Eşim sürekli fiziksel yakınlık istiyor ama bu durum beni zamanla rahatsız etmeye başladı. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Bu durumu nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durum seni rahatsız ediyorsa bunu görmezden gelmen ya da susman gerekmez. Evlilikte cinsellik önemli bir bağ kurma yolu olsa da, asıl olan karşılıklı saygı, anlayış ve duygusal dengedir. Senin isteğin, sınırın, ruh halin önemli. Sürekli olarak "gel" denmesi ya da baskı gibi hissedilen bir çağrı, zamanla soğumaya ya da kendini değersiz hissetmene neden olabilir.
Öncelikle onunla sakin bir anda konuşmanı öneririm. Yargılamadan, suçlamadan, “Sen hep böylesin” gibi cümlelerden kaçınarak, duygularını anlatabilirsin. Mesela şöyle bir şey söyleyebilirsin:
“Seni seviyorum, aramızdaki yakınlık da güzel ama bazen kendimi sadece bu yüzden değerliymişim gibi hissediyorum. Ruhen yorgun olduğum ya da farklı hissettiğim zamanlarda da saygı görmek istiyorum.”
Bu tarz bir açıklama hem onu savunmaya çekmeden konuşmanı sağlar hem de seni daha iyi anlamasına yardımcı olur. Belki farkında değildir, belki de bir alışkanlık haline gelmiştir ama sağlıklı bir evlilikte istekler kadar sınırlar da önemlidir. Onun seni yalnızca bir “eş” değil, bir birey olarak da görmesini sağlamak uzun vadede ilişkinize güç katar. Eğer bu konuşmalara rağmen bir değişim olmazsa, birlikte bir uzmandan destek almak da düşünülebilir.
Senin duyguların önemli. Bunu unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBence seks sadece yatakta başlamamalı ya da on sevisme öyle yatağa cagirmakla vs biraz farklı duygu ve anlar yasatmali bir erkek ve tabiki bir kadın küçük basit hareketler dokunuşlar bile partnerinizi tahrik etmeli bir dokunuş bir temas hiç beklenmedik bir an sarilis ayrıntılara girmeye gerek yok bence hayal gücünüze kalsin dondurma fantezisi hayal edin desem aklınıza beklide binlerce değişik düşünce gelecek bunu gerçekleştirin bu kadar basit aslında
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılCanın istemiyorsa ona söyle bize değil gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıleşinle konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbende doyumsuzluk var eşim sabah aksam istesin yaparım hic problem degil ama bu seferde eşim istemiyor sizdede tam tersi galiba
117 Yorumla- 1 yıl
Boşan beni al
Cevap sahibi1 yılDayanamazsın
- 1 yıl
Dayanırım ben sana :)
- 1 yıl
Hah işte böyle hatun lazım bize
- 1 yıl
7 24 yiyecek
- 1 yıl
Atıyor inanmayın böyle kadın yok
1 yılAdamın neden evlendiği belli. Ben böylelerinin aşık olduğunu hiç düşünmüyorum. Evde çocuk varken sürekli bunu diretmek nedir aw
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBayram taitlinde bende de durumlar aynı yataktan çıkartmıyor daha az önce yaptık muhtemelen birazdan tekrar çağıracak çözüm bulursan en acilinden bana da söyle
717 Yorumla- 1 yıl
Kaç yıllım evlisinki
Cevap sahibi1 yıl3
- 1 yıl
Duygusal anlamda nasılsınız
Cevap sahibi1 yılSeviyoruz birbirimizi
- 1 yıl
Sınırınız var mı yatakta
Cevap sahibi1 yılDeğişiyor genellikle 20 dk yarım saat gibi
Cevap sahibi1 yılNe sınırı
Cevap sahibi1 yılÇalıştığımız günler sadece işten gelince. Tatillerde sürekli sayamadım artık ama sabahtan beri üç kere yaptık
Cevap sahibi1 yılBazılarında. Dayanamadığı zaman direkt sokuyor
- 1 yıl
Yani oral ya da anal sınırın
- 1 yıl
Eşin çok şanslı cidden
1 yılKaç yıllık evlisiniz çocuk var mı? Bazı kadınlar eşinin isteksiz olmasından dert yanıyor. Siz bulmuş ama bunuyorsunuz, şikayet ediyorsunuz.
33 Yorumla
Soran1 yılEvliliğimiz 4 yıllık, iki tane de çocuğumuz da var. Elbette eşinin ilgisizliğinden şikayet eden çok kadın var, onları da anlıyorum. Ama burada mesele sadece cinsellik değil. Benim sorunum ilgisizlik, duygusal bağ eksikliği ve fiziksel yakınlığın sadece onun seks ihtiyacına göre şekillenmesi. Duygusal zemin olmadan sürekli yaşanınca anlamını yitiriyor. Kendimi bir partner değil de bir araç gibi hissetmeye başlıyorum onun gözünde maalesef. Eşim bana ilgi gösterse, sevgiyle yaklaşsa, birlikte vakit geçirsek zaten bu şikayetlerin çoğu olmazdı. İnsan, sırf eşi istekli diye her şeye razı olmak zorunda değil. Her şeyin bir dengesi var. Ben yakınlığa karşı değilim, ama onunla bir bağ kuramadan sadece fiziksellik yaşanması beni duygusal olarak tüketiyor. Bir kadın hem istek gören hem de değer gören olmak ister. Benim derdim istek değil, denge.
- 1 yıl
Evet detayları okuyunca şimdi daha iyi anladım sizi. Sorun cinsellik değil bir sohbet etmek, ilgi göstermek, kaliteli vakit geçirmek en doğal hakkınız ama ortada monotonlaşmış bir evlilik var sanırım...
Soran1 yılAynen dediğiniz gibi, eşim öncesinde bu kadar ilgili davranıyorken evlendikten sonra ilgisiz davranmaya başladı. Konuşmak, paylaşmak, birbirimizi dinlemek gerekiyor ama bazen bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılBu biraz fazla olmuş sanki, cinsellik olmasa da, ne bileyim dans, güzel bir yemekte sohbet, bir şeyler izlemek de zevk verebiliyor en az cinsellik kadar.
14 Yorumla
Soran1 yılİşte bizde ne dans var, ne sohbet, ne ortak bir keyif. O anların hiçbirini yapmak istemiyor. Tek düşündüğü şey cinsellik. Ben de tam bu yüzden yoruldum zaten.
Cevap sahibi1 yılTek yaptığınız şey cinsellik demek, peki değiyor mu, isteklerine yanıt veriyor mu, yeterince tatmin oluyor musun?
Soran1 yılHayır, benimle ilgisini komple kesmiş durumda.
Cevap sahibi1 yılGerçekten üzüldüm, daha fazla üzmek istemiyorum tabi de, kimler kimlere düşüyor çok ilginç gerçekten... Kıymetinin bilinmesi lazım.
düşünsenize evlendiniz ve eşiniz böyle bir şey düşünüyor..
Gelip yüzüme söylese de boşansak23 Yorumla
Soran1 yılDeğer vermiyorsan boşan kardeşim, karını boş yere duygusal olarak sömürmeye kalkma.
Soran1 yılBen de keşke hiç evlenmeseydim diyorum.
1 yılTipik türk kadinlari sorunsalı. evlendikten sonra cagrilmadan seç yapmqz birwz abartınca sıkılır sogur. dul kalincada benimde ihtiyaclarim var diye ağlarlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Azdırıcı şeyler yedirme mesala
Konuş
Gerçek olan sık yapınca canım yanıyor, sızlama oluyor de
Şap denen istek azaltıcı kullan
Hâlâ devam ederse, onun ayıbı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Eşini sevmeye çaliş ve araya biraz mesafe koyun kastım bi süre yapmayın özleyin
021 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız da ben onu seviyorum zaten. Sadece bu sevginin karşılıklı olduğunu hissetmekte zorlanıyorum artık. Aslında ben de dediğiniz gibi araya biraz mesafe koymaya çalıştım. Hem onun beni özlemesi için hem de kendi içimde ne hissettiğimi anlamak adına. Ama ne zaman biraz geri çekilsem eşim hemen sinirleniyor, suçu benim üzerime atmaya başlıyor. Halbuki onu sevmiyorum diye değil, ilişkimiz nefes alsın, biraz toparlansın diye yapıyorum. Ama bunu ona anlatmakta zorlanıyorum. Sanki onun isteği hemen yerine gelmezse sevgimi sorguluyor gibi oluyor. Keşke bu mesafeyi tehdit olarak değil, bir fırsat olarak görebilse. Ben her şeyin tek taraflı yaşanmasını istemiyorum, yeniden bağ kurmak istiyorum eşimle.
Soran1 yılYa evlenmeden önce hep yanımdaydı, ilgisi üzerimden eksik olmazdı. Ama evlendikten sonra ilgisini kesmeye başladı.
Soran1 yılKaraktersiz köpek işte ne olacak.
Soran1 yılKeşke o kadar kolay olsaydı. Açık açık konuştum, defalarca denedim. Ama sanki hep duymazdan geliyor. Ya konuyu değiştiriyor ya da “gereksiz dert ediyorsun” deyip kapatıyor yani. Bir yerden sonra insan kendini küçük düşürülmüş gibi hissediyor. Yalvarır gibi sürekli anlatmak, açılmaya çalışmak ama karşılık bulamayınca sevgim bitmeye başlıyor bu adama karşı.
Soran1 yılPeki nasıl boşanmayı başaracağım?
Soran1 yılKaldırmıyor da hep tartışıyoruz.
Soran1 yılBakacağız artık, teşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Artık onlara gerek yok çocuklar var müsait olunca gidersin yoluna, çocuklara yakalanma riskin olanilit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılsende durmadan fiziksel yakınlık kur belli zaman sonra bir düzene oturursunuz her gün olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİnan ben 4 seneden beri uğraştım ama fayda etmedi.
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar fazla yakinlik ne kadar surelik evlilik?
Kadinlar neredeyse hepsi bundan sikayet eder06 Yorumla
Soran1 yıl4 yıldır evliyiz.
- 1 yıl
Yakinlik derecesi her gun mu?
Kadinlar ilgi gosterilmeden sadece seks yapilacak varliklar olarak goruluyor bi sure sonra rutin iliskilerde
Kadinlarda ilgi gosterilmeden surekli sadece seks icin yanasilmasindan rahatsiz olur
Soran1 yılEvet, her gün fiziksel yakınlık istiyor benden. Her gün olmasa bile, sürekli onun isteğine göre hareket etmek zorundaymışım gibi davranıyor. Sanki benim ihtiyacım yokmuş, sadece onun ihtiyacı varmış gibi. Beni gerçekten dinlediğini, sevdiğini, anladığını hissetmiyorum. İçim dolu ama konuşmaya çalıştığımda ya konuyu kapatıyor ya da hemen savunmaya geçiyor. Birlikte vakit geçirmek, iki kelime sohbet etmek, gün nasıl geçti diye sormak gibi şeyleri yapmıyor. Bunları geçtim, sadece cinsellik olduğunda kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Ben bu ilişkiyi sadece aynı yatakta yatmak üzerinden yaşamak istemiyorum. Ruhsal olarak da bağ kurmak istiyorum. Birlikte gülmek, vakit geçirmek, bir yere gidip bir şeyler yapmak ve muhabbet edelim istiyorum. Ama o sadece tek yönlü yaşıyor. Problem bu.
- 1 yıl
Danisanlarim bu durumlardan cok muzdaripti oldukca iyi anliyorum
Bir cok kadin bu sorunu yasiyor maalesef
Soran1 yılKeşke hiç evlenmeseydim. :(
- 1 yıl
Konusarak cozmelisiniz
Nasil hissettiginizi anlatin
Ya da bi uzman yardimi alin cozulmeyecek sorun degil
1 yılbașka kadınların yatağa çağrılmasını istiyorsan böyle devam et abla
00 Yorumla
1 yılÇok sıkı yapmak nedir al karını gezdir yedir eglendir gönlünü feth et arkadas ol candan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılYahmin edeyim hic bir duygusallik yok sadece isini goruyor seni dusunmuyor bile
00 Yorumla Sadece fiziksel mi sizin başka problemlerinize var bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBirde eşini dinlemek lazım acaba seni nasıl anlatacak.
00 Yorumla
1 yılOp Yatağa başka kadın koy onu yapsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılNe demek rahatsızlık duyuyorum niye evlendin ya o zaman skzklz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Şap at yemeklere.. Kuşu uyku moduna geçer 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMillet eşinin yatağa gelmemesinde. Sen gelmesinden rahatsızsın:))
02 Yorumla
Soran1 yılBen duygusal bağ olmadan sadece cinselliğe indirgenmiş bir ilişkiden rahatsızım. Sorun yüzsüzlük yapıp ilgi göstermeden yatağa çağırması. Ben bir eş olarak sadece fiziksel ihtiyaç için değil, duygu, ilgi, paylaşım için de varım. Her gün aynı talep ama sıfır sohbet, sıfır anlayış var. Bu durumda yakınlık da anlamını yitiriyor. Beni anlayanlar da var burada sağ olsunlar. Bu mesele dışarıdan basit görünse de uzun süredir içimde biriken bir yalnızlık hissi var. İlgisizliğin ardından gelen istek “sadece bu yüzden mi yanımdasın?” sorusunu doğuruyor. Herkesin derdi başka, benimkini küçümsemeyin lütfen.
Cevap sahibi1 yılYoo küçümsediğimden demedim ilgşnç bulduğumdan kişisel algılama
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇözüm belli. Hafif etkili anti depresan ya da uyku ilacı 👍
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılya da bacak kıllarını, koltuk altı ile özel bölgeyi tıraş etme. Koksun biraz. Uzaklaşır senden.
Soran1 yılNe kadar saçma bir yorum.
Cevap sahibi1 yılGayette pratik bir çözüm
Bayram zamanları sana duygusal ilgi alaka gostemiyor mu gezmek gibi eglendirmek gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal normla benim karım olsa bende sabah akşam beceririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Kocana hizmet etmek zorundwsin bunu biliyorsun sende, yoksa baskalarina bakicak ve sorumlusu sen olacaksin
04 Yorumla
Soran1 yıl@salihc4n Pardon da neden hizmet etmek zorundaymışım?
Ya gidip başkasını yapsa bu sefer aldattı oluyor adamın canı istiyor işte
01 Yorumla
Soran1 yılİyi de ben eşimin ihtiyaçlarını yok saymıyorum ki. Ama benim de bir duygum, bir sınırım, bir beklentim var. Evlilikte cinsellik tek başına bir mesele değil. İhtiyaçtan söz ediyorsak benim de duygusal ihtiyaçlarım var. Sürekli tek yönlü beklentiyle değil, karşılıklı anlayışla bu ilişki yürüyebilir. Yoksa sadece fiziksel tatminin peşine düşen biri zaten eş olmayı aklının ucundan bile geçirmesin.
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu sebebi evlilik içinde daha fazla fedakarlık yapanın siz olduğunu düşünmeniz veya eşinizin size karşı normal hayatta ilgisini ve sevgisini az gösterdiğine inanmanız.
015 Yorumla
Soran1 yılEvet, bazen fedakarlıkların dengesiz olduğunu hissediyorum ve bu da beni yıpratıyor. İlgisini ve sevgisini daha çok hissetmek isterim. Fakat benimle ne muhabbet ediyor ne de duygusal bağ kuruyor. Hep aklı fikri orasında çalışıyor
Cevap sahibi1 yılÇocuğunuz var mı?
Soran1 yılVar evet.
Cevap sahibi1 yılÇalışıyor musunuz ev hanımı mısınız?
Soran1 yılEv hanımıyım.
Cevap sahibi1 yılEvlilik öncesinde hem maddi hem de duygusal olarak erkekler çok daha fazla emek verirler. Düğün, ev kurma masrafları olsun veya erkeğin sizi etkilemek için yaptığı şeyler olsun daha fazladır hep. Siz şimdi doğum yapmış bir kadın olarak vücudunuzun ve ruhunuzun yıprandığını fark ediyorsunuz. Bunun üzerine bi de eşinizin bu ilgisinin ve duygusal olarak sizi etkileme çabasının azaldığını düşünüyorsunuz. E bir de ev hanımısınız zamanınızın monoton geçtiğini çocuğunuz ve eşiniz için sürekli kendinizden verdiğinizi düşünüyorsunuz. Ancak eşinizin yaptığı fedakarlıklarda var ekmek parası kazanıyor çocuğunuza sahip çıkıyor ve zamanında yapması gerekenleri de yapmış. Adam sorumluluklarını yerine getiriyor yani. Burada çok af edersiniz eli şeyinde gezen itlerin sözüne bakıp eşinizi suçlamayın. Başka kadına bakıp onunla yapmıyor sonuçta anlattığınız kadarıyla. Eşinize bu bakış açısıyla bakmayın bence sonra yuvanız yıkılmasın veya yanlış durumlar oluşmasın.
Soran1 yılAma benim çalışmama da müsaade etmedi ki. Ben ondan evlilik öncesinde şunu şunu alacaksın diye baskı da yapmadım, ne varsa kendisi almak istedi. Ben sadece evliliğimizde huzurlu ve mutlu bir ilişkimiz olsun istedim. Ama ben her defasında kullanılıyormuş gibi hissediyorum şu anda. Kahvaltısını hazırladığımda bile bana eline sağlık karıcığım bile demiyor. Evlilik öncesinde mükemmel bir sohbetimiz vardı. Hatta evlenmeden önce çiçek de almıştı, ilgisini belli etmişti ve mutlu ve huzurlu hissediyordum onun yanında. Fakat evlendikten sonra hiçbir çaba göstermemeye başladı. Sadece hep seks yapmak istiyor.
Cevap sahibi1 yılArkadaş adam yapsa suç yapmasa suç. Başka kadından istese suç istemese suç. Çalış yardım et dese suç otur evde çocuk bak dese suç. Ekmeğini kazanıp getiriyor, çocuğuna ailesine sahip çıkıyor, başka kadına gitmeyip sana geliyor seninle yapıyor belli ki arzulu da yine de yaranamıyor. Siz kaç kere dediniz acaba benim aslanımın kesesine bereket diye. Kadın bekar kızların hayalindeki adamla evli gene beğenmiyor. Napsın adam?
Soran1 yılSeks başkasıyla yapmıyor diye illa evlilikte duygusal paylaşım yok mu sayılsın? Ben onunla sadece mutlu ve huzurlu hissedeyim istiyorum fakat benimle cinsellik dışında ilgi ve sevgi göstermiyor. Evlilikte bu saydıkların gerçekten yeterli şeyler mi? Birlikte geçirilen zaman, samimi sohbetler, küçük sürprizler ve karşılıklı destek olmadan bu ilişki nasıl sağlıklı ve güçlü kalabilir? Duygusal bağın kopması, zamanla daha büyük sorunlara yol açıyor ve ben bunun önüne geçmek istiyorum.
Cevap sahibi1 yılAllah aşkına ne büyük sorunlara yol açacak? Napacaksın aldatacak mısın? Boşanacak mısın? Kocasıyla cinsellik yaşıyor diye rahatsız oluyor hanımefendiye bak. Alacaklar elindekini o zaman anlarsın kıymetini. Adam eşek gibi çalışacak bı de gelip evde oturanı pohpohlayacak. Kalacak bir çocuğuyla dul anlayacak kıymetini. La havale ya.
Soran1 yılBenimle ilgilenmiyor diyorum anlamıyor musun?
Cevap sahibi1 yılSen onunla ilgileniyor musun? Adam seninle seks yapıyor diye suçluyorsun. Kocan ya o senin, kocan. Sitedeki kadınlarla biraz konuş bakalım kaçı bekarlıktan şikayetçi? Kaçı eşiyle cinsellik sorunlarından dert yanıyor? Kaçı çocuk istiyor? Kaçı aldatan karaktersiz adamdan şikayetçi? Kaçı sorumsuzluktan karşısındaki adamı düzeltmeye çalışıyor? İlgi bekliyor hanımefendi çocuk musun sen? Annesin anne. Azıcık yetişkin gibi davran kimse hiçbir erkek mükemmel olamaz. Çok rahatsız oluyorsun konuş, boşan. Merak etme havada karada kaparlar 1-2 seneye öyle adamı.
Soran1 yılPeki sen burada her gün kaç tane kadın, kocam benden cinsellikten sonra soğudu diye başlık açıyor haberin var mı senin? Kaç tanesi bu sitede problemi yaşamaktan muzdarip bunun farkında mısın? İşine geleni sayarsın sen sadece. Sen belki cinselliğin evlilikte yeterli bir zemin olduğunu düşünebilirsin, fakat bir kadın için gerçek bir birliktelik sadece fiziksel yakınlıkla sınırlı kalmayıp yanında hissetmek, sevgi göstermek, saygı duymak, vakit geçirmek ve birbirinizle derin bir duygusal bağ kurmak da en az cinsellik kadar önemlidir. İlgi beklemek her kadının hakkı tabii. Nasıl ki bir erkeğin cinsel ilişkiye girmeyi istemek hakkıysa kadının da ilgi istemesi hakkıdır. İlgi göstermeyen ve beni sadece bedeni için seven adam da s. sin gitsin.
Cevap sahibi1 yılS. rip gitmez düt gider. Hakkıdır aslan abimin. Ekmeğini de kazanıyor çocuğuna da bakıyor hakkını da veriyor. İnşallah evli erkek hastası 25 lik bir kıza denk gelir de anlarsın kıymetini. Keşke boşasan o adamı çocuk ruhlu kadın.
Soran1 yılBoş yapma, kaybol.
1 yılKesinlikle kabül etme haftada en fazla 3 kereye muşade et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılkimle yapsın adam
76 Yorumla
Soran1 yılOff boş yapmayın.
- 1 yıl
canım nornal bu ama kocan sağlıklı ihtiyacı var
Soran1 yılMuhabbet, sohbet, ilgi, sevgi, saygı, zaman geçirmeme sorunu yaşıyoruz. Ona ne diyeceksin?
- 1 yıl
ne yapıyor ya
evde durmuyor mu
Soran1 yılEvet evde ama sadece fiziksel yakınlık peşinde. Ben duygusal olarak bağ kurmak, sohbet etmek, birlikte zaman geçirmek istiyorum. Sürekli sadece cinsellik istemesi beni değersiz hissettiriyor. Yani varlığıyla yokluğu bir gibi hissediyorum bazen. Gün içinde doğru düzgün sohbet etmiyoruz, ilgisini hissedemiyorum. Çok fazla tartışmalarımız da oluyor saçma sapan. Ben onun için sadece fiziksel ihtiyaçlarını karşılayan biri değilim. Ben onunla derin muhabbetler etmek, birlikte gülmek, hayata dair şeyler paylaşmak istiyorum ama yapamıyoruz. Kendimi artık sadece bir görev gibi hissediyorum. Ben evlilikte sadece sevilmek, değer görmek, ilgiyle bakılmak, anlaşılmak istiyorum. Sadece cinsel istekleriyle bana yaklaştığında bu isteklerin arkasında bir sevgi, bir bağ olmadığını düşündüğümde çok kırılıyorum. Bu beni hem duygusal olarak yalnızlaştırıyor hem de fiziksel yakınlıktan soğutuyor. Anladın mı şimdi?
- 1 yıl
tabii..
zor durum
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Sonra aldatıldımdiye yaz buraya
010 Yorumla
Soran1 yılDeğer vermeyen birisiyse ve karakteri buna müsaitse aldatır elbette
Soran1 yılYa benimle ilgilenmiyor bile. Neden isteğini kabul edeyim?
Soran1 yılEvet, hiç benimle vakit bile geçirmiyor.
Soran1 yıl4
Soran1 yılİşte dertleşmek için açtım bu soruyu. Ek olarak da ikinci yazdığım yorum da "Sen vermezsen aldatır. Bu karakterden bağımsız bir durum." demişsin. Hayır, bağımsız değil, aksine doğrudan karakterle ilgili bir durum. Karakteri yoksun olan insanlar aldatır anca.
Soran1 yılYazdığın yorumda diyecektim, yanlış yazmışım.
1 yılBu sorun mu ki
02 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi?
- 1 yıl
Ufff bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlk zamanlar olur öyle
08 Yorumla
Soran1 yıl4 yıldan beridir beraberiz.
- 1 yıl
5 seneden sonra azalmaya başlar. Demek ki herif kimsenin yüzüne bakmadığı hep reddedilen bir loser mış. Bulunca da çoşmuş
Soran1 yılBen daha fazla idare edemem ama, böyle giderse mutsuz bir evlilik geçiririm.
- 1 yıl
Bu kadar genç yaşta evlenmeseydin sen de. Hem de kimsenin istemediği bir tiple. Belli ki zerre zevk almıyorsun ondan
Soran1 yılHayır, aksine severek evlendim. İlk başta epey ilgiliydi, ilgisini belli ediyordu, çiçek alıyordu, sürprizler yapıyordu, sürekli mesaj atıyordu, planlar yapıyordu, yanımda olmaya çalışıyordu. Ama evlendikten sonra bunları yapmamaya başladı. Sadece seks istiyor o kadar.
- 1 yıl
E sen evliliği ne sanıyordun ki cici kız. İleride bu da olmayacak.
Soran1 yılHiç mi düzeltme ihtimalim yok?
- 1 yıl
Tabiki de hayır. Daha da zevksiz olacak ileride
1 yılEşin sonuçta Gayet normal
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil, evin içinde duygusal bağımız yok.
1 yılDuygusal yakınlık şart.
06 Yorumla
Soran1 yılEvin içinde ne bir muhabbet kuruyor adam ne de duygusal paylaşım. Aklı fikri hep cinsellikte
- 1 yıl
Bunu ona anlat. Duygusal doyum olursa zaten cinsellik arkasından gelir, de.
Soran1 yılDedim zaten dinliyor mu ki? Muhabbet kurmaktan uzaklaşıp beni cinsel ihtiyacını giderme olarak kullanıyor anlaşılan. 😔
- 1 yıl
Çok kötü, insan kendini kullanılmış gibi hisseder. :(
Soran1 yılMaalesef ne yapsam bilmiyorum.
- 1 yıl
Duygusal olmadan yaklaşma.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYatağa geçmeden olmuyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılNiye olsun?
- 1 yıl
Yani birleşme için yatak şartmı?
Soran1 yılHer şey yatak demek mi?
- 1 yıl
İşte değil aynı şeyden bahsediyoruz, illa yatağa gerek yok 😁😁
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBunu bir gün ve zaman bağlamak gerek
00 Yorumla
1 yılNe kadar süredir evlisiniz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvet yaşadım ve boşandım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Nereye çağırsın baska?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Ne yapsın yan komşuyu mu çağırsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılAyrıl o zaman başka çare yok
00 Yorumla
1 yılEşin o normal ben sarılıp uyurum bırakmam
00 Yorumla
1 yılNe derecede istiyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin aseksuel egilimin mi var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBir yaşıma daha girdim
00 Yorumla
1 yılNasıl yani her fırsatta seni sömürüyomu
00 YorumlaEşinle konuş düzelicektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılNe zamandır evlisin?
00 Yorumla yormak lazım öncesinden
41 Yorumla- 1 yıl
Doru
Gizli Üye(30-35)1 yılKim çağırsin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılkoltuk da yapın sizde :D
00 Yorumla
1 yılNe yapsin disarimi baksin 😇
00 YorumlaSonra deme eşim başka kadınlara gidiyor diye
00 Yorumla
1 yılKaç yıllık evlisin
06 Yorumla
Soran1 yıl4 sene oldu.
- 1 yıl
Peki her gün yapıyor mısuzun doymuyır olmasın
Soran1 yılHer gün maalesef ki onun saçma şevheti sönsün diye girmek zorunda kalıyorum, evet. Ama sönmüyor hiç ve ben bundan epey bir rahatsızlık duyuyorum. Evin içinde ne bir muhabbet kuruyor adam ne de duygusal paylaşım.
- 1 yıl
Hiç sohbet felan yok mu sadece seks mi yani ya öyle olur mu evde ne yapıyorsunuz
Soran1 yılHiç sohbetimiz yok. Evlilik öncesinde mükemmel bir sohbetimiz vardı. Hatta evlenmeden önce çiçek de almıştı, ilgisini hissetmiştim. Fakat evlendikten sonra hiçbir çaba göstermemeye başladı. Sadece hep seks yapmak istiyor.
- 1 yıl
Öyle evlilik mi olur ya cidden kadın ilgiyi şevksti sever ya yatakta sert mi canını yakar mı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUzun mu suruyir
10 Yorumla
1 yılYengeç burcu musun?
00 YorumlaNormal değil mi
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin sürekli beni yatağa çağırmasından rahatsızlık duyuyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler