Cinsel Yaşam Sarkık göğüsten nasıl kurtunulur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Abus subuk sapıklar yazmasin. Xperlerini düşürüp beni ugrastirmasinlar. Sarkık göğüsten nasıl kurtunulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. spor yaparak 0 0 Yorumla
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Genetik bi durum bu. Takılma buna. Tıbbi destek alarak belli bi sınırda düzeltebilirsin. ya da eksik ya da fazla kılon varsa dogru spor hareketlerı ıle daha formda forunebılırsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet fazla kilom da var Yorumla Soran 1 yıl 165 85 kilo Yorumla
Aysecnsl1907 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Biraz yediğine içtiğine dikkat edip egzersizlerle bir miktar ama estetik yaptırmakla da düzeltilebilir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Doktorla dikleştirme operasyonu onun dışında düzelmez estetik yani 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Beyaz tenli kızlarda olan çok normal şeyler bunlar ki ve şahanedir 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Şahane degil iste Soran 1 yıl Nefret ediyorum ben sizde yok nereden bileceksiniz Soran 1 yıl Dumduz ne guzel keske benim de oyle olsadi Cevap sahibi 1 yıl Küçük olsada büyük olsada sarkık gibi durur evet bizde yok ama inan sizde olanı yaşayan biziz böyle kıza bazı şeyleri otururken yapmak var işte Cevap sahibi 1 yıl Beyaz ten yumuşacık o şeyler ve kıza arkasından sarılıp aşağıdan yukarıya doğru avuçlamak Muhteşem olduğunu bilene sor Soran 1 yıl Gercekten siz sadece boyle dusunuyorsunuz ama nefret ediyorum normal olarak erkeksiniz boyle dusunmeniz ondan Soran 1 yıl Ama kendinizi benim yerime koysaniz oyle olamz Soran 1 yıl Buyuk memesi olan kucuk ister kucuk olan buyuk ister bir de o var Cevap sahibi 1 yıl Bazı şeyleri yaşamadan mükemmel olduğunu bilemezsin ki Soran 1 yıl Yaşamakta istemiyorum erkeklerin pis dusuncelerinden nefret ediyorum Cevap sahibi 1 yıl Erkeğin arzusu düşünceleri size zevk vermeye yönelik ama Soran 1 yıl Hayir kendilerine yönelik Cevap sahibi 1 yıl Öyle değil meme emmek size zevk vermek için daha başka şeyleri size zevk vermek için
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Evet bende merak ettim sorunun cevabını 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Raad ol bulursam söylerim sana 😉 Yorumla Raadgenc 1 yıl Sabırsızlık ile bekliyor olacağım 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doğru südyen seçimi ve göğüs çalışması yaparak 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Baya serbest sutyen kullandim yillarca Cevap sahibi 1 yıl Nasil yani? Cevap sahibi 1 yıl Kilon nasil? Cevap sahibi 1 yıl 20 kilo kadar fazladan var?Kilo vermen gerekiyor ilk başta kaç bedenler Soran 1 yıl Bedenini bilmiyorum ki Soran 1 yıl Yazmiyor benimkinde Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yazmıyor o zaman bir tarif et ne kadar büyüklükte
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Cerrahi müdahale olabilir estetigi gorseli guzellestirmek adina 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Ben sevmiyorum sarkık memelerini ödedim dik olacak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Odedin derken Yorumla Yoksulll 1 yıl Orayı yanlış yazmışım Öncelikle dik olacak yazacaktım Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Genetik bu cerrahi operasyon gerektirir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasil genetik ya abi deme oyle Yorumla Onlysohbet 1 yıl Genetik işte Yorumla Soran 1 yıl Buyukler vucuduma gore kiloluyum ondan da olabilir Yorumla Onlysohbet 1 yıl Kilo da etkili elbette ama zayıfladığında da sarkık durur… Yorumla Soran 1 yıl Allah Allaah Yorumla Onlysohbet 1 yıl Yes Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dikleştirme operasyonu ile sadece 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pardon? Yorumla teomann35 1 yıl Sadece ameliyat ile sarkıklık gidiyor başka türlü gitmiyor Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Düzelmez ya :( çokmu kötüler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kac beden toparlayınız sudyen etkisizmi, 0 0 Yorumla
Kelbirgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Spor ya da estetik ameliyat kilon varsa vermelisin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hep mi böyleydi? 0 0 Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Buz masajı yap günlük 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dogrulun kaynagi ne Yorumla kirlisohbetler 1 yıl Araştır. Yapan kızlara sor faydası olup olmadığını Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Egzersiz yap 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Spor ile 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Spor yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaç beden 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 99. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzelmiş görmek istedim Yorumla Soran 1 yıl 😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu beğendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
spor yaparak
Genetik bi durum bu. Takılma buna. Tıbbi destek alarak belli bi sınırda düzeltebilirsin. ya da eksik ya da fazla kılon varsa dogru spor hareketlerı ıle daha formda forunebılırsın
Evet fazla kilom da var
165 85 kilo
Biraz yediğine içtiğine dikkat edip egzersizlerle bir miktar ama estetik yaptırmakla da düzeltilebilir
Doktorla dikleştirme operasyonu onun dışında düzelmez estetik yani
Beyaz tenli kızlarda olan çok normal şeyler bunlar ki ve şahanedir
Şahane degil iste
Nefret ediyorum ben sizde yok nereden bileceksiniz
Dumduz ne guzel keske benim de oyle olsadi
Küçük olsada büyük olsada sarkık gibi durur evet bizde yok ama inan sizde olanı yaşayan biziz böyle kıza bazı şeyleri otururken yapmak var işte
Beyaz ten yumuşacık o şeyler ve kıza arkasından sarılıp aşağıdan yukarıya doğru avuçlamak
Muhteşem olduğunu bilene sor
Gercekten siz sadece boyle dusunuyorsunuz ama nefret ediyorum normal olarak erkeksiniz boyle dusunmeniz ondan
Ama kendinizi benim yerime koysaniz oyle olamz
Buyuk memesi olan kucuk ister kucuk olan buyuk ister bir de o var
Bazı şeyleri yaşamadan mükemmel olduğunu bilemezsin ki
Yaşamakta istemiyorum erkeklerin pis dusuncelerinden nefret ediyorum
Erkeğin arzusu düşünceleri size zevk vermeye yönelik ama
Hayir kendilerine yönelik
Öyle değil meme emmek size zevk vermek için daha başka şeyleri size zevk vermek için
Evet bende merak ettim sorunun cevabını
Raad ol bulursam söylerim sana 😉
Sabırsızlık ile bekliyor olacağım 😀
Doğru südyen seçimi ve göğüs çalışması yaparak
Baya serbest sutyen kullandim yillarca
Nasil yani?
Kilon nasil?
20 kilo kadar fazladan var?
Kilo vermen gerekiyor ilk başta kaç bedenler
Bedenini bilmiyorum ki
Yazmiyor benimkinde
Nasıl yazmıyor o zaman bir tarif et ne kadar büyüklükte
Cerrahi müdahale olabilir estetigi gorseli guzellestirmek adina
Kilo verip spor yapmanı faydası olur
Ben sevmiyorum sarkık memelerini ödedim dik olacak
Odedin derken
Orayı yanlış yazmışım Öncelikle dik olacak yazacaktım
Genetik bu cerrahi operasyon gerektirir
Nasil genetik ya abi deme oyle
Genetik işte
Buyukler vucuduma gore kiloluyum ondan da olabilir
Kilo da etkili elbette ama zayıfladığında da sarkık durur…
Allah Allaah
Yes
Dikleştirme operasyonu ile sadece
Pardon?
Sadece ameliyat ile sarkıklık gidiyor başka türlü gitmiyor
Düzelmez ya :( çokmu kötüler
Kac beden toparlayınız sudyen etkisizmi,
Spor ya da estetik ameliyat kilon varsa vermelisin
Spora başlayabilirsin daha iyi olur en azından dene istersen
Masaj ve egzersiz ile dikleştreblirsin
Merhaba, boyun kilon kaç, göğüs bedenin?
Doktorla maalesef kuzum
Yaaa hayiir😭😭
Hep mi böyleydi?
Buz masajı yap günlük
Dogrulun kaynagi ne
Araştır. Yapan kızlara sor faydası olup olmadığını
Egzersiz yap
Merhaba ne zamandır böyle
Ne kadar sarkık?
Spor yapabilirsin beden kac
Nasıl kurtulmak
Spor ile