Aslında hiç nude, inlerken ses kaydı falan hiç atmadım ama gelen ses kaydını ya da nude ları falan açtım bakarak tatmin oldum seks sohbeti yaparak boşaldim ve belki de yüzlerce kişiyi tatmin ettim sohbet ederek
Güncellemeler
1 yıl
Ben bi ara p*rno izlemeyi de bırakmıştım ama tekrar başladım kendimi kötü hissediyorum gerçekten
Yaptıklarımdan dolayı kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
pislenmedin ki bu bi ihtiyac. Düzenli biri ile yap bende sürekli biri ile yapmamak için birini arıyorum sadece bunu yapmak için değil en iyi arkadasım olsun herseyı konusayım ozelımızıde paylasayım ıstıyorum.
yüzlerce kisiyle de olsa tek kisiyle de olsa sonucta insansin, cinsellik bir ihtiyac. keyfini cikartmaya bak bence. Rahatsizlik hissedecegin turden bisey degil bu
Pişmanlık duymanın karşıtı gurur duymak değil ki... Yaptıysan yaptın, utanç verici şeyler değil. Ses kaydıyla, nude ile tatmin olmuşsun, eee? Ne var bunda? Sohbet ederek sohbet partnerlerinle beraber tatmin olmuşsun, eee? Bu kadar abartma, kendini de boş yere üzme...
Olur olur merak etme hele erkek olunca 😂😂mesela bana sor bende aynı haltı yiyorum insan dayanamıyor ihtiyaç sonuçta insan yalnız olunca bunlara başvuruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
pislenmedin ki bu bi ihtiyac. Düzenli biri ile yap bende sürekli biri ile yapmamak için birini arıyorum sadece bunu yapmak için değil en iyi arkadasım olsun herseyı konusayım ozelımızıde paylasayım ıstıyorum.
sen harika bir detaysın
partnel olmayınca sanal partnerler oluyor malesf ve bir kişiyle yapınca onu engelleyen tiplerdensin sanırım
Biraz kullan at gibi oluyor
evet
peki kamera açıyıyor musun?
bence sekstign de herkesle yapılmamalı
Nude atmıyorum inleme sesimi kaydedip atmıyorum diyorum buna rağmen görüntü açıyor musun diye sorman sence de garip değil mi
bunları neden yapmadğını anlıyorum
sanırım kendini iyi hissetmek için daha ileriye gitmeden
ama aşırı monotonlaştırır bu
Sana ne bundan
seni kendi vicdanınla baş başa bırakıyorum ))
şey gibisin arkadan veren kızlar var ya
ama ben bakireyim ))
Ondan olmadığımı net bir şekilde yazmışım. Seni de olmayan aklınla baş başa bırakıyorum.
Sexting iyi kişiyle mukemmeldir. Nudelesmek videolu aramalari gorsumekte cok zevkli olabiliyor ama herkesle degil
Yok hayat benim ben de cinsel konuşarak tatmin oluyorum ama kimse yok şu an keşke olsan be by herkeste olan bir şey kötü değill
Bunlar normal şeyler libidonun yükselmesinden olması gereken seyler. Sonuçta bu bir ihtiyarc
Libidon fazla yüksek kendine uğraşlar bul bu tarz şeyleri daha az düşünürsün
Bende burdan bir kac arkadasla yaptim aynisini sorun yok
Pişmansan yapmazsın tövbe edersin inşaallah Rabbim de affeder
Onu izlemeyi bırakmak çok kolay bak. İlk fotolarla tatmşn olmaya bak
Fotolara bakacağıma izleyeyim diyorum ben de. Pek bir farkı yok gibi geliyor
Hayır zamanla düşecek
yüzlerce kisiyle de olsa tek kisiyle de olsa sonucta insansin, cinsellik bir ihtiyac. keyfini cikartmaya bak bence. Rahatsizlik hissedecegin turden bisey degil bu
Bana denk gelseydin keşke 🥲
Denk gelir miyiz hazırım ben
Sana ekmek çıkmaz burdan
Neden
Kendi hayati herkesin
Pişmanlık duyman gereken şeyler değil bunlar.
Gurur mu duymalıyım ne alaka
Pişmanlık duymanın karşıtı gurur duymak değil ki... Yaptıysan yaptın, utanç verici şeyler değil. Ses kaydıyla, nude ile tatmin olmuşsun, eee? Ne var bunda? Sohbet ederek sohbet partnerlerinle beraber tatmin olmuşsun, eee? Bu kadar abartma, kendini de boş yere üzme...
Nasıl oluyor o tip iliski
Seksting yapmak p*rno izlemekten daha iyi
Inanirmisin hepimiz haltı yiyoruz
Nasıl kurtulacağım
Bende bilmiyorum evlenene kadar kadar ya da partner bulana kadar böyle herhalde
Evlendiğim kişiye karşı mahcup hissedeceğim sanırım
Hepimiz böyleyiz merak etme karşındaki kişide senin gibi biri olacaktır
Bu zamanda böyle
Bari gerçekten benim gibi olsa
Olur olur merak etme hele erkek olunca 😂😂mesela bana sor bende aynı haltı yiyorum insan dayanamıyor ihtiyaç sonuçta insan yalnız olunca bunlara başvuruyor
O anlamda demiyorum be. Bari abartmamış olsa yani
Haa merak etme kendin gibi biri denk gelir
Umarıım
Merak etme
Kaç yaşındasınız
21
Daha yaşında gençmis
Bende 24 yaşındayım
Ne için genç
Evlilik gibi
Yani acele etmene telaslanmani gerektirecek durum yok rahat ol sakin ol
Evlilik için en az 5 yılım var ya bu yaşlar çok erken
Yani nasıl düşünürsen şimdiden nasıl insanlar karşıma çıkacak diye kaygılanmana gerek yok
Nerden buldunki yüzlerce kişiyi burdanmi
2 günde konuşmadım ya iki yılda falandır
Sen libidosu çok yukseksin sanirim
?
Yolun açılmış
Nasıl
Sitede uygun olmayan bir isim var
Ne diyorsun anlamiyorum
Psikoloğa görün