Cinsel anlamda bi sıkıntı yaşamayan, ara sıra krizler geçiren sara epilepsi hastası biriyle evlenir miydiniz?
Evet, evlenirdim.
Hayır, evlenmezdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsel anlamda bi sıkıntı yaşamayan, ara sıra krizler geçiren sara epilepsi hastası biriyle evlenir miydiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani evlenirim elbette ama illa cinselligi neden öne cikardin
Çünkü erkekler bu konuyu daha çok düşünüyor o bakımdan fikirleri merak ettim
Onu senden daha çok düşünen biriyle olma sakin ,
Teşekkür ederim 🌸
🥰🥰🥰
seviyorsam tabi ki evlenirim. yardımcı olurum ona her konuda
Evleniirim. Catir catir becerdikce kendine gelir partnerim
Beni seven sevdigim biri ise hastalık önemli bi durum olmaz ya
kafalar uyuyorsa evlenirdim ya neden evlenmeyim ki... konuya dair bir espiri geldi aklıma ama herkese komik gelmeyebilir diye tutuyorum onu kendimde :))
Sevdiğim biriyse cinsel sorunu olsa da evlenirim ki, bu evlenmeye engel olacak kadar önemli olmamalı
Cinsellik esnasında yaşanması kötü anı bırakır ama genel anlamda sorun olmaz benim için
Evlenieim niye evlenmicem
Çok sık mı olan bir durum bu
Yani ayda 1 kesin oluyor maalesef
Geçmiş olsun, o an bayılıyor musun peki tamamen ne halde oluyorsun kendine gelene kadar
Epilepsi krizi geldiğinde bi anda dalıyorum o an seslenseler bile duymuyorum maalesef yavaştan gözlerim kayıyor olduğum yerde bilincim gidiyor titreme kasılma falan oluyor yani ağır geçiriyorum ben maalesef
Anladım umarım kesin bir tedavisi bulunur. Cinsellikte hiç bir sorun yaşadın mı peki şimdiye kadar
Hiç deneyimim olmadı
Soru başlığında cinsel olarak sorun yaşamayan diye yazmışsında o yüzden sordum. Bende kalpte sıkıntı var sorun yaşıyorum maalesef ve uzak duruyorum kadınlardan insan utanıyor öyle halde olunca karşısındakinden
Aa neden ki?
Bende durmasam devam etsem bayılırım bir defa bayılacak gibi oldum zaten o günden sonra cinsellikten kaçıyorum
Düz baygınlık ama demi sizde titreme kasılma olmuyor
Evet bayılıyorum direk göz kararması oluyor zaten öncesinde
Zaten kalpten dolayı erekte sıkıntısıda var biraz
Olsun karşınızda ki insan anlayışlı olursa çözülmeyen problem yoktur.
Benim bu konuda umudum yok tedavisi yok yani, erkeklik görevimi yerine getiremezsem kimse ömrümün sonuna kadar çekmez bunu
Neden böyle düşünüyorsunız ki? Seven biri tabi kii yanınızda olur her şekilde
Ben inanmıyorum yani. Çoğu insan menfaatçi zaten bu devirde
Mastürbasyon yaparken sorun oluyor mu?
Bi kere oldu ama bence o da denk geldi
Sizde?
Çarpıntı oluyor baya ama ara veriyorum mecbur, o anda erekte hali kayboluyor sonra bir daha kalkması için uğraşıyorum benim sıkıntılı kısacası bu cinsel durum
Peki o an naptın, ailen anlayıp geldi mi oda veya banyoya nerde yapıyordun bilmiyorum
Sorum rahatsız etti sanırım!
Yanlış oldu?
Sevusmemn nasil
Hayır
Allah şifa versin
Evet
seviyorsam niye olmasin
Sevdiysem evlenirim