Cinsel Yaşam Başka insanların cinsel hayatını merak ediyorum normal mi? Duyguiste_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Sizde ediyor musunuz Başka insanların cinsel hayatını merak ediyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tabikide normal kendini insan gibi gören çoğu kişi bunu inan merak ediyor ama kimi dışa yansıtıyor kimi yansıtmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben de merak ediyorum ve p*rno izliyorum geciyor bebko :) 5 1 Yorumla visneliturta34 1 yıl Vayy 😊 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Normal nedense kadınların yüzüne bakınca hangi pozisyonda hangi mimikleri çıkarttıklarını falan görüyorum 0 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl çok normal çünkü kendinle kıyaslama yapmanın en doğal hali bu. 0 0 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yalan konuşmak olmasın sevmem zaten merak ediyorum evet 😁😁 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Yok etmiyorum ben sadece kendime bakarım ben Çaktım mı bilirim 0 0 Yorumla
Kelbirgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Gayet normal insanların sevişme esnasındaki çaresiz ya da hayvanlıkları beni de meraklandırıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Evet özellikle güzel vücutlu kızları merak ederim 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır etmiyorum çogu yapamıyor zaten ben sabaha kadar enerjim bitmiyor 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Normal değil sonuçta öğrensen ne olacak ki herkesin kendi hayatı boş ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ediyorum tabi nasıl sevişiyorlar ne yapıyorlar kim daha istekli gibi sorular 0 0 Yorumla
Zorhan320 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Çok normal taş fizikli bayanları görünce acaba nasıl yapıyordur nasıl inliyordur orası nasıldır diye merak ediyorum genelde 0 0 Yorumla
HasanJ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Senin gibi ateşli biri hayatıma girip de mutlu etse keşke beni 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 1 yıl Bende çok merak ediyorum ama merakla kaliyo 0 0 Yorumla
ben_eceyimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aman kim kime vermiş 0 1 Yorumla Sookratess 1 yıl Sen merak etmez misin seks hikayeleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Tabikide normal kendini insan gibi gören çoğu kişi bunu inan merak ediyor ama kimi dışa yansıtıyor kimi yansıtmıyor
Ben de merak ediyorum ve p*rno izliyorum geciyor bebko :)
Vayy 😊
Normal nedense kadınların yüzüne bakınca hangi pozisyonda hangi mimikleri çıkarttıklarını falan görüyorum
çok normal çünkü kendinle kıyaslama yapmanın en doğal hali bu.
Yalan konuşmak olmasın sevmem zaten merak ediyorum evet 😁😁
Yok etmiyorum ben sadece kendime bakarım ben Çaktım mı bilirim
Gayet normal insanların sevişme esnasındaki çaresiz ya da hayvanlıkları beni de meraklandırıyor
Evet özellikle güzel vücutlu kızları merak ederim
Hayır etmiyorum çogu yapamıyor zaten ben sabaha kadar enerjim bitmiyor
Normal değil sonuçta öğrensen ne olacak ki herkesin kendi hayatı boş ver
Ediyorum tabi nasıl sevişiyorlar ne yapıyorlar kim daha istekli gibi sorular
Çok normal taş fizikli bayanları görünce acaba nasıl yapıyordur nasıl inliyordur orası nasıldır diye merak ediyorum genelde
Senin gibi ateşli biri hayatıma girip de mutlu etse keşke beni
Bende çok merak ediyorum ama merakla kaliyo
Merak etmitorum dersem yalan olur
Hayır büyük sorun
sorbmerak ettiğin varsa
Sen niye böylesin
Hayir banane insanlarin ozel hayatindan
Merak etme bence
Normal, anlatan var mı bari
Seni hiç alakadar etmez
Kimin mesela yan komşu mu 🤣
Kiminkini merak ettiğine göre değişir