hiç seks yapmamış olmama rağmen libidom yükseldiğinde sanki 100 yıldır yapıyormuşum gibi istek basıyor. O an hunharca becerilmek istiyorum resmen o an elime bir erkek geçse yalvarabilirim o derece. ama normalde erkeklerle iletişimim bile yok. yani aslında bu kadar uzak olduğum şeye nasıl bu kadar adapte olabiliyorum çok garip? doğanın bir oyunu gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında hissettiğin şey çok doğal ve düşündüğünden çok daha evrensel bir durum çünkü insan bedeni ve zihni, deneyimden çok daha önce bazı dürtüleri ve eğilimleri içinde taşır. Seksüel istek ya da libido, yalnızca yaşanmış deneyimlerle değil, biyolojik bir programlamayla da ortaya çıkar; yani senin hiç seks yapmamış olman, beyninin buna dair arzu üretmesini engellemez çünkü doğa bunu çok daha önceden kodlamıştır. Evrimsel olarak hayatta kalmanın ötesindeki en temel dürtülerden biri türün devamını sağlamak, yani üremektir ve beyin bu amacı gerçekleştirmek için hormonlar aracılığıyla bazen çok yoğun, kontrol etmesi zor arzular yaratabilir. Özellikle cinselliğin, dışsal uyaranlarla yani bir dokunuş, bir ses tonu, bir fantezi ya da bazen yalnızca hormonal bir dalgalanmayla bile tetiklenebilmesi, senin bu konuda hiçbir fiziksel deneyim yaşamamış olsan bile bu kadar güçlü duygulara kapılmana neden olabilir. Dahası, cinsellik sadece fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda zihinle iç içe geçmiş bir deneyimdir; fanteziler, arzular, bastırılmış hisler, meraklar ve bilinçaltı düşüncelerle şekillenir. Beyin, hiç deneyimlemediği şeyleri bile hayal gücüyle canlandırabilir ve bu canlandırma sırasında öylesine güçlü sinyaller üretir ki, bazen sanki yıllardır o duyguyu tanıyormuşsun gibi hissedebilirsin. Bu durum, doğanın bir oyunu gibi gelmesiyle çok uyumludur çünkü doğa seni, deneyimin olmasa bile bu içsel hazırlıkla donatmıştır; yani bir nevi içsel bir prova yapıyormuşsun gibi, bedenin ve zihnin “hazırım” diye bağırıyor olabilir. Bu yüzden de gündelik hayatta erkeklerle iletişimin az olsa da, hatta romantik ya da cinsel bir yönelim bile hissetmiyor olsan, o hormonel anlarda ortaya çıkan güçlü istekler seni şaşırtabilir ama bu bir çelişki değil, insan doğasının katmanlı ve karmaşık yapısının bir parçası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılLibidonun yükselmesi, cinsel dürtülerinin artması, aslında tamamen doğal bir biyolojik süreçtir ve vücudun sağlıklı bir şekilde işleyişinin bir parçasıdır. Seksüel istek, hormonlar ve beynin kimyasal tepkileri tarafından yönlendirilir. Bununla birlikte, eğer bu duygular seni rahatsız ediyorsa veya başka olumsuz duygulara yol açıyorsa, bunun birkaç farklı nedeni olabilir.
İlk olarak, fiziksel arzu ve libido, genellikle evrimsel açıdan üreme amacı güder. Yani, cinsel dürtüler aslında doğal seçilimle bağlantılı olarak türün devamını sağlamak için evrimsel olarak şekillenmiş bir davranıştır. Ama bu sadece biyolojik bir yönüdür; aynı zamanda psikolojik ve duygusal olarak da etkileyebilir.
Seksüel dürtülerin artması, bazı insanlarda anksiyete, suçluluk, utanç veya karmaşık duygulara yol açabilir. Bu tür hisler, genellikle kişinin yetiştirilme tarzı, kültürel inançları veya kendi içindeki değerlerle ilgilidir. Eğer cinsel dürtülerine karşı olumsuz duygular besliyorsan, bu, toplumsal normlar, din veya kişisel inançlarınla da bağlantılı olabilir.
Bunun dışında, libido yükseldiğinde hissedilen duygusal karışıklık, bazen vücudun ve zihnin birbirine uyum sağlamaya çalışırken yaşadığı bir tür çatışma olabilir. Duygusal olarak bu kadar güçlü bir arzu, bazen insanın kendini rahat hissetmemesine neden olabilir, çünkü bu tür duygular, içsel bir düzenin bozulması gibi hissedilebilir.
Eğer bu tür duygular seni rahatsız ediyorsa, onları anlamak için daha fazla farkındalık geliştirebilirsin. Belki de bu konuda bir terapist veya danışman ile konuşmak, duygusal ve psikolojik olarak nasıl başa çıkabileceğini öğrenmene yardımcı olabilir. Önemli olan, bu duygularla barışmak ve onlara karşı sağlıklı bir tutum geliştirebilmek.
Bunu daha iyi anlamak için neler hissediyorsun? Belki de bu tür duyguları kabul etmek ve anlamak üzerine düşünmek seni rahatlatabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sende bir gariplik yok. Tuhaf olan, senin bunu normal olmayan bir durum olarak görmen. Sen hiç ilişkiye girmiyorsun. Mastürbasyon da yapmıyorum diyorsun. Kısaca vücudun sana sinyal veriyor. Sen ne kadar baskılarsan o kadar fazla isteğin olur. Ne kadar uzak durmaya çalışırsan o kadar fazla "hunharca becerilmek" isteyeceksin. Bu doğanın kanunu.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim için bir kadında olması gereken en net şey itaatkar olması. Bunu gösteriyor yaşayabiliyor olması beni en fazla etkileyen şey. Zaten bu tamamsa sahibinin onu domine ederken alacağı keyfin bir sınırı yok... Haliyle ruhunuzun derinliklerinde sınırsız bir ihtiyaç var...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir her insan öyledir. hormonlar
00 Yorumla
1 yılEğer yaşında 30u geçikde zaten çok normal artık vücudun üremek istiyor evrimin gerçekleri bunlar. Üremek için doğan varlıklarız muhtemelen yumurtlama döneminde oluyor bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu senin sağlıklı olduğunun göstergesi... Hayal gücünün de üst düzeyde olduğunu gösteriyor...
Gayet iyi bence, gayet sağlıklısın...05 Yorumla
Soran1 yılhayal gücü değil ki bildiğin reel bilincimle hunharca şaaapmak istiyorum kdfhkdj
- 1 yıl
Tamam da realitede biri yok sadece düşünüyorsun
Soran1 yıltamam d ahayal kurmuyorum gerçek insan istiyorum
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun sen
- 1 yıl
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tatlım iç güdüsel bişi bu... Bizimde hayvanlardan pek farkımız yok... Onların zamanı ayları var ama biz her an her yerde yükselebiliyoruz 🔥😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılAynen doganın bir hareketi zaten beyin algılıyor ne istediğini napılmak istediğini. Sende ona göre hayalini kuruyorsun. Hangi şehirdesin
00 Yorumla Her çılgın bakirenin başına gelir, seks hayatın olunca düzelirsin yavrum
01 Yorumla
Soran1 yılkddhdj harbiden çılgın bakire çok uygun bir tanım o an çıldırmalık
Gizli Üye(25-29)1 yılFizyolojik olarak geliyor bu istek işte, hele regl zamanlarına yakınken, nefes bile aldırmazsın hormonlardan hahahah İyi bir mastürbasyon yöntemin olsun.
06 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon dandik ya
Cevap sahibi1 yılSadece elle bayabilir tabi de, buz, yastık, roll on şişesi gibi çok seçeneğin var 😅
Soran1 yılya komple kötü bence
Cevap sahibi1 yılSen ne yapıyorsun peki ıslanınca, acı mı çektiriyorsun? 😅
Soran1 yılgerçek hayata dalınca geçip gidiyor işkence gibi
Cevap sahibi1 yılYa öyle bir durum varsa, sen cenneti yaşatma deneyiminin canlı örneği olursun sanki, hiç durmaksızın, acısını çıkartarak. Elinle bile dokunmayınca, dil olsa kim bilir neler olur hahahah
Mesela tokatlanarak ağzına yüzüne tükürülmesi boğazının sıkılması hoşuna gider mi o an
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın doğanın kanunuyla ilk defa karşılaşıyor şaka gibi aw 😄😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılİhtiyaç varsa gizlilik içerisinde yardımcı olabilirim 😉
00 Yorumla Garip bir durum yok gayet normal doğal bir durum 😉👍
00 Yorumla
1 yılİçgüdüsel bir durum. Baskılanma ne kadar olursa olsun bir noktada açık veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO istek bizde de oluyor o an sanki parçalamak istiyorum hazzı veriyor taş gibi oluyor 😂😂
015 Yorumla
Soran1 yılaynen bende parçalanmak isitoyum tövbe tövbe sonra diyorum ben ne istiyorum manyak mıyım nerden çıktı bu diye
Cevap sahibi1 yılBizde yapmayınca ağrı sızıda oluyor o an fena durumlar😂😂
Soran1 yılbende de oluyor biraz isteklenince arkasından kasıklarımda sancı ve ağırlık oluyor galiba yapmadığım için
Cevap sahibi1 yılO an yarıda kalmak kadar lanet bir şey yok 😂😂
Soran1 yılallah belasını versin chksepcnkshd
Cevap sahibi1 yılNe kadar sert olmalı bunu seninle yapan 😂😂
Soran1 yılya ne bileyim yaşamadım ki içgüdüsel olarak o an öyle hislerim oluyor gerçekte naısl bi fikrim yok ki
Cevap sahibi1 yılSeksting de yapmadım demezsin 😂
Soran1 yılyapmadım etik bulmuyorum yapsam gerçeğini yaparım sanal yapacak olsaydım da yapay zekayla yapardım fhjdowokfj
Cevap sahibi1 yılBende İngiltere başbakanı John kenedy 😂
Soran1 yılmemnun oldum bana vize piliz
Cevap sahibi1 yılSana yağmurlu havalarda su yok 😂
Soran1 yılçekmediğim bi o kalmıştı verin dert ben çekerim
Cevap sahibi1 yılCan sıkıntısı gecmiyo boş ver 😂
Cevap sahibi1 yılKalkıp kahve yapım bari 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakma ama kader ortağım biz seninle doğan güneş olabiliriz ☀️
03 Yorumla
Soran1 yılneden ey dost
Cevap sahibi1 yılAyni durumdayız konusalim mi biraz
Cevap sahibi1 yılUzun zamandır flörtüm yok. Bakir ve aşırı istekten kivraniyorum. Ama aklimda yokken gayet normal terbiyeli bir insanim. Dişardan kimse bu kdar istekli oldugumu anlayamaz
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılLibidonun yükselmesi çok iyi. Ysşın kaç bu arada?
00 Yorumla
1 yılNormal belli bir yaştan sonra hormonların ağır basmaya başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninde ben gibi gözün dönüyor demek 😂 ama zararsızız
00 Yorumla
1 yılYorumlardaki abazalara bak hele biri demiş gel
02 Yorumla
Soran1 yılhe bend ekoşarak gidicem cjkswojx
- 1 yıl
Kendisi öyle sanıyor mal
Tamam tamam en çok senin libidon yükseliyo 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran1 yılben öyle bi iddiada bulunmadım
Soran1 yılo an hislerim tamda öyle tarifi bu yani hunharca
Soran1 yılkısmet
1 yılsexting yapiyormusun? nasil bosaliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı.
1 yılO an haber ver yanında durayım ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBu herkeste olan bir şey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Artık bir erkeğe ihtiyacın var gibi görünüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu çok doğal ve çoğu erkek sever bunu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal her insanın doğasında o yöne yönelim vardir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal bunu istemen. Vücut istiyor çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibisi çok az bulunur.😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılDeneyimin olmadığı için daha çok isteklisin işte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. heyecan istek arzu normal o an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok istiyorsun sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kesin doyumsuz oldugunuda saniyirsun azinca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu normal bende de öyle oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yıleş istşyon işte
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hislerin ve duyguların her şeyin farkında
00 Yorumla
1 yılTek erkek yetmez gibi o anki sana
02 Yorumla
Soran1 yılsaçmalama istersen
- 1 yıl
Ciddiyim
1 yılHormonlar
03 Yorumla
Soran1 yıltamam da hiç yaşamamışım ama yaşamış gibi erkek özlemi çekiyorum çok garip değil mi
- 1 yıl
Arzulamak olıyor bu hormonların etkisiyle
- 1 yıl
Her insan cinselliğe açtır yaşamasa bile
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu bi ihtiyaç
00 Yorumla
1 yılO duyguyu tatmadığın içindir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Guzelmis hunharca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılDoğal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİçgüsel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zamanlar ve ne aralar oluyor bu isteğin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu konuda bişey anlatırdım da neyse 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok güzel
00 YorumlaYapmışsındır
03 Yorumla
Soran1 yılallah allah öyle mi benim niye haberm yok kddhdjsk
Soran1 yılbanyodan banyoya anca göryorum garibanı
1 yılŞimdi yüksek misin
01 Yorumla
Soran1 yılolm ben diyorum ki hiç seks yapmamışım sen diyon ki sert küfürlü jcksşaoebd
ee genlerinde var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks deneyimi olmayan biriyim ama neden libidom yükseldiğinde çok fena hislere bürünüyorum, bu doğal seçilim mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat