyum varsa o da ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılUmarım öyle kalırsın hayır soğumaz 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi istekli birini bulursan soğumaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eşinin red ederse onun ayıbını
00 Yorumla
1 yılHer gece girilmez yani hayat böyle gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSacmalamam yaa senin gibi bir karım olsun sabah akşam beceririm
00 YorumlaNeden soğusun ki? Çok mu takıntılısın?
00 YorumlaSoguyan erkek gitsin vurdursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşlarda zaten hergün yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkimisi her gece yapamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen evlenince belki kocan doymayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşe bağlı mesela ben bıkmam 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılSoğutmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDayanamazsa
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılBeni çok mutlu eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 1 yılher gece olur
00 Yorumla Her gün yorar iş yapamaz hale gwlirsiniz
00 Yorumla
1 yılSogutmaz ama kişiye göre değişir
00 Yorumla
1 yılSıkıntı olmamalı
00 YorumlaSoğutmaz.
00 YorumlaHer gece farklı fantezi olsa sogumaxsinix
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılGireriz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılfazlasi evet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenimle evlensene sen ruh ikizim
010 Yorumla
Soran1 yılHahshahhs
Cevap sahibi1 yılHarbinden söylüyorum tanışalım
Soran1 yıl45 üstü napayım
Cevap sahibi1 yılSacmalama gencim ben
Soran1 yılSoruyu beğen
Cevap sahibi1 yılBeğendim
Cevap sahibi1 yılYazmadin
Soran1 yılHesabın aktif değil