19 yaşındayım ve erkek arkadaşımla birçok kez saatlerce yapmayı denedik ama ben boşalamıyprum başka kişilerle denedim gene olmadı mastürbasyon dışında boşalamıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tabiki doktora git
Belkide çok fazla mastürbasyon yaptın bir alışkanlık oldu
Hangi doktor peki
Bence önce kadın hastalıkları olmazsa tahlil vs bir sıkıntı çıkmazsa terapiye gidebilirsin. Eskiden çokmu mastürbasyon yaptın
Ergenlikte evet
Belki onunda etkisi vardır sorularının cevabını bir tek doktor verir
uzun süredir sadece erekek arkadaşınla yaptgın için olumoyr bence
onda iş yok
sana sağlam seni tatmin edecek bir partner lazım
ben sana 7 8 posta atarım ve 4 5 kere boşalırsın fbylerim gibi eminim
mastürbasyon alışkanlığınızın sonuçları bunlar. O kadar yoğun mastürbasyon hayatınız olmuş ki beyniniz mastürbasyon tipi uyarı almadan, boşalmaya geçemiyor.
Kaşık pozisyonunda ilişki yaşarken önden dudaklarına mastürbasyon yaparak bosalabilirsin
Tamam
Durumun biraz karisik sanirim. Ama dogal bir sekilde bir iki yontemle halledebilirsin. Tabi karsi tarafa da rol dusuyor.
mastürbasyon ı bir süre bırak kendini tutabilirim kadar tut ve haz noktan cinsel birleşmeye kaysın
Sende bir sorun yok, hayatına giren erkekler acemi belli ki, sert bir cinsellik yaşatacak birine denk gelirsen ne demek istediğimi anlarsın. Fiziğin nasıl merak ettim
Sen kasıyorsun bence kendini bu arada bakire değilsin dimo yoksa sadece mastürbasyona nasıl boş olabilir ki bir insan
Vajismus olabılırsın. Kasıyor musun kendini ilişki sırasında?
Kasmıyorum sanırım
Hayatıma aldığım eski sevgilimde senin gibiydi benden önce 1i olmuş hayatında orgazm deneyimleyememıs. Aslında durum hem pskolojık hemde fiziksel.
Çözülmeyecek bir şey değil. 1-2 denemeden sonra bu kadarmıydı ya demişti😂😂😂
Ne yapacağım
Rahat ve güvenilir bir ortamda kişiyle oldupunu bilmen gerek. Duygusal anlamdada cinsel anlamdada cekım duydugun biri olması ferek partnerinin
O kadar basit bir şey mi ki orgazm olmak
Kadınların boşalması erkeklere gore daha zor. Siz daha dayanıklısınız klitoris erkeklerde yok.
Anladım
Birçok detay var burada herkesin içinde anlatıp reşit olmayan kullanıcılara kötü örnek olmak istemiyorum. Gizlenicem şimdi zaten
Ama bunları sadece sana aktardığımda yeterli değil. Erkeğininde iyi olması lazım.
Anladımmm
şu an kimse yok hepsiyle konuşmayı kestim bir süre yalnızım sanırım
bu süreçte konu hakkında daha fazla detaya ve bilgiye sahip olmayı dene bu durumu çözmeyi istiyorsan. Çunku bu konu defalarca kez denenıp defalarca kez yuksek ıhtımalle erkek arkadasların sorunun sende oldugunu dıle getırdı. Belkıde boyle bır durum yok. Bencıl kadınına davranmayan erkekler girdi şansına hayatına. Belkıde durum bu. Bu sekılde kendını suclu bulursan bı travma gıbı bırsey olabılır kendını kotu hıssedebılırsın.
Mastta boşalman daha kolay tabiki. Kendini tanıyorsun nasıl dokumman nasıl yapman gerektiğini zaaflarını biliyorsun.
Evet anladım bu arada sizi takp ettim
Gizlenmek zorundayım bi kaç istek geldi. Gerçekten büyük bi problem değil bu takma kafana. Ama hem pskolojık hemde iyi bi cinsel deneyim yaşamadığın için orgazm yaşayamamışsın. Bak kolay değil kadını orgazm etmek burada birçok kadın üye var onlara da soyleyebılırsın. Türk erkeği biraz bencildir. İlişki sonrası sigarasını yakıp sırtını döner belkide konu ilk deneyimindeki travmayla.
Olabilir erkek arkadaşım zaten duygusal olarak çok yoruyordu beni
Zaten partnerinle cinsel iliski sirasinda icindeyken bosalamazsin o sekilde bosalan çok nadiiir kadin var. Dogal olanda mastürbasyon ile bosalmak kadinlarda
Başka kişilerle derken. ?
Sevgilimle ayrıldık ve hayatıma 2 kişi daha girdi onlarla da olmadı
Haa şu an sevgili değilsin anladım şimdi?
Penis boyları ne kadar ve ön sevişme ne kadar uzun tutuluuor ortalama
Ortalamydı boyları ön sevişme çokta uzun değildi
Yeterince uyarılmıyorsun o halde akla ilk gelen şey bu oluyor , ben fb ilişkilerim çok oluyor hava atmak gibi anlama ama benzer şeye 1 defa denk geldim sizin gibi olan ; stres , rahat hissetmeme , ve ön sevişme az rutulma ve erken boşalmadan dolayı partnerimin geçmiş ilişkileribde boşalamamış ama benim üzerimde veya altımda titreyerek boşaldığını gördüm
Tam penetrasyon yaşadın mı
partenerin penisimiy etersiz
Seksle mi sevişmeyle mi?
Anorgazmi diye bir şey duydun mu?
Hayır
İçinde bulunduğun durumun tanımı bu. Sorunu çözmek adına neler denedin?
Dilleyince bile mi boşalamiyorsun?
Dilleme kısmını tam yapamadılar diyelim
Senin gibiler zayi olup gidiyor onun bunun elinde. Arka deliğinden hiç dillediler mi seni
Oral ve önsevişme olmuyor mu?
Bence bir çözümü var yaparsan olursun
kendını kasan bırı mısın?
Nerde olduğunu bilsem bosaltirim ben her turlu
Alışkanlık mı yaptın mastürbasyonu
Sanırım ergenlik döneminde çok yapıyordum
Acile git
Dalga mı geçiyorsunuz
Yok, fikir önerisi
Neden ki
Gidilir tabii
Hangi doktora ve ne dicem