Bir tane arkadaşım var onunla nasıl daha yakın olabilirim?

Baya yakın arkadaşız arada kendimizi rahatlatmak için birbirimize mastürbasyon yaparız bunu ilk yaptığımızda o çok zevk alamadı ağzına alsan falan dedi bende aldım çok hoşuma gitti şimdi de yapıyoruz arada o bana eli ile yapıyor veya çok az ağzına alıyor ama ben onu çok iyi yalıyorum ağzıma boşalmasına izin veriyorum d*lünü yutuyorum yani baya zevk alıyorum zevkle yapıyorum ama bir günlüğüne onun kadını gibi olmak analda yapmak istiyorum transproter gibi arabası da var arabanın içinde de yapabiliriz daha önceden denedik bir kaç kere birinde çok acele etti canımı acıttı birinde temizliği çok iyi yapamadık yarıda kaldı benim onu istediğimi bilmiyor karşılıklı yaparız demiştik o zaman ama o yapmasada olur penisi kocaman ve ben içime girmesini istiyorum bunu ona nasıl söyleyebilirim gay sanıp arkadaşlığımızı bitirmesin istiyorum istese her şeyi yaparım ama ona nasıl diyeceğim bir kez bile olsa bir günlüğüne sabahtan akşama kadar onunla geçirmek oral anal ne isterse ona yapmak istiyorum kendimi onun karısı gibi yapmak istiyorum nasıl yapacağım

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Bir tane arkadaşım var onunla nasıl daha yakın olabilirim?