Sevişmek bir ritim savaşı değil, bir tutku fırtınası Bazen sen hızlanırsın, bedenin alev alır; bazen o seni yakalar, seni çözer, seni ateşin içine çeker. O farklı hızlar, o iniş çıkışlar, tam da tutkuyu harlar. Birbirinize uyum sağlamak güzel ama asıl büyü, o ritim farklarında, o nefeslerin birbirine karıştığı, ellerin ve dudakların aceleci ya da sabırlı dokunuşlarında saklı. Biri önde gidiyorsa, diğeri takip edip ateşi körükler, sonra yer değiştirir, sen yavaşlarsın o hızlanır, bedenlerinizin savaşı kıvılcım saçarken, o çılgın tutku doruğa çıkar. aynı hızda olmak değil, birbirinizi yakalamak, takip etmek, hatta bazen kontrolü bırakıp kendinizi kaybetmek lazım.
Cinselliğe en uzak bulduğum kelime "gerek" 😂 Bence hiçbir gereklilik olmamalı. Mesela bu üçü de farklı zamanlarda olabilir, neden bir tanesi olsun ki?
Bir tanesinde bir taraf aktif olsun, diğerinde öteki, bir sonrakinde aynı, daha sonra yine üstteki döngü ama karışık ya da bieisi daha çok şehvetlendiyse bir süre o sonra diğeri.
Eşler arasındaki uyumun en fazla gözle görülür olduğu yerlerden biridir cinsel yaşam..
Hatta buradaki uyumsuzluk hayatın her alanına da yansır zaman içinde..
Biri hızlı hareket ederken diğerinin onun gerisinde kalması daha az haz almasına ve daha az hissetmesine sebep olur. Eşinin daha az hissettiğini gören partnerin de bu noktada hevesi , isteği sönebilir..
Bebeğim tamam atak yapsın da alttaki de put gibi yatmasın. Ne kadar zevk aldığını eşinin hareketlerine karşılık vererek veya ritim tutarak yansıtsın ahaha
Senkronize olabilmesi lazım duygu geçinin sekteye ugramaması için.
Galiba ben fazla komplike bakıyorum bu olaya şu an fark ettim 😂😂
Ama devamlı olarak 2 tarafta aynı hızda giderse bence mekanik seks olur o, bazen erkek dinlenmeli kadın marifet göstermeli bazen kadın dinlenmeli erkek marifet göstermeli
Bütün bunlar 1 seks içinde olmalı, 1 seks içerisinden bazen kadın dinlenmeli bazen erkek😂🤣
Mesela tam orgazm olma anında erkeğine oral yapmaya devam edebilen kadın sayısı kaçtır 🤣😂🤣
Çok azdır cjdj Böyle anlarda kadının hızı düşer otomatik olarak, dusmuyosa bi sorun var bence cjdj hem orgazm olup hem hala aynı hızda erkekle ilgilenmeye devam edebilmek cjdjd
Kadını raydan erkek çıkarmalı erkek soymalı ilk hamleler erkekten gelmeli ve hızlı değil sakin yavaş olmalı sevişme hissederek kadının bütün sinir uçlarına temas etmeli erkek kadının içinde ılık sular kızgın sulara dönene dek erkek kadını çıldırtmalı sonrasında zaten kadına geliyor sıra oral olmadan cinsellik olmaz ilişki öncesinde kadının 2 kere boşalması lazım ön sevişmede gevşemesi rahatlaması erkeğe teslim olması açısından önemli
Selam, Sevisirken her anlamda denge önemli.. İsteğin biri az biri çok olursa istenildiği gibi ilerlenilemez.. Karşıya hissettirme eşit olmalı, bencillik olursa olmaz.. Tempolar aynı olmalı ki hisler tam olarak görülsün..
Ben istediğim anda bitebildigim için partnerimle aynı anda biterim genelde sonra hemen devam edebilirim 3 4 fark etmez yani, o yüzden partnerlerim çok mutlu ayrılır, ama bu özelliği olmayanlar için konu değişken lik gosterir