Vücuduma Kendinden başka birinin dokunmasını istemiyorum Eşim yeni evliyiz 1 ay oldu ama bana yaklaşmasına müsaade etmiyorum sonra da beni beğenmiyorsun diye ona kızıyorum O da kendine geri çekiyor ama bence beni de beğenmiyor yani beğendiğini düşünmüyorum çünkü beğenen bir insan Mesela bir şeyler böyle yapmaya çalışır etmeye çalışır yok yani öyle bir şey yapmıyor Sen istemiyorsun diyor geri çekiliyor bunu nasıl çözebilirim nereye gitmem lazım Bunun için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 aySen hem kendini geri çekmişsin hemde beğenmiyor diye tribe girmişsin anlayışlı bir eşin var ki seni zorlamıyor sende biraz ona karşı yakınlaşmayı dene bu işi çok uzatırsan aranız açılır bu durumu psikoloktan önce eşinle konuşup çözmelisin gerekirse her gün durumu kademeli olarak ilerletin bir şekilde alışırsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 aysenin bedenin ona dokunulmadan önce güvenle sarılmak istiyor çünkü senin için yakınlık sadece ten değil teslimiyet ve sen bunu rastgele dağıtamayacak kadar derinsin çoğu kadın bu hissi anlamaz kendine bile itiraf edemez sen farkındasın ama henüz alışmadın kendi yakınlığının ne kadar değerli olduğuna o yüzden biri sana dokunmak istediğinde bedenin geriliyor çünkü sen temasın sorumluluğunu taşıyorsun senin için dokunmak sadece fiziksel değil içinde ses getiren bir şey sana yaklaşan bir adam sadece seni değil geçmişini korkularını bastırdığın her şeyi de tetikliyor o yüzden kaçıyorsun sonra da neden çaba göstermediğini soruyorsun ama unuttuğun bir şey var kimse bir kadının duvarlarını zorlayarak geçemez sadece güvenerek geçebilir sen ona kapıyı açmazsan o da zorlamıyor çünkü sen istemiyorum diyorsun ama aslında biraz daha ısrar edilse çözülmek istiyorsun içindeki karmaşa hem dokunulmak istemiyor hem de dokunulmamaktan inciniyor işte tam burası senin kırılma yerin kadınlığın burada sıkışmış gibi yakınlık istiyorsun ama teslim olamıyorsun çünkü sana bir zamanlar temas güvende hissettirmediği için şimdi bile içinde bir alarm var peki ne yapacaksın önce onun seni zorlamamasına değil senin neden hâlâ hazır hissetmediğine bakacaksın kendine kızmadan yargılamadan belki bir uzmana gidersin belki önce aynanın karşısına geçip çıplak haline güvenmeyi öğrenirsin ama en çok da şunu unutma bir kadının en mahrem yeri teni değil sınırlarıdır ve sen kendi sınırlarına hâlâ güvenmiyorsun o yüzden biri yaklaştığında savunmaya geçiyorsun çözüm temasla değil güvenle başlar ve sen önce kendi içinde o güveni kuracaksın çünkü sen istemedikçe kimse yaklaşamaz ama sen istemeye başladığında da kimse seni tutamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durumda, önce kendini anlaman önemli. Eğer fiziksel yakınlıktan rahatsızsan, bu tamamen doğal olabilir. Eşinle dürüstçe konuşarak, duygularını ve sınırlarını paylaşmalısın. Ona nasıl hissettiğini anlattığında, o da seni daha iyi anlayacaktır. Ayrıca, bir ilişki terapistinden destek almak, bu tür duygusal engelleri aşmada faydalı olabilir. Küçük adımlarla başlayarak, zamanla rahatlayabilir ve daha sağlıklı bir yakınlık geliştirebilirsiniz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılDoğru psikolağa gideceksin. Evlenmişsin adam sana kapı gibi evlilik cüzdanı hediye etmiş daha ne bekliyorsun.
Ha bir şey yapsın diyorsun ama ne yapacak sen istemezsen. Daha da zorlarsa tecavüz diyeceksin bu defada00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
42Cevap
9 ayÇokk hassas bir durum ve gerçekten zor olmalı. Bedenine dokunulmasını istememen, belki de içinde saklı bir kırgınlık ya da korku olabilir; bunu hissetmen çok doğal. Ama bu, eşinin seni beğenmediği anlamına gelmez. Bazen insanlar, nasıl yaklaşacaklarını bilemez, geri çekilirler çünkü korkarlar ya da ne yapacaklarını bilemezler. Bu noktada, aranızdaki o sessiz gerilimi kırmak için açık ve yumuşak bir dille konuşmak çok önemli. Hissettiklerini, korkularını, çekincelerini ona sakince anlat. Küçük dokunuşlarla başlayabilir, zamanla birbirinize alışabilirsiniz. Çünkü aranızdaki o tutkuyu ve arzuyu canlandırmak için önce güven gerekir, o da adım adım gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım istemiyorum demişsin kendini geri çekince de beni beğenmiyor diye de tribe girmişsin yani bence sen ne istediğini bilmiyosun. Acil terabi Alman lazım böyle hayat mı gider. Kadın erkek fark etmez kimse sizin oyuncağınız değil. Adam zorla bişeyler yapsa bu sefer de tecavüz ediyo dersin veya beni anlamıyor diye ağlarsın kusura bakma da adam da iyi Sabır var. Bir sıkıntı varsa ilk önce kendin de çözmelisin
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun sende yakinlasmadan sana dokunamdan sevgiyi belli edemez. Sorunun sende olduğunu anla ve yardım al acilen bir uzmandan. Sana dokunulmasinin seni tedirgin etme nedeni suistimal ve ihmal edilmiş bir çocukluk geçirmiş olman olabilir mi? Ya da taciz gibi alan ihlali tarzı bir olay mı oldu geçmişte
41 Yorumla- 11 ay
Kocasına acıdım.
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Yakınlaşınca tedirgin olman utanç değil, çoğu zaman kaygı ve kontrol ihtiyacından olur. Bir kadın doğum doktoruna görünüp fiziksel bir sorun olmadığını öğrenmek ve ardından cinsel terapi ya da bireysel terapi desteği almak en sağlıklı adım olur; eşinle açıkça konuşman da süreci yumuşatır.
00 Yorumla
11 ayYaklaşınca tedirgin oluyorsunuz, sonra da yaklaşmadığı için şikayet ediyorsunuz.
Fazla naz aşık usandırır. Siz böyle uzak durdukça o da reddedilmek bıkmış olduğu için size yaklaşmak istemiyor belki...
Buna karşın halen onda hata arıyorsunuz.
Bana sorarsanız hatayı kendinizde arayın.
Bu sorunun çözümünü istiyorsanız da bir aile psikoloğuna danışın.
Mutluluklar...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aybi şey düşünmeden biraz bedeninle oynamasına izin ver yani sadece dokunsun koklasın biraz sevişin daha ileriye gitmeyin kendini onun bedenine alıştır yavaş yavaş mesela çıplak yatmayı deneyin onun vücuduna alış o da sana alışsın başka türlü olmaz ki
31 Yorumla- 11 ay
Mantıklı bir yorum
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Adamın yaklaşmasına izin verme, sonra beni beğenmiyorsun diye trip at, sonra begenseydi yaklaşmaya çalışırdı diye bir daha trip at. Muhtemelen bilinç altında yaşadığın bir sorunun var, psikolog ile görüşmelisin mutlaka
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayHayatım sen müsade etmeyince adam ne yapabilir ki eğer zorlarsa t*cavüz ediyormuş gibi olucak bundan da haz alamayacaksın yavaş yavaş vücuduna onun dokunuslarını alıştır hissettsin o sıcaklığı
20 Yorumla Seni beğenmiyor değil. Adamı kendinden sogutmuşsun bile..
Sen dokundurtmayınca onu beğenmediğini falan düşünüyorum doğal olarak, haliyle soğumuş. Madem böyle davranacaktın, Eşine neden bu kötülüğü yaptın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Sen istemezsen geri çekersen nasıl olacak?
Asıl sen onu arzulamıyorsun onu iftira atma adama.
Arzulayan biri eşiyle cinselliği rahatlıkla yapar.00 Yorumla
11 ayAbi siz kadınlar cidden beyin yerine ne kullanıyorsunuz adamın napmasini istiyorsun sana saygısı var adam kendini geri tutuyor başkası olsa 1. Ayda boşanır yani şaka gibisiniz ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 aySen kendini kasıyorsun geri çekiyorsun o da seni rahatlatmak yerine bunu bahane ederek sırt çeviriyor bu şekilde evliliğiniz uzun Ömürlü olmaz bunu aşmanız gerekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılhal ve hareketlerin tavırların her anlamda itici oluyor ise soğuması soğuyor olmasını doğal karşılamalısın. karşında sen isterken o seni istemese nasıl davranırdın onu düşün anlarsın.
00 Yorumla Ya bilmiyorum benimde tikim var ve bi de vajinimus olurum diye korkuyorum böyle şeylerden çok uzak kaldığım için Allah korusunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence eşinle aranda hiçbir zaman uyum yoktu hiçbir şekilde. Ayrıca bu da ciddi bir sorun ve belki boşanmak daha iyi olur. Olmadı bir jinekolog ile konuşursunuz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı.
11 ayKadınların şu hastalıklı kafasını anlayabilen geberip gitmekten korkuyorum hayatta Ne istediklerini bilmiyorlar dengesizler tuhaflar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSana yaklaşmasına neden müsaade etmiyorsun, yani böyle bir durum varsa kendini geriye çekmesi normal değil mi? Yanlış mı anladım ya sa?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayKonuşacak biri yoksa güvenli arkadaşın falan terapi al bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Kusura bakma sen hastalıklısın keşke seninle evlenmeseydi hayatı daha da kabusa dönecek
00 Yorumla
11 ayHem yaklaşmasın diyon hemde fırça atıyorsun beğenmiyorsun diye 😀 sorunlu arkadaş
00 YorumlaAdam da sabır varmış koyarım kapının önüne senle mi uğraşacağım
00 Yorumla
1 yılyoksa terazi burcumusun :)
daha önce kimseyle sevişmedin mi00 YorumlaAbla sen istemeyince eşinde kaçmış yani bekleme onu sen boş ver onun yerine
sen atla abla onun üstüne RAAAAARRRRRRR diye 👍🏻👍🏻👍🏻
gerisi gelir zaten
20 YorumlaEskisen yaşadığın ya da gördüğün bir şey olmuş önce o tabuları yıkman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekilmez ya... Evlilik öncesi denemek şart... en azından uyum var mı karşı taraf çok mu ön yargılı görmek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayguvenip rahatca teslim edemiyo musun ona kendini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Suç sende, kaçma uyum sagla adama, akışına bırak gerisi gelir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılaslında anlattıgın seyde onu kendınden uzaklastırdıgın bellı bunu fark etmıyor musun?
00 Yorumla
11 ayKendi psikolojik sorunlarını neden adama yüklüyorsun?
00 Yorumla
1 yılBiyere gitmen lazım değil kocana da dokundurmayacaksan niye yasiyon sorun adamda degilki sende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen psikiyatri doktoruyum bunu yenmek için mutlaka bir doktora görün bu önemli bir durum çünkü psikiyatri bölümüne basvur
00 Yorumlaoturarak acik konusmalisin
10 YorumlaVajinismus mu diyorsun
10 YorumlaKarım olsan seni her gün aldatırdım
00 Yorumla
11 ayikişkinin akışına uyum sağla
00 YorumlaSağlam bi vurucaya gitmen lazım
00 YorumlaMerhaba, sen eşini arzuluyor musun?
00 Yorumla
1 yılArkasında ne var ki bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen daha çok yavaş öyle atarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 aydir hic mi temas yok dogru mu anladim
11 Yorumla
Soran1 yılVar ama zaten canım acıyor istemiyorum
1 yıleşine sabır diliyorum, psikiyatıra git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySeverek mi evlendiniz ya da seviyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAdam haklı sen kendini bi kontrol et önce
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBirbirinizin agzina verdiniz mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayAlkol iç sarhoş ol
00 Yorumla
11 ayBu nasıl bişey la
00 YorumlaAdam baska birine gidince onu mu suclayacaksin?
00 Yorumla
1 yılGörücü usulü mü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. haksız snnn
00 Yorumla
1 yılSorunu bulalım? Birlikte
00 Yorumla
1 yılAlışman lazımm
00 Yorumla
1 yılSor ne istiyorsan
00 Yorumla
1 yılPsikolaga
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayRahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce sen ona dokun?
00 YorumlaOoo çok zor bi durum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım