Cinsel Yaşam Evli kişiler aile evinde seks yaptınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ses çıkardınız mı duyan oldu mu Güncellemeler1 yıl güncel Evli kişiler aile evinde seks yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet hatta kaynanam duvarı yumrukladi halbuki hic inlemedim sadece şap şup sesini duymus cıkcık kari 3 1 Yorumla Soran 1 yıl kaynanalar hep böyle sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kocamin ailesinin evinde hatta ana ve babasinin yataginda isterim oh 2 9 Yorumla Soran 1 yıl cidden mi özellikle ana ve babasını yatağı olacak yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötü mü Yorumla Soran 1 yıl yok değil karım istesin mutfakta bile yaparım onu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen anne babanin evinde onlar varken yapar misn Yorumla Soran 1 yıl karım çok isterse yaparım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iyide anan baban evde kfjf Yorumla Soran 1 yıl karım isterse dedim zaten istemezse yapmam eğer çok istekli ise mecbur yaparım kapıyı kitler anam babam anlayışlı davranırlar diye umuyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düsünsene anan cikin lan odamdan diyomis Yorumla Soran 1 yıl çok kötü olurdu ama çıkmazdım işimi bitirmeden :) Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Ozellikle kalabalik olcak, yengen ya da baldiz olucakki dinlesin zevke gelsin onlarda 1 0 Yorumla
yellowwlipsss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl evli değilim bilemiyorum ama ileride yaparim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ailen sesleri duysa utanmaz mısın Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hiç umursamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet hatta kaynanam duvarı yumrukladi halbuki hic inlemedim sadece şap şup sesini duymus cıkcık kari
kaynanalar hep böyle sanırım
Kocamin ailesinin evinde hatta ana ve babasinin yataginda isterim oh
cidden mi özellikle ana ve babasını yatağı olacak yani
Kötü mü
yok değil karım istesin mutfakta bile yaparım onu
Sen anne babanin evinde onlar varken yapar misn
karım çok isterse yaparım
Iyide anan baban evde kfjf
karım isterse dedim zaten istemezse yapmam eğer çok istekli ise mecbur yaparım kapıyı kitler anam babam anlayışlı davranırlar diye umuyorum
Düsünsene anan cikin lan odamdan diyomis
çok kötü olurdu ama çıkmazdım işimi bitirmeden :)
Ozellikle kalabalik olcak, yengen ya da baldiz olucakki dinlesin zevke gelsin onlarda
evli değilim bilemiyorum ama ileride yaparim
ailen sesleri duysa utanmaz mısın
Çıkarmadık
hiç umursamam