Ben şimdiye kadar yapmadım hiç ne oral ne anal bakireyim gelecekteki kocamdan hiç yapmadığımı anlar dimi? Ben yapmadığımı bilsin isterim ama libidoluyum libidodan doyumsuz olursam "Bunun hasar kaydı var" demez dimi? Herhalde kan gelir herkeste gelmiyomuş mutlaka ginekologa sorucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bedenen olan bakirliğini kanıtlamak zorunda değilsin, anlamasını da bekleme, zira istediği o olduğu için bu detaylara çok fazla dikkat edecektir. Libido da olacak bir zahmet, hasar kaydı ne demek? Jargon erkek gibi maşallah :)
04 Yorumla
Soran11 ayJargonu erkek gibi değil instagram reelslerden kafamı çıkarsam değişir jargonum bakire olmayana hasar kaydı var diyoruzz
Soran11 ayYoook sürtme hasar değildir ya her önüne gelenle flan yapmak hasar kaydı çok göze batıyor mesela o zaman hasar gibi
En İyi Cevaplar
11 ayanlar uzman olmuş erkekler etraf patlak kızlar dolu olduğun dan fizyoloji üzerinden master yapmışlar :) bakire olmuyan kadın sadece eylence olarak bakar erkekler
016 Yorumla
Soran11 ayYaa umarım ben bakirede olsam ya kan gelmez diye ödüm kopuyo ama gelir bence bir kez doktor sende çok hassas kan gelir net demişti ama gelmese bile utangaçlığım ve hallerimden anlar onuda rol yapmak zor her türlü anlar
- 11 ay
bilemiyorum baktır sağlam duruyor mu bu kadar takıntı yapman süphe yaratıyor insan da
Soran11 ayKendimden eminim ama bu istisnaları göz ardı etmiyoki bakire olupta kan gelmeyeni oluyo gelde inandır kocanı cidden senden önce yapmadığını şüphe kalsın istemem emin olmasam ginekologa gitmem dimi :D
- 11 ay
ben ülke kızları ile ilğilenmiyorum pek sana başarılar güveniyorum sana :)
Soran11 ayTürk değilimki ama sanada başarılar
- 11 ay
nesin ki
- 11 ay
?
Soran11 ayBoşş ver
- 11 ay
neden boşvericem soruma cevap ver
- 11 ay
kvırandığına göre ye süreli yede suriyeli kürt
Soran11 ayAllah korusunn Babam Azerbaycanlı annem milliyet olarak Azerbaycan-Ukrayna-Kırgız karışımı var göçmen
- 11 ay
türksün türk değilim diyorsun
Soran11 ayTürk kökenliyim Türkiyeli değilim sen türkü o manada demedinki
- 11 ay
ben çepni türküyüm karadeniz
Soran11 ayİlk kez duydum
- 11 ay
kıpcak çepni türkü 350m türk nufusun yüzde 50 fazla :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
11 ayDüğünden önce ekpertise soksun seni boya değişen çarpma var mı baksın
47 Yorumla
Soran11 ayObje değilim sadece hiç yapmadım ve yapmadiysamda kocam bilsin istedim her önüne gelenle yapanlar hiç yapmayanlardan daha böbürlene böbürlene konuşuyor ben neden pısırık oliyimki
- 11 ay
Hasar kaydı plakadan çıkmazsa ekspertiz lazım hem inanır öyle elde belge olur boya değişen vuruk yok diye
Soran11 ayHasar kaydı öylesine laf orada takıldıysan takıntılarından kurtul yoksa ben evlenmeden cinsellik yaşamaya karşı değilim🙏🏻 anlıyorum neden hoşuna gitmedi
- 11 ay
Bir kadına hasarlı demenen çok mu normal de yaptığım takıntı oluyor 😂
Soran11 ayHasarlı her bakire olmayana denilmiyo aslında 🤣 [ ] kısmında tam açıklamamı yapmam gerekiyordu sana özel?
- 11 ay
Buradan bakınca obje değilim ama objeleştirim hemcinslerimi der gibisin
Soran11 ayErkek çevresinde hiç kimseyle ilgili objeli yorum yapmayan birisiyim bu yüzden sır küpüyüm
Kan gelir illa, bazen kızlığı bozuk olanlarda bile zar tamamen sökülmez yine gelir.
Libidon fazla, hasar kaydı var mı yerine zevke odaklanır gibi.00 YorumlaMerhaba, kızlık zarının yapısına bağlı kanama durumu, ama genelde evet kanarsin. Tecrübesiz oluşunu anlar illa ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAfedersin ama canım değilse anlar. Sadece kanama değil, darlığı, o anki kasilman yüz ifaden, belli eder. En kötü gözüne bile bakarak anlar..
02 Yorumla
Soran11 aySüper anlicak o zaman
Cevap sahibi11 aySüper derken?
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
11 ayboş ver takılı kalma. Böyle devam et sabırla doğru olan bu
00 Yorumla
11 ayBu kadar çok taktın da kocan bakir mi peki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlar ilk seferdeki acı ya da acizis olursa bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAnlar daha anlaşılır hale getirebilirsin de
02 Yorumla
Soran11 ayNasıl ki
Cevap sahibi11 ayOnlar biraz açık kaçar buraya yazılmaz
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Soracak ya
04 Yorumla
Soran11 ayŞimdi soracakta yinede yaparken emin olcaktır
Soran11 ayDeneyimli olmayan adamla evlenmem konuştuğum kişiler min 2 yaş büyükler oluyo o konuda sorun yok:))
Nasıl dayanıyorsun
07 Yorumla
Soran11 ayKlitoral mastürbasyon yapıyorum ama içeriye dokunmuyorum tabii🙏🏻
Soran11 ayYoook istemiyorum evlenene kadar yapmicam
Soran11 ayAnal hayır bence hoş değil hastalık riski çok
Soran11 ayHayır
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. anliyabilir
10 Yorumla
11 ayEvet anlar
00 Yorumla
11 ayAnlar niye anlamasın
00 Yorumla
11 ayAnlar sıkıntı etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
11 ayAnlar
00 Yorumla
11 ayAnlar elbette bence gizli kal 🙂
00 Yorumla
11 ayAnlar canim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayHiç yanyana bulunmadin mi kimseyle
03 Yorumla
Soran11 ayNasıl yan yana? Konuştuklarim oldu ama hiç biriyle ileri bir şey olmadi
Cevap sahibi11 ayBunu biraz konuşabilir miyiz burada sayfa aşağı doğru uzadıkça telefon donuyor da acaba şey yapsamm ollur mu diğere geçsek
Cevap sahibi11 ayObje kullandın mi hiç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler