Flörtüz 15 gündür konuşuyoruz hiç buluşmadık ben biraz zaman geçmesini istedim bayramdan sonra buluşacağım. Cinsel olarak bir şeyler yaşamış en azından sevişme filan olsun istiyor. Ama ben evlilik olmadan istemiyorum belirttim. O da doğru olanın aslında benim yaptığım olduğunu söyledi. sizce ilerler mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılErkekler seks ihtiyaçlarını dışarıdan bir şekilde gideriyorlar. O herif seninle sevgili olur evleneceği düzeye gelesiye kadar başkalarıyla düşer kalkar seninle de sevgili olarak kalır sonra seninle evlenir.
01 Yorumla
Soran1 yılAslında hepsi aynı model hiçbir farkları yok sadece bazıları çok iyi saklıyor bazıları saklayamıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
1 yılEger gercekten seviyosa istiyosa seni ilerler , yanlis anlama ama boylede dusunebilir. Ben bulustugumuz zaman ikna ederim , o yuzden ev olsun araba sesiz yerlerde bulusmayin.
012 Yorumla
Soran1 yılBu çok doğru ikna ederim diye de düşünebilir yani sonuçta kendisi yatakta iyi olduğunu söylüyor ama ona da söyledim bu beni bağlamaz eğer olurda ilerde evlenirsek bağlar
- 1 yıl
Ya zaten iki haftadir konustugu birisin , daha cok kisisel ilgilenmesi gerekir diye dusunuyorum. Cok erken konusmaya baslamis bu cinselik muhabetini.
Soran1 yılYani kişisel de konuşuyoruz konuşmuyor değiliz başta açılmış olması daha iyi oldu bakma sen en azından ben olmayacağını söyledim günah gitti benden ha her şeye rağmen yola benimle devam etmek istiyorsa olmayacağını kabul eder
- 1 yıl
Umarim. gonlunce ilerler hersey
Soran1 yılUmarım ama zaten biliyorsun sevmeyi bilmiyorlar halbuki zaten sevse beni ben de onu zaten yaşayacağız evlenince yatağında olacağım yani bunu anlamıyorlar gerçrekten
- 1 yıl
Cunku senin gibi benim gibi dusummeyen kadinlar cikmis karsina. Kiyas yapiyodur hani bunuda ikna ederim falan filan.
Soran1 yılNe diyeyim yollarımı ayırırım en fazla yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Yani kimse vazgecilmez degil sonuc olarak
Soran1 yılÖyle tabi ki belki de hep bu mevzu çıkacak karşıma hep yalnız kalacağım
- 1 yıl
Yok kiz oyle dusunme gercekten , cikar ilaki sana layik olan biri. Iyi dusun iyi olsunn🎀
Soran1 yılSabır işte sabretmek lazım o da bende yok zamanla çıkacak belki biliyorum ama bilmekte yetmiyor
- 1 yıl
Anliyprum seni , sabrin sonu selametir
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk 3-6 ay kritik,
Birbirinizi çözün önce derim.
03 Yorumla
Soran1 yılYa tabi ki öyle bi yüzyüze görüşelim belki ilerlemez bile o beni beğenmez veya ben onu yüzyüze tepkiler çok önemli
Soran1 yılTeşekkür ederim ama sanırım hep yalnız kalacağım gibi görünüyor:') çünkü yeni nesil sevmeyi bilmiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kadar basit bir erkekle olman seninde geçmişte kucak gezmis olduğunu gosteriyor
010 Yorumla
Soran1 yılhiç yaptığınız yorumların ne kadar kırabileceğini düşünmüyorsunuz eğer öyle bir şey olsaydı zaten gelip buradan sizden yardım istemezdim direkt yatağına girerdim ama işte hep siz doğrusunuz hep siz
Cevap sahibi1 yılKızım tanımadigin bir düşün
Cevap sahibi1 yılTanımadığın biri sana eskort muamelesi yapıyor bana vericeksin ya da üstun kötü yapcak bu ne demek lan kim bu tanımadığın biri
Soran1 yılBen kimsenin eskortu filan değilim sözünüzü önce bi toplayın
Soran1 yılYaşınız 30a gelmiş ama kiminle nasıl konuşacağınızı bile bilmiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılYaşım 25 yaşa takilma
Cevap sahibi1 yılBen şimdi sana aynısını desem gel benle yaşa aynı şey benide tanimiyorsun
Cevap sahibi1 yılSende beyin yok
Soran1 yılBurayı terk et ve yazma uğraşamam
Cevap sahibi1 yılBana yok mu bende istiyorum yakışıklı farkım var birde olmazmi benide tanimiyorsun veremezmisin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir şehirde orta noktada buluşmak iyi olur
04 Yorumla
Soran1 yılAynı şehirdeyiz
Soran1 yılBedenin dışında taviz verebilirim bu sorun değil ama bedenim dışında o da tavizini cinellikten versin
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraa zor olur seni baskılar gibi duruyor
026 Yorumla
Soran1 yılO arada bir isteyecek ben istemeyeceğim bu sefer karmaşaya düşeceğiz ama istemiyorum evlenmeden önce düşünmüyorum
- 1 yıl
İşte bu kafaya ya girmen lazım ya da muhabbeti kesmen lazım uzun konuşulacak konu bu tabi
Soran1 yılKonuşuyoruz ben en başta ne o sıkıntı yaşasın ne de ben kendimi kötü hissederim dedim söyledim düşünmediğini hatta dedim bi beklentin varsa konuşmayı kesedebiliriz ama o kesmedi
- 1 yıl
Yani şu aşamada sana göre gitmesi gerek seni istiyorsa
Soran1 yılYa saygı duyarım ona da söyledim olabilir o ilişkide her şey yaşamak isteyebilir ama ben yapamam yani evine gidemem arabasında fazla gezemem aile yapım müsaade etmiyor buna
- 1 yıl
İşte bunu ya aşman gerekir bi çözüm bulmak için ya da bu şekilde o kendini baskılayarak gidecek başka yolu zor şu an belli
Soran1 yılBayramdan sonra kahve içelim dedim en azından görelim birbirimiz ha belki o zamandan olmaz bilemem ama yüzyüze görsün beni konuşalım çoğu şeyi ilerlemek istersek her şeyi kabul etmiş olursun derim
- 1 yıl
Aynen öyle zaten yani ilk etki önemlidir her zaman , zaten sen tamamen kapalı değilsin bu konulara gibi sanki sevsen olur zaten
Soran1 yılBen sevsem o da beni sevse yine cinsel olarak yaşayamayız
- 1 yıl
Belki bi çözümü olur konuşa konuşa halledilebilir belki
Soran1 yılYa biraz zor bi durum yaşamamış olsa çok istemezdi ama yaşadığı için bir kez o duyguları tattığı için bi de sevecek bu sefer daha çok isteyecek
- 1 yıl
Zor ama imkansız değil tabi senin sınırlarında olmak kaydıyla olur yani
Soran1 yılYeni nesil öyle ki sevmeyi bilmiyor sanki her şey cinsellik olmuş ben anlamıyorum ya halbuki değil gerçekten değil
- 1 yıl
Anlıyorum da illa her şey oraya bağlanıyor yani kaçış yok bence tamamlayıcı olan o saçma gelebilir ama yaşadıktan sonra daha çok olmasını isteyebilirsin bence net
Soran1 yılAma şu an çok erken...
- 1 yıl
Zaten çok erken pat diye olacak bişey değil bu bi kaç ay lazım her şey oturması lazım
Soran1 yılBelki de hep bu mevzu yüzünden Yalnız kalacağım boşversene istiyorsa başka kadınlara gitsin yapacak bir şeyim yok
- 1 yıl
Sanmam zamanı gelince olacak sen ailesel ve kafanda ki baskı yüzünden böyle düşünüyordum bunlar normal aslında sana verilmiş bu vücut kullanmak senin elinde buna kimse karışamaz
Soran1 yılYa erkek milleti böyle hevesini alınca bırakıyor bedenimi bu hale getirmek istemem zaten yaş olarak küçük değiliz 24 yaşındayım yani neyin ne olduğunu biliyorum yarın öbür gün evlenince sıkıntı yaşayacağım birisi oldu diye biliyorum yani bu böyle insanlar acımasızlar
- 1 yıl
Aynen öyle haklısın ama evlenince de yıllarca aynı erkekle yaşayacağını bil yani bazı şeyleri öğrenmen lazım ki neyin ne olduğun bil yani
Soran1 yılÖyle bi devir ki kimseye güven olmuyor bak valla cinsellikten o kadar uzağım ki konusu açılınca bile rahatsız olup soğuyorum hemen farkında değiller ama
- 1 yıl
İşte onu çözmek senin elinde zaten bu kadar güzellik varken neden kendini sıkıyorsun anlamıyorum madalya vermiyorlar yani yap demiyorum ama bu kadar değil yani rahat ol inan bana çok daha güzel şeyler var yaşanacak
Soran1 yılSeneye gidebilir tayini çıkabilir o giderse ben kalacağım yaşananlar kalacak sanmıyorum ki uzaktan yürütebilsin inanmıyorum yani o gidip hayatını sürerken ben üzül ek istemiyorum
- 1 yıl
O zamana kadar işler değişebilir yani kesitirip atarsan hiç bi yere varamazsın zaten
Soran1 yılTeşekkür ederim düşüncelerin için en sağlıklısı akışına bırakmak olacaksa zaten olur olmayacaksa kimse vazgeçilmez değil sonuçta bana yardımın dokundu teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Ne demek rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle oral ister
05 Yorumla
Soran1 yılİster tabi ama benden günah gitti yani söyledim ben ona olmayacağını ya sevsin tanısın beni zaten evlenirsek her şeyi yaşayacağız yatağında olacağım ya
- 1 yıl
Olsun erkekler o zamana kadar dayanamaz. Hem sende görmüş olursun
Soran1 yılİradesiz insanlarla işim olmaz benim zaten. Karakterli insanlarla işim olur genelde
- 1 yıl
O zaman geldiğinde bak ısrar ederse vur tekmeyi
Soran1 yılÖyle yapacağım
Bence çok uzatma onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden yapmayın
01 Yorumla
Soran1 yılBen düşünmüyorum bunu ona da belirttim arada bir mesela tepkilerimi çekici bulduğunu söylüyor ufakta olsa libidonu filan soruyor ben genelde karşı olan taraf olduğum için konuyu kapatıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 1 yılyurur
04 Yorumla
Soran1 yılAma o isteyecek ben istemeyeceğim bu sefer karmaşa yaşanmaz mı
- 1 yıl
yasanmaz basta anlas
Soran1 yılHep söyledim ki ona ben istemediğimi düşünmediğimi ya konuşma geçince bile mesela ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü alışkın değilim
- 1 yıl
tamam istemiyorum konusursan biret de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir taraf evlilikte her şey yaşansın istiyor bir taraf öncesinde ufaktan şeyler yaşansın istiyor sizce yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat