Doktor biriyle eğlenceli bir evlilik olur mu?

Tip okuyan bir çocukla ciddi ilişkim olmak üzere ama nedense doktorlar bana çok sıkıcı geliyor. Aşırı derecede ciddiler ve özellikle konuştuğum çocuk henüz öğrenci olduğu icin full ders çalışıyor. Nedir bu ders çalışma sevdası utanmasa kitapları yiyecek. Neyse ben hep eğlenceli şakacı gezmeyi ve deli gibi seks yapmayı seven birini hayal ettim. Bu özellikleri bir doktorda bulabilir miyim? Bu arada benim de babam doktor. Hiç de bu özellikler yok mesela hayatımızda hiç gezmeye para harcamadık babama gezme desek dünyanın en cimri insanıdır ama baba eğitim icin 100 bin dolar ver desek düşünmeden verir. Böyle birini hiç istemem ya. Eğitim önemli ama bu kadar değil biraz enerji dolu birini istiyorum.

Konuştuğum çocuğun tipi genel olarak şu fotograftakine benziyor. Ama daha yakışıklı çocuk baya yakışıklı ben annem ve arkadaşlarım baya beğendik tip olarak böyle sarışın beyaz biri. Gözlük takıyor yani doktor olduğu her halinden belli. 😭 dışarıdan bakınca ciddi ve sakın birine benziyor acaba şansımı deneyip onunla bir ilişkiye başlasam mi?