Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu öyle bir zevk ki, sadece beden değil, ruh da teslim olur. O anı gerçekten isteyen, hazza aç olan, dokunuşun dilini bilen herkes Ama kadınlar Diline güvenen bir erkeğin arasında kaldıklarında, adeta çözülüyorlar. Islak bir dokunuş, yumuşak ama kararlı bir dil darbesiyle, dizlerinin bağı çözülüyor. İnlemeler yükseliyor, nefes hızlanıyor, o ıslak ritimle birlikte tenin her kıvrımı titriyor. Nefesler yükseliyor Utanmıyorlar istemekle yetinmiyorlar, yalvarıyorlar. Ahhh Devam et Durmaaa..
Ve erkekler Bir kadının dudakları arasında kaybolmak, ıslak sıcaklıkla baştan sona sarılmak İçgüdülerine teslim olup gözlerini arkaya devirmek. O an, dünya sadece bir ağız ve bir penis… nefes, boğaz, salya, arzu…
Kadın yavaş yavaş aldıkça içine, erkek kendini bırakıyor;
birazcık boğulma, birazcık kontrol kaybı, ama sonsuz haz.
Ve sonra O kadın, adamın beynine kazınıyor. Hiçbir şey onun yerini tutmuyor. Kim deliriyor biliyor musun?
Tenin, tadın, terin ve tutkunun karıştığı o anda,
kim gerçekse, o deliriyor.76 Yorumla- 1 yıl
yavrum yapay zekaya mı yazdırıyosun yoksa cidden sulanıyor musun :D
- 1 yıl
Aklımı Robotlarla konuşcak kadar yemedim cok karşılaşıyorum böyle yorumlarla hatta gecen kızın biri şu yapay zeka dediğiniz uygulamanın adını yazdı onamı soruyosun diye nasıl bi uygulama diye meraktan indirdim ama giriş yapamadım bile 😊geri sildim bakın son kez söylüyorum ben o cevapları düşünerek yaşıyarak hissederek yazıyorum kii gerçekçi olsun
- 1 yıl
Fazla gerçekçi diyelim o zaman :D
- 1 yıl
Heart kendisi yazıyor yapay zeka kullanmıyor. Bunu surekli yaziyorlar yorumlarina da oyle degil. Hikayesel anlatım yapıyor. Soru neyse onu yaşayarak yazıyor. Herkes yapamaz yazamaz. Mesela ben kısa cevap verip gecerim. Kendisini bizzat tanıyorum yapay zekayla cevaplarınız alakası yok.
Bu arada bu cinsellik admini bilmem nesi ilginen kim biliyorsan bir söyler misin? 3 sorum silinmiş yine benim kafamın tasını attırıyorlar sonra fena olacak - 1 yıl
Kızlar soruyor a yazabilirsin ya da KS bence hesabına.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin tuhafı erkeğe oral yapmak hiç zevkli değil insanın midesi bulanıyor he hâliyle sen yapmak istemediğin için de karşı tarafı buna zorlayamazsın değil mi oda var yani. Her erkek ya her kadın oraldan zevk almaz yani bi nevi adet yerini görsün misali gibi. Bi nevi ego savaşı gibi geliyor çünkü herkese yapılacak bi'şey asla değil bide tek gecelik ilişki ise kimse kusura bakmasın. Her iki cins içinde geçerli hiç düşünmeden karlı tarafa oral yapmak hem sağlıksız geliyor. Sevdiğin olur aşık olduğun insan olur eşin olur okey
71 Yorumla
1 yılElimde herhangi bir istatistiki veri yok ama ben oral seks konusunda kadınların daha arzulu olduğu ve oral seksi daha çok kadınların tercih ettiği kanaatindeyim.
Erkek için seksin temel amacı kadını dillemek değil döllemektir. Yani penetrasyondur, birleşmedir.
Sekste erkeğin etken, kadının edilgen olması esastır. Ön sevişmede bile normalde erkek daha aktif olup kadını kendine çekip bastırarak öper.
Kadına oral seks yapmak, pasifimsi oğlanların işidir. Esaslı bir erkek, kadına oral seks yapmaz, yaptırır.
NOT: Bu arada dikkatimi çekti. Mesaj kutusunu açık bırakmış bir hanımefendi de takipçi kasıp ilgi açlığını giderebilmek için sansasyonel bir cinsel içerik paylaşmış öykü formatında. Herhalde sitenin bütün sapıkları bu arkadaşımızın mesaj kutusuna kalkık penis foto atacak. Sonra bu masum, temiz hanım arkadaşımız ertesi gün soru açacak. SİTEDE ERKEKLER NEDEN BU KADAR SAPIK şeklinde.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle erkekler. Gerek yapmak, gerek yaptırmak konusunda erkekler çok daha istekli. Ama bu cinselliğin toplumumuzda tabu olmasıyla ilgili bence. Haram, günah, ayıp, elalem ne der, yollu olursun v. s. v. s.
Bu yüzden kadınlar daha muhafazakar kalıyor erkeklere göre.
Ayrıca konunun bir de anatomik kısmı var. Bir kadın penisi ağzına aldığında %99 o veya bu şekilde erkeği tatmin eder. Amma bir erkek ağzını Vajinaya getirdiğinde kadını tatmin etme ihtimali sanırım %50 falandır çünkü vajina, penis gibi basit bir yapıda değildir. Bu yüzden erkek daha çok talep ederken kadın daha çekingen olabilir.
Ayrıca yine erkeğe yapılan oral direkt olarak cinsel ilişkiyi simüle ederken kadına yapılan oral da nispeten daha yüzeysel bir uyarılma olur çünkü vajina içi oral uyarılamaz ekstra el ile parmaklar 🤟 ile uyarılma gerekmektedir. Bu da yine bir erkek için uzmanlık seviyesi demek.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
58Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence erkekler deli oluyor kadınlar biraz daha isteksiz oluyorlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılİki taraf da deli oluyordur. bu tamamen zevk meselesi bazen sevmeyen kadınlar da görüyorum sevenler de görüyorum. aynı şey erkek için de geçerli. erkekler genellikle daha çok istekli oluyor bu durum için. kadın yapmaktan çekinebiliyor veya yaptırmaktan. ama doğru yapıldığı taktirde ve bakım da olduğu taktirde ben iki tarafın da çok zevk alacağını düşünüyorum tabi ki de. doğru temas doğru dokunuş ile zevkin doruklarına çıkar iki taraf da.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılErkekler bu isteği dile vuruyor çünkü neredeyse her yerde ve hızlıca biten bi tada dönüşebiliyor erkeğe yapılan oral... Ama kadının öyle değil? Hem bunu yapabilmek için uygun ortam - zaman - mekan gerekiyor hem de kadın biraz daha uzun sürüyor boşalmaları ;) ( bence ) :P
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılevet tamam eyvallah ta hani ön sevişmede oral seksi yok sayalım görmezden gelelim yapmayalım da o seans burnumuzdan fitil fitil getirmezmisiniz? hatta ve hatta takunyayı kafamıza enlemesine çakmazmısınız? ha haaa kime diyorum cebap ver hele
şaka şaka elbette o clitoris uyarılacakkkkk
20 Yorumla
1 yılErkekler bu konuda daha istekli ve istekli olduğunu dile getirebiliyorlar.
Kadınlar ise, aldığı hazzın farkındalar ama talep etmekten çekiniyorlar.115 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar gereksiz bir insan olduğunu biliyorsundur sanırım
- 1 yıl
Gereksizsin
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılİstekler aynı olması yeterli bir kadının vajinasının en derin yerlerine dilinin ulasabilmesi onun senin önünde senin sayende titremesi ağzına gelen o ekşi mayhoş lezzet elleriyle kafanı daha da kendine bastırması ve o esnada zamanı geldi diyip penisi ağzına alıp bütün gücüyle vakumlamasi ve bu olayın aynı anda yaşanması karşılıklı ağıza bosalmalar bu bence kadın veya erkek için değil herkes için gerekli hissedilmesi gereken bir şehvet
10 Yorumla
1 yılOral iki taraf iççin de gerekli ama uyarılma olarak kadın daha fazla zevk alıyor sevişirken her noktasından ama erkek de tabi ki çok zevk alıyor uyarılmadan da ziyade kadını öyle görmek tatmin ediyor erkeği. Ben oral yapmayı da çok seviyorum kadının o zebkten kıvranışını izlemek aşırı keyifli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin yüzde oranı ve delilik oranı daha fazla olabilir ama kadınlarında yapmasını bilen vede tensel birleşmeden önce gerekli dokunuşları yapıp aceleci davranmayan partnerden aldıkları zevkide ten tene karışmasından aldığı hazdan bile daha çok zevk aldıklarıda aşikâr bir durumdur.
Yani marifet mangalı yakmakta degil !
Eti doğru zamanda ateşle buluşturmakta😎20 Yorumla Aslında o hazza bayiliyoruz. Ama erkekler daha istekli gibi gözüküyor
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno vidolar genelde kadının erkeğe oral yapmasını gösteriyor kadına oral yapan çok az günlük yaşamda böyle. olddugunu düşünüyorum
813 Yorumla- 1 yıl
Yo fazla
Cevap sahibi1 yıl@herakleitosubenyedim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yıl@4seasons o öyle de her erkek senin gibi değil bir kısım var ve asla oral yapmak istemiyor bencil
- 1 yıl
ama zevk olarak tam tersi bence, p*rnoyu genelde erkekler izlediği için erkeğe oral görüyoruz, daha hoş duruyo erkekler için. ama kadına oral bence bambaşka bir şey. Kadın çünkü çok haz alıyor bundan. klitoris bölgesini yalayıp parmakla girersen çok yükseliyor kadın ve bence kadının içine bile almasına gerek yok. sadece oral bile onlar için yeter. ama erkekler için yetmez, benim düşüncem böyle.
Cevap sahibi1 yıl@rollo3434 kesinlikle olsun isterim ben ama olmuyor diyroum iste
- 1 yıl
ben kendimden başka erkek bilmiyorum, ama kadına oral yapmak bana çok haz veriyor, karşı tarafa da aynı şekilde. hatta ben kendim için oral da yaptırmıyorum. sadece parmak ve dille çok güzel şeyler yapılabilir ama erkeklerin midesi kaldırmaz bence. çoğundan duyduğum şey, çok kötü kokuyordu yapmadım, ama ben öyle bir sorun yaşamadım
1 yılBiz kadınlar erkeklerden 7 kat daha fazla zevk alıyoruz. Cinsel sağlık bilenler bu durumu iyi bilir.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılR+ için burdayım😀 bayadır dinlemiyodum geçmişe gittim he
43 Yorumla- 1 yıl
geçmiş olamaz asla Rammstein :D benim için asla
Cevap sahibi1 yılAsdasf ben bu maniacları keşfettğimde 6. sınıfa gidiyordum sanırım ve üniversite dönemine kadar dinledim sonra baktım çok sapıttılar o yüzden bırakmıştım 😀 yoksa eski şarkıları ezberimdedir
Ama bu grubu seven dinleyen karşılaştığım nadir insanlardansın- 1 yıl
efsaneler unutulmaz 🥂🤘
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYapmak için mi? Kendine yapılması için mi? Yapmaya gelince bazı kadınlar ve bazı erkekler gönülsüz, yaptırmaya gelince herkes balıklama atlar...
10 Yorumla
1 yılBu bence kişiden kişiye göre değişir. Ben çok istekli arzulu yapardım bunu ama erkek arkadaşlar garip bulurdu, onlara fetiş gibi gelirdi. Partnerlerimin kimisi nadir de olsa ben yapıyorum diye yapardı, çoğu oralı bile olmazdı. Tecrübelerimden yola çıkarak kadınlar kendileri yapmaya pek istekli değil.
10 YorumlaKadınlar bu konuda açık ara önde.
Erkek bir müddet sonra pozisyon değiştirmek isteyebiliyor. Ama kadınlar, dakikalarca devamını istiyorlar.
En azından benim tecrübelerim bu.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşık olduğum kadınla yapıyorsam eğer birleşme olmadan kadını 3 kere oralla ve elle boşaltırım onun bana oral yapmasına gerek yok onu titrerken boşalırken görsem yeter bana ilişki sonrasında erkekliğimi hissettirir zaten
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İki tarafta ama özellikle kadınlar yapmayı seviyor ama biz yapmaya kalktığımızda çoğu utandığı için istemiyor ve ya odaklanamıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılHer iki tarafta deli olur çünkü oral seks seksin tuzu baharatıdır. Tuz baharat olursa yemek o kadar tatlı olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKadına yapınca daha zevk alıyorum oralda boşaltmak güzel
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılKadın temizse ve isterse yaparımda yapmasınıda isterim oral olmadan seks tamamlanmış sayılmaz bence
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konu seks olunca hiçbir kadın erkekten daha fazla isteyemez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bravo 👏 doğru bir tespit. Kadınlar uzun oral seksi daha çok seviyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim gördüğüm iki tarafta eşit, yani 2 tarafta kendisine yapılmasından hoşlanıyor
20 Yorumla Kesinlikle kadınlar ama bunu açıkça dile getiren pek kadın yok
10 Yorumla
1 yılŞöyle sarkık dudaklı sallanan çıkıntılı bi vajina olsa ne yalanır 😏
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBende kadınlar muz yalamayı erkeklerin seftali yemesinden daha cok seviyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa temiz bir vajinaya saatlerce oral yapabilirim. Aynı şekilde bende isterim. Oral seksin yeri gerçekten de çok başka.
20 Yorumla
1 yılErkekler oral seks için deli oluyor gibi gözükse de kadınlar daha fazla isteklilerdir erkek dışa vuruyor isteklerini kadınlar erkekler kötü gözle bakar diye isteklerini bastırıyor bastırmak zorunda kalıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece elit erkekler bunu yapar, birde beyni olan kadınlar... sirf oral yüzünden bile erkek dışarı bakabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi taraf daha çok istekli ve az*gın taraf ise o kişidir.
20 Yorumla
1 yılBence kadınlar bir adım önde
60 Yorumla
1 yılKadınların oral yapması daha çok bekleniyor gibi duruyor. Ama aslında ikisi de eşit miktarda o yüksekliğe çıkmalı.
10 Yorumla
1 yılBen bayılırım oral a
Her şekilde, her pozisyonda
En az 1 saat 🔥20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin istekleri bitmez
50 Yorumla
1 yılBence 69 yapılmalı hem yaptırmak hem yapmak. İki zevki aynı anda yaşamak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlar🙄
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik algıdan dolayı erkekler liste başı.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılBana yapmada olur ben yapayım 45 dakika 😅😅
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAğlayan kadın gördüm:)
10 Yorumla
1 yılSeven taraf arzusundan ölen taraf
10 YorumlaErkek yerini bulursa kadın tabi ki
10 Yorumla
1 yılOral seks olmazsa olmazımdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dogru tespit😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılBizden çok kadınlar daha düşkün bence
10 Yorumla Genelde kadınların daha çok hoşuna gidiyor
10 Yorumla
1 yılErkekler daha istekli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tam uyum olursa harika.
10 Yorumla
1 yılKarşıdakini titretmek isteyen seviyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Karşılıklı olması en güzeli☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biz erkekler fenayız bu konuda...
10 YorumlaHer iki tarafta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler daha istekliler bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen daha fazla istiyorum eşimden
10 Yorumla
1 yılKadin
40 YorumlaErkekler
10 Yorumla
1 yılBence kadının olması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlar
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Evet doğru 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılSeverimmmm
10 Yorumla - Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım