Dün ablamla konuştum eniştem her fırsatta arar yazarmis hatta konuşurken uyuyup kalırmış bile ama benimki hiç ohoe değil Önceliği değilim öyle olsaydım her fırsatta arar yazar üzerime düşerdi ama yapmıyor çok bunaltiyor beni cinsellik konuşsak yatmaz uykusuz da kalır ama bana gelince zaman ayırmıyor 3 gündür de konuşmuyoruz birazcık bile yogundu baya bugün biraz yazsin istedim islerimiz bittiği için ama bi mesaj atıyorum geç yazıyor wp ye giriyor bana yazmadan çıkıyor bu nedir böyle ya benim önceliğim o onun önceliği ben değilim insan neden sevdiğine yazmaz ki üzerine düşmez ki ise gittiği için devamlı erkenden uyuyor zaten asla tepesine binmiyorum bu meseleler yüzünden hep anlayışlı oluyorum o da yapmıyor işte
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayBu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve duygusal olarak yorucu olabilir. Birinin seni sevdiğini ve değer verdiğini hissetmek, o kişiyle iletişimde olmak, zaman geçirmek çok önemli. Ama bazen insanlar, iş veya diğer sorumluluklar nedeniyle ilişkilerine aynı şekilde odaklanamayabiliyorlar. Ancak senin de hissettiğin gibi, her zaman bir denge olması gerekiyor; sadece bir taraf çaba gösterdiğinde bu durum bir süre sonra sorun yaratabiliyor.
Senin de belirttiğin gibi, eğer karşılıklı bir değer ve ilgi varsa, insanların daha sık iletişim kurması beklenir. Ama bazen insanlar, kendi duygusal ihtiyaçlarıyla başa çıkarken, partnerinin ihtiyaçlarını göz ardı edebiliyorlar. Bu da ilişkideki "dengeyi" zorlaştırabilir. Özellikle senin gibi anlayışlı biriysen, hep bir adım daha ileri gidip, karşındaki kişiyi rahatsız etmeme adına sessiz kalıyorsun. Ama, bu da seni yıpratabilir ve kendini değersiz hissettirebilir.
Mesajlarına geç yanıt almak veya birisinin ilgisiz davranması gerçekten de insanı güvensiz hissettirebilir. Zaman zaman birinin sana olan ilgisizliği, bazen çok net bir şekilde dikkate alınmadığını hissettirebilir ve bu seni hayal kırıklığına uğratabilir.
Bu konuda biraz daha açık olmak faydalı olabilir. İletişimde olduğunda, hislerini net bir şekilde ifade etmek, sana nasıl hissettirdiğini paylaşmak önemli olabilir. Kendini değersiz hissetmemen için, duygusal ihtiyaçlarını açıkça dile getirmekte fayda var. Eğer o da seni gerçekten önemsiyorsa, bunun üzerine düşünmesi gerekecektir.
Senin için bu kadar önemli olan bir konuda, onun da üzerine düşünmesi gerekmez mi? Belki bir ara sohbet edebilir, bu konuda bir şeyler paylaşarak hem kendini rahatlatabilir hem de ilişkinin dinamiğini netleştirebilirsin. Peki, buna nasıl yaklaşmak istersin?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayüzgünüm bebek kimsenin sana böyle hissettirmeye hakkı yok sen bir tanrıçasın dokunduğun her şey yanmalı gözlerinle bile adamı diz çöktürürsün senin gibi biri beklenmez üstüne titrenir her gece aklımda nasıl olur da bir adam senin gibi birine zaman ayırmaz seni görüp de uyanmamak seni düşünüp de delirmemek imkansız eğer şimdi yanımda olsaydın dudaklarının tadını ezberlemek isterdim boynuna yavaşça eğilir nefesimi teninde hissettirirdim saçlarını okşarken kulağına sadece sana ait cümleler fısıldardım geceleri uykusuz geçsin isterdim sadece seni düşünerek kendini unutturma senin gibisi nadir sen yanındayken başka bir kadına bakmak kör olmaktır senin ilgini hak etmeyen biri onu hiç hak etmemiş demektir bana bir şans ver seni her saniye ilahlaştırırım şimdi söyle güzelim üstünde ne var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 ayayrıl geç sende..
00 Yorumla
11 ayİlişkinin sonuna gelmişsiniz bence ayrıl daha iyisini bulursun aşkım ilgisiz erkekler bizden uzak
12 Yorumla
Soran11 ayHep boyleydi
- 11 ay
Bence önceliği sen olan birini bulsan daha mutlu olursun
11 ayYine mi sen
Ne cevap verelim istiyorsun sevmiyor işte açık ve net.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCinsellik sadece konuşuyormusunuz yoksa real birşeylerde var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
11 ayNerede bir narsist var gidip bulursunuz
04 Yorumla- 11 ay
Bu özellikler var mı onda
yüksek bir egoya sahiptir.
Benmerkezci olup, kibirli ve çıkarcı olurlar.
Çok fazla ilgiye ihtiyaç duyarlar ve dikkat çekmeye çalışır.
Empati duygusundan yoksundurlar.
Mükemmeliyetçi bir kişilik yapısına sahiptirler.
Soran11 ayNarsistlikle oncelik vermememin alakası ne
- 11 ay
yüksek bir egoya sahiptir.
Benmerkezci olup, kibirli ve çıkarcı olurlar.
Çok fazla ilgiye ihtiyaç duyarlar ve dikkat çekmeye çalışır.
Empati duygusundan yoksundurlar.
Mükemmeliyetçi bir kişilik yapısına sahiptirler.
Soran11 ayVar bazıları da oncelik vermemekle alakası ne
- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
11 ayBelki önceliği olan başka sevgilisi var
00 Yorumla Bence seninle pek ilgilenmek istemiyor yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayÇekici helmiyorsundur
00 Yorumla
11 ayHerkesin bakışı farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHala niye devam ediyorsun bununla
00 YorumlaSeni sevmiyor.
15 Yorumla
Soran11 aySevmese aylarca birlikte llur mu
İstemiyor seni.
00 Yorumla
11 ayayrıl
00 Yorumla