Onunla 2 buçuk yıldır sevgiliyiz. Birbimize Okadar alıştık ki ayrı vaktimiz neredeyse hiç olmuyor. Gece uyumaya ayrı evlere giderken ayrılıyoruz. Zaten Allah nasip ederse evlenme yolundayız. Ancak bir durum var seksi başlatan (seks dediysem sadece sevişme ilerisi henüz olmadı cesaret edemedim) sürekli benim hatırlatan da benim. Günler geçse çocuk demiyorki ya haftalar oldu biz hiç sevişmedik. Hafraiçi uoğun iş temposu spor derken yoğun olıyoruz ama müsait bi zaman kalınca evde vakit geçirmek yerine dışarıda gezmek daha cazip geliyor sürekli gezmek istiyor. Bir süre gizli gay mi diye düşündüm ama yok gerçekten yok nasıl olabiliyor arkadaşlarımın erkek arkadaşları zorla evden çıkarıuor bizimki eve gelmek istemiyor benim evim var ayrı vakit geçirebiliyoruz ama yemek film ya daha sevgiliykrn böyleyiz evlenince nasıl olucak bir iki konuştum seninle benim cşnsellik uyumumuz hiç yok diye baya sinirlendi üzüldü işte zaman olmuyor falan saçma sapan işler. Dün gece ailesi yoktu bunu bana zamanında söylemedi beraber dışarı çoktım eğlendik dönüş yolunda bana kahvaltıya gelsene dedi dedim annengil yoksa bugünden neden söylemedin gece birlikte uyurduk sonra yine ya işte söyledim bilmem ne hadi şimdi gidelim dedi de inat ettim gitmedim ben niye kovalıyorum ki bu nasıl bisey ya üstümde şort oluyor her tarafımı kapatıyor millet bakmasın diye çocuk da az libido olsa canı çeker demi yok an yaratır yok böyle bir durumda ne yapılır başına gelen biti varsa yazabilir mi erkekler için normal mi böyle şeyler o tarz videoları izliyormusun diyorum yok diyor yani bu çocuk hiç cşmsellik düşünmüyor da beni mutlu etmek için arada yapıyor gibi geliyor bu arada en önemlisi de şu dedim ta sadede sevişiyoruz ilerisi yok bundan dolayı olabilir mi sıkılmış nasıl olsa ilerisi yok diye dicemde bu öpüşme başka bir olay ya
11 ayya sana kıyammammm. 3 senedir buna nasıl dayanıyorsun? evliliğin yüzde 80 i cinselliktir sor evli kişilere. bence bu adamın libidosu 0. evlendiğinde de değişmez
sen benim sevgilim olsan sana her gün 6 7 posta atarım evden çıkarmam seni. sürkli inletirim. fakat sevgilin olacak kişi daha sana cesaret vermeyi bırak sevişmeyi bile sen ayarlıyorsun şaka gibi
ayrılmayı neden düşünmüyorsun hanım efendi?02 Yorumla- 11 ay
orada mısın?
- 7 ay
hala cevap bekliyorum senden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşler kötü gitmesi psikolojisini alt üst yapacak olaylar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu kötüymüş sordun mu hiç neden isteksizlik diye. Yaparken isteksiz mi yapıyor
04 Yorumla
Soran11 ayYaparken hiç isteksiz değil ama başlatamıyor sıkıntı orada.
Cevap sahibi11 ayHiç boşalmadın mı. O zaman kendisini düşünüyor
Soran11 ayBoşalıyor ama dedim ya biz sevişiyoruz sadece ilerisi yok benim boşalmam mümkün değil
Cevap sahibi11 ayNeden mümkün olmasın oturup yalayabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gizli gay olabilir hareketlerinden belli olur, ikincisi evlenince ilk aydan monotonlasir evliliğiniz sonra başını duvarlara vurursun, demekki çok ruhsuz biri ya da sana deger veriyormus gibi görünüyor ama deger vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBazı insanlarda oluyor isteksiz düşük oluyorlar genlerinde oluyor bu
00 YorumlaSana bişey söylim mi güzel kardeşim olma ihtimali yüksek artı gizli gayde olabilir
01 YorumlaSoy bunu atla kucağına o seni becermiyor ise sen onu becer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAh birde bana böylesi denk gelse 24 cm i sabaha kadar saplarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayVAJİNANI bikere olsun bilemi yalamadı
00 Yorumla
11 ayNerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Cinsel terapi falan deneyin enteresan bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay2 senede dümdüz olman lazımdı senin ohoo bitmiş o is
00 YorumlaOğlak boğa başaksa biraz sıkıntı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDemekki evli olsan bitmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDurum biraz vahim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySevişmeden duramam sabah akşam beceririm
00 Yorumla
11 ayEgerki bu adam senin kocan olursa senin işin var
00 Yorumlavar öyle enteresan tipler
00 Yorumla
11 ayKonuşmayı dene
00 Yorumla