Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilim ile 6 aydır düzenli bir cinsel ilişkimiz vardı ilerleyen zamanlarda kondom kullanmak istemediği için bende ilişkiden uzaklaştım her gün yapan biz haftada 1 bazende hiç yapmayan duruma düştük. Korkularımı dile getirdim zor da olsa kondom aldı ama bende eskisi gibi istek kalmadı korkular hala gitmemişti gebelik vs istemediğim zaman hemen modu düşüyor beni artık beğenmiyorsun falan diyor bu yüzden olmadığını söylüyorum ama nafile. Neyse bugün bayramdı çabucak köye gitmemiz lazımdı gitmeden yapmak istedi benim üstüm müsait değildi istemedim baya yalvardı hayır dedim neyse köye gittik köyde bir konudan dolayı kavga ettik dönüşte eve gidicez mi dedi bende hayır dedim oda ilk tamam dedi sonra hep senin istediğin zaman oluyor dedi bune böyle dedi sonra ben bişey demedim marketin orada indim akşam sakın dükkana gelme dedi bende sksmdimiz için mi dedim oda evet dedi hep senin istediğin oluyor dedi. Ben şok oldum kal geldi bu durum beni çok üzdü sizce ne yapmaliyim benim mi aramam lazım?
Sizce ne yapmalıyım?