1 yılBaştan çıkaran bir fantezi... O dar alanda bedenler birbirine daha fazla sokuluyor, her dokunuş daha derinden hissediliyor. Gecenin karanlığında camlara vuran sokak lambaları Dar alan, gizliliğin verdiği o yasaklı his, her an biri görecekmiş korkusu Tüm bunlar adrenalini yükseltiyor zaten. Birbirine dokunmak bile daha yoğun hissettiriyor, nefes nefese kalıyorsun. Göz göze geldiğin an ateş parlıyor. Arabanın buğulu camları, dağılan saçlar, kısık sesle fısıldanan kelimeler Arabanın içi buharlı, nefesler karışık, eller sabırsız… Giydiğin kıyafeti çıkaracak yer bile yok, ama bu bile ateşi körüklüyor. Aceleyle çözülmüş kemer sesleri, koltuğa düşen iç çekişler, bastırılmış iniltiler... Sanki zaman durmuş, sadece tenin tenime değdiği o an var. Her hareket biraz daha vahşi, biraz daha tutkulu… Kıvrılıp daracık koltukta onunla bir bütün olmak… Yasaklı bir zevk gibi tehlikeli ama vazgeçilmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılKocası yurtdışında olan bir komşumuz vardi kadın benden 3 yaş büyük yağmurlu bir havada yolda gördüm denk geldi öyle arabayla gidelim dedim başta pek hoslanmadi ama sonunda bindi deli yağmur yağıyordu eve gitmeden isim var dedim yolu uzattım yalandan biryerde de arıza yaptı diyip kapattım arabayı sağı solu aradım hikayeden bekledim sohbet vs derken arabanın içinde bu ıslak kıyafetleri çıkarayım hasta olucam dedi kadını ilk defa öyle gördüm tabi benim çavuş hareketlendi ortam hafif Los insan değil hayvan bile yok vücudun çok güzelmiş dedim sonrasında dudaklarıma yapıştı arka koltuğa geçtik çok sert bir ön sevisme ve ardından ilişkiye girdik ortam dar ikimiz için arabanın içi atesimizden daha da sıcak terledik koltuk sırılsıklam oldu vahinasindan akanlar koltuğun üstünde korunmasız olarak ortalama 3 saat birlikte olduk ardından giyindik sonrasında söyledi spreal takiliymis ondan rahat davranıyormus hala kocası yılda bir gelir ardından 1 sene ben mutlu ederim pismanmiyim hayır böyle afeti boş bırakırsan bende içine girerim acaip zevkli hala arada yaparız birde denizde halk plajında yapmisligimiz var suyun içinde onuda belki anlatırım bı ara 😅
10 Yorumla
Müko ötesi tabi ki 🥰😂
14 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yıl@Hüseyin46050 bu güzel aurası yüksek kadınla güzel ateşli bir öpüşme esnasında ellerini bacaklarımda gezdirmen hazzı doruklarda yaşamak sencede güzel olmaz mıydı sevgilim? 💘
311 Yorumla- 1 yıl
Sen biliyorsun bu işi bitanem ❣️
- 1 yıl
Hocam sağolsun 😊🖤
- 1 yıl
😎😎😎
- 1 yıl
Kraliçem 💖
- 1 yıl
Sakin 😎
- 1 yıl
Sakin ol paşam 😅💖
- 1 yıl
Teşekkür ederim bitanem ❤🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolsaydı evet severdim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılMekan farketmez ki az önce dışarda arkadaşlarının yanında öpücekti geri çekildim bazen çevrenin bile farkında olmayabiliyorsun sevgi böyle bir şey 😇🌸
21 Yorumla
1 yılEvlilikte olabilir ama sevgiliyken sıkıntı olur erkeğin rahat durmayacağı meselesinden ötürü sdfsdf 😃
21 Yorumla
1 yılEvet sevgilim olunca onu arabada öpmeyi sevecem doğrudur😂
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok çok güzel olur hem de. Tabi orada durulabilirse.
14 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHer yerde öperim de daracık alanda kısa paylaşmalı araba sevdası da güzel olur xd
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisi de olmadı demek ki bana uzak konular 😄
114 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılEvet güzel olabilirdi ama bil bakalım ne eksik tabiki sevgili ve bunu kabul edecek bir sevgili
20 Yorumla Direksiyon hakimiyetini kaybetsin, beraber ölelim diye öperim. Bu daha romantik olur benim için 🙂
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. öperim tabiki ama trafiği tehlikeye atmadan :D
13 Yorumla
1 yılSevilmez mii. Arabada oral da yaptım. İnanılmaz keyifli bir şey.
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSırf ona sarılmak için İzmir e gidip geldik auni şu resimdeki gibi gittik
11 Yorumla
1 yılAlırken ve bırakırken yumuşak bir öpücük olmazsa olmaz. Bu iki öpücük arasında bir de pompa varsa ne romantiktir o görüşme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilimle arabada ilişkiye bile girmiştim arabayı kirletmemeye özen gösterecek şekilde harika bir şey
30 Yorumlayuksek bi dagin tepesinde vadiye bakarken yagan yagmur esliginde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gene elendik araba yok ki gerçi sevgili de yok. Öpülür bu arada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Eğer opusulmeyecek ise kırmızı ışıklar neden var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılSevgilim/Eşim olsa bayağı bir hoşuma gider.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen öyledir..
Mutluluklar
16 Yorumla- 1 yıl
Eşiniz ve size mutluluklar dilerim:)
- 1 yıl
O zaman sevgiliniz ve size mutluluklar dilerim:)
- 1 yıl
Olsun birgün gönlüne göre bulursun :)
Çok severim. Zaten kırmızı ışıklar bunun için değil mi😁
10 Yorumla
1 yılManuel arabaysa evet degilse hayir. Ayrica onden cekisli arabada asla olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFark etmez her yerde öperim ben severim jdjdj
11 Yorumla- 1 yıl
Mükoo
1 yılYani evet eşimi abartmayacak şekilde öperdim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılArabada sorun olur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstesin fazlasını yapalım tabi olunca
11 Yorumla- 1 yıl
Cinselliği seven bir insan olarak onu kolay kolay kırmam gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılHer yerde her zaman öperim 😂
10 Yorumla
1 yılSeverim ama maalesef yanımda degil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim çok hosuma gidyor partmeriminde
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kimse ile öpüşmedim hiç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başta arabada diyeyim.
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
1 yılarabada yapmadığımız kaldımı ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArabamz yok ama nedne opim ki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsaydı yer zaman farketmezdi severdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSeverim
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet severim ❣️
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOo sinos araba da neler sevmem 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılCam filmi varsa evet
23 Yorumla- 1 yıl
Kiminle öpüşmeyi planlıyorsunuz acaba
- 1 yıl
Sizin gibi güzel Bi hanımefendiyle 🥰❣️
- 1 yıl
Yiiaaa askım benim 🖤
1 yılÖyledir
20 YorumlaSüper olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yer fark etmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi olur
10 Yorumla