Cinsel Yaşam Bayramda seks yapılır mı? FıstıklıLattee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 gunah mi bayramda seks yapmak Güncellemeler11 ay ben yaparim ama meraken aordum Güncellemeler11 ay zina hep haram onu biliyorum dini acidan sormadim Bayramda seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 11 ay Yapılır neden olmasın öz kuzenimi ahırda yaptım ilk gün 1 4 Yorumla FıstıklıLattee 11 ay he he Yorumla CrayzMan06 11 ay Valla bak yemin ederim daha önce yaptık Zaten ama ilk günü ahırda olması şaşırttı Yorumla FıstıklıLattee 11 ay İnanmam Yorumla CrayzMan06 11 ay Sen bilirsin kimseye yalan söyleyecek değilim Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Dün yemek davetinde bunu da aradan çıkardım, günah olduğunu bilmiyordum bayramda ya. Ama doymadım zaten 0 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Deliye her gün bayram. Yani biz her gün günah mı işliyoruz 😂 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Günahla sevapla çok aran var mı seninde soruyorsun :P 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. partner varsa yapılabilir. Benim hiç olmadı girmeyelim o konulara :D 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Yer, zaman ve mekan ayırmam, her an heryerde... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet neden yapılmasın zevkle yapariz 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapılır iki gündür yapıyorum 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ya çok günah 😂😂😂 0 0 Yorumla
Permit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 101% 11 ay Nikahlı değilsen her seks günahtır. Ben yapıyorum. 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. Günah desek vaz mı geçeceksin bebeğim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Hanım gelecek birazdan ve çakıcam 1 2 Yorumla FıstıklıLattee 11 ay Çaktın mı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çok iş çıktı yorulduk olmadı daha bıgün ins Yorumla
dilan05 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 11 ay günahsa her bayram günah işliyoruz :) 4 1 Yorumla Murat-demir 11 ay Hayırlı günahlar Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yapılır tabi çatır çatır :D 0 0 Yorumla
elffckkee Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Yapılır shdhhdhhd 2 2 Yorumla B_a_n_E 11 ay Yapmayıp 5 gün tatili bekleyen var mıdır acaba hwdjd Yorumla elffckkee 11 ay Vardır aw Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Yapılır tabii 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılır hemde nasıl 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Niye gunah olsun 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbir sorun olmaz 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Hemde en tatlısı dan 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seks het daim var 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır sevap 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılır 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden olmasın ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yapılır neden olmasın öz kuzenimi ahırda yaptım ilk gün
he he
Valla bak yemin ederim daha önce yaptık Zaten ama ilk günü ahırda olması şaşırttı
İnanmam
Sen bilirsin kimseye yalan söyleyecek değilim
Dün yemek davetinde bunu da aradan çıkardım, günah olduğunu bilmiyordum bayramda ya. Ama doymadım zaten
Deliye her gün bayram. Yani biz her gün günah mı işliyoruz 😂
Günahla sevapla çok aran var mı seninde soruyorsun :P
partner varsa yapılabilir. Benim hiç olmadı girmeyelim o konulara :D
Grup bile yapılır..
Yer, zaman ve mekan ayırmam, her an heryerde...
Evet neden yapılmasın zevkle yapariz
partner olsa da yapsam
Ne alaka yapabilir sin
yapılır iki gündür yapıyorum
Bunun zamani mekanı olmaz tabi ki
Seks gğnah olmaz; xina günah
Sen bu yaşa kadar nasıl geldin
Hayır ya çok günah 😂😂😂
Nikahlı değilsen her seks günahtır. Ben yapıyorum.
Günah desek vaz mı geçeceksin bebeğim
soruldu bu soru fkfkf cvp sikinti yok
Hanım gelecek birazdan ve çakıcam
Çaktın mı
Çok iş çıktı yorulduk olmadı daha bıgün ins
günahsa her bayram günah işliyoruz :)
Hayırlı günahlar
Neden günah olsun her zaman yapılır
Nikah varsa günah değil.
yapılır tabi çatır çatır :D
Yapılır shdhhdhhd
Yapmayıp 5 gün tatili bekleyen var mıdır acaba hwdjd
Vardır aw
Yapilir ya
Evet
Yapılır tabii
Yapılır hemde nasıl
Niye gunah olsun
Hiçbir sorun olmaz
Hemde en tatlısı dan
Yaptığın kişiye bağlı latte
Seks het daim var
Neden yapılmasın herzman yapılır seks...
Hayır sevap
Benimle yap hayır
İki bayram bir arada olur niye günah olsun
Yapılır
Büyük sevap
Yapiliyor
Dun 10 binlik oldum
Yapılır
Neden olsun
Neden olmasın ki
Yapılır tabiki
Her zaman günah 😁