Fb kitaplarını kapatıp rafa koymamız ve birbirimize sadık kalmamız konusunda konuşucağız yoksa senin dediğine göre sevgili olan da evli olan da başkası ile FB olabilir
Ona bakarsan herkesin herkesi herkesle aldatma olasılığı var ben bunu demiyorum zaten. FB olayı farklı. FB’si olan birine ne kadar güvenebileceksin bir süre sonra tekrar FB isteme olasılığı çok yüksek biliyorsun ki FBnin tadı çok başka oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Öyle bi ilişkim olmadı. Olsaydı ben aşık olurdum heralde duygusalım ahahahs
Balık burcu musun
Hayır
Kadın asık olma ihtimali varda erkeğin 0 gibi bisey
Senin koluna ne oldu
@yanlızvesane snne
Niye resmini koyupta bize gösterdin madem ters hapcaksan
Kadınlar neredeyse her zaman açık oldukları için fb olmayı kabul eder.
Olmadim ama olan 2 kisi oldu
Kim onlar
Burdan degil ikiside mahalleden evli koymuşlar iyi kadinlar ama yıldız tilbeninde dediği gibi ama evlisin benim degilsin 😉 😀
Aşk yoktu ama sevgili olundu evet
Olabilir neden olmasın
Evet olabilir çok örneği de vardır bence
FB ile sevgili olunmaz nasıl güveneceksin?
Yatarken nasıl güveniyorsan
Onu demiyorum, seninle sevgili oldu başka fbsi olmadığını nereden bileceksin. Bence siz fb falan değilsiniz sen ne olduğunu bilmiyorsun daha
Fb kitaplarını kapatıp rafa koymamız ve birbirimize sadık kalmamız konusunda konuşucağız yoksa senin dediğine göre sevgili olan da evli olan da başkası ile FB olabilir
Ona bakarsan herkesin herkesi herkesle aldatma olasılığı var ben bunu demiyorum zaten. FB olayı farklı. FB’si olan birine ne kadar güvenebileceksin bir süre sonra tekrar FB isteme olasılığı çok yüksek biliyorsun ki FBnin tadı çok başka oluyor
tum sorularını cevaplayan brını ıstermısın?
duygusal ilişkiye dönmez
Senin acil ilaçlarını alma vaktin gelmiş 💊
Rezillik
evlenen var :D
Doğrudur
Fb lerim oldu ama aşk olmadı
Görmedim
f*ck body ne
Sevgili degilde sadece seks yaptıgı kişi
Gerçekten bilmiyor musun?
Alla alla öyle bir şey mi varmış. yabancılardan mi geçmiş bize ismi niye yabancı.
Yok bilmiyorum ne bileyim ben ayıp mı
Ne bilim bu zamanda bilmemene şaşırdım ayıp değil yoksa
Oluyor bu zamanda
Evet ben