Tokatli surunmeli tukurmeli sert seks sevmek cok mu abarti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayKişisel tercih tukurmeli denk gelmedim ama vajinama tükür diyen oldu 😄 bazı kadınlarda kuruluk var gir ciklar acı veriyor tükür diyebiliyorlar harici memelere kalçaya tokat her sekste olmalı zaten bazıları vajinaya da tokat ister ya da çevresine daha çok uyarilmak için buda kişisel tercih
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 aySert seks, bazı insanlar için tamamen normal ve zevkli bir deneyim olabilir. Her bireyin cinsel tercihi ve rahatlık seviyeleri farklıdır. Önemli olan, her iki tarafın da rızası ve konforudur. Eğer partnerinizle bu tarz bir deneyimi paylaşıyor ve her iki taraf da bundan zevk alıyorsa, bu durum tamamen kişisel tercihlere bağlıdır ve abartı olarak değerlendirilmemelidir.
Ancak, önemli olan, seksin her zaman sağlıklı, güvenli ve saygılı bir ortamda gerçekleşmesidir. Eğer bir tarafın sınırları zorlanıyorsa ya da bir şey rahatsızlık veriyorsa, bu durumu açıkça konuşmak ve birbirinizin sınırlarına saygı göstermek gerekir. Seksin "sert" olması, sadece fiziksel bir durum değil, aynı zamanda duygusal bir bağ ve karşılıklı anlayış gerektirir.
Her bireyin zevkleri farklıdır, bu yüzden önemli olan kendinizi rahat hissettiğiniz ve partnerinizle iletişim kurabildiğiniz bir ortamda, her iki tarafın da zevk aldığı bir deneyim yaşamaktır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadın beni eritiyor itiraf edeyim. Bu ne kadar sensin peki?
05 Yorumla- 1 yıl
Sen Akrepmişsin be hem de
Kimsin sen 😆
Soran1 yılyazamiyorum sana
- 1 yıl
Yazdım bile 😆
- 11 ay
Godugumunnn xürtügu seni. Fake fake dolaşıyorsunuz sitede
Soran11 ayne fakei
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
162Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin anlattıkların biraz fazla agresif durumlar. Muhtemelen küçükken ya bir olumsuz durum yaşadın. Ya da şahit oldun. Bilinç altına yerleşmiş olmalı. Bu tarz cinsel isteği olan kadın ya da erkek, mutlaka bir travma yaşamıştır. Kimse "bu zevktir." diye kendisini kandırmasın. Ben de çok gördüm. Ama konuştuğum zaman, altından hep geçmişte yaşanan travmalar çıktı. Şunu söyleyebilirim, zarar vermedikten sonra ne yaşadığın seni ilgilendirir. Kimseyi de ilgilendirmez. Ama dozuna dikkat et derim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Abartılı değilde iğrenc bence 🥲🥲 tükürmek? Derken bir an gözümde canlandı zaten şiddete karşıyım o dediklerin istemezdim ben olsam
81 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣 allahım bir tek ben normalim bu insanlar arasında yorumlara baktım 🥲🥲insanlik böyle bir şey görmedi sanki insanla seks değilde hayv lâ yapıyorlar 🙄🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılBu ne ki bendeki fantezileri istekleri duysan aklın hayalin şaşar
2511 Yorumla- 1 yıl
Sevgilim biliyor kafi
- 1 yıl
Ama şu kadarını söyleyeyim o esnada bazı yerlerimde si gara söndürülmesini istiyorum
- 1 yıl
Bende.. hatta yapmışlığım var
Soran1 yıl@Alphn3301 ben de
- 1 yıl
Çok abartıyor bu kadın
- 1 yıl
Gizli sen bdsm tarzı seviyorsun.
- 11 ay
Biraz bahsetsene
Gizli Üye(30-35)1 yılMum damlatma naylon damlatma işeme bilmem ne şaka gibi millet kafayı yemiş 😁 hadi hard güzel de gerisi garip geldi valla neyse herkesin kendi tercihi tâbi
1614 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Sundaddy alt tarafı cinsellik abartmamak lazım hepsi aynı sonuca varmıyor mu zaten. Bana isterseniz kızın ama biraz sapkınlığa giriyor
Cevap sahibi1 yıl@Sundaddy herkesin elbette zevkleri farklı bi'şey ama bana acı veren şey nasıl zevk versin hadi tokatlama küfürlü konuşma sert davranma okey de. Mum damlatma gerçekten normal mi ya da üstüne işemek
- 1 yıl
Tatlım haklısın kendince ama bu konu cidden dipsiz kuyu... Öyle kadınlar denk geliyor ki... Acı esiklerine ben bile şaşırıyorum...
Ertesi gün yürümekte zorlanacagini bildiği halde köküne kadar zorlanmak istiyorlar hemde dakikalarca...
Yaa sana anlatsam daha neler neler de...
Herkesin farklı bir eşiği ve zevk algısı var
Cevap sahibi1 yıl@Sundaddy yani tabi haklısın herkesin farklı ama bana böyle insanlar normal gelmiyor kesinlikle altta yatan psikolojik nedenler vardır. Çünkü narin varlıklarız biz yaradılış bu şekil de.
Cevap sahibi1 yıl@Sundaddy sende sadist misin
Cevap sahibi11 ay@Sundaddy evet ama sende de sadistlik var yahu yoksa insan bunları yapamaz ki insanın yüreği dayanmaz
- 11 ay
Onlar fantezi bile sayılmaz zaten herkesle de yapılmaz sertlik seviyorum diyen zaten bunları bilmiyordur. Köle sahibe türevi hep bdsm olarak ayrı yer aldı tarihler boyunca ki böyle ilişki de cinsellik neredeyse yoktur acıdan haz almak ve köle sahiplik tutkusunu yaşamak vardır. Cinsellik bazen ödüldür bunu bilmiyor insanların çoğu bu felsefeyi böyle kadın veya erkeği daha çekici buluyor ama cinsellik olarak düşündükleri için.
Cevap sahibi11 ay@Sundaddy valla sadissin sus 😁
Cevap sahibi11 ay@aynadakiajan bak çok doğru ben video da izlemiştim asla cinsellik yoktu sadece acı verme vardı saçma gelmişti. Kesinlikle farklı boyut bu ya
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır aksine çok zevkli herkesin kendi sevki
174 Yorumla- 1 yıl
Grup deneyiminiz oldu mu?
Cevap sahibi1 yıl@Cemdendeniz hayır
- 1 yıl
Asıl zevk orada
Cevap sahibi1 yıl@Cemdendeniz de valla
Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı. Ayda bir olsa da yapsam dediğim tarzda bir şey tr de bunu seven erkekle kadının bir araya gelme ihtimali milyonda 1 olduğundan zevkler yarım kalıyor hep
10 Yorumla
1 yılTercih meselesi ama her kadın sert ilişkiye ayak uyduramıyor, narin oluyor bizim kızlar genelde, yabancı kadınlar sert cinsellik konusunda baya istekli deneyimi olanlar bilir zaten
10 Yorumlabebce abarti degil canim agzimizin tadini biliyoruzz
141 Yorumla- 11 ay
Gerçekten mi? Ne kadar biliyorsunuz?
11 ayYaklaşık 13 yıldır bdsm tarzı seks yapıyorum ve aşırı keyif alıyorum karşımdaki de öyle keyif alıyor saydıkların biraz basit kalıyor ama 😄
10 Yorumla
1 yılyani kişisel tercih bu abartı değil tabi
151 Yorumla- 1 yıl
Grup olması gerek birde
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılYani şimdi sana sorsak hayatında hiç seks yapmamışsındır ve bakiresindir
12 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Hiç yapmadın dimi
Önce normal bir şekilde içine girsin de sonra düşünürsün işemeyi zıçmayı
Belkide sağlam bir erkek seni altına işetene kadar yapar
Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. seks anında acı çekmek ve kötü davranılması hoşuna gıdıyor sanırım
20 Yorumla
11 ayBence seks zaten sert olmalı o zaman tadı zevki çıkıyor. İnim inim inlemedikten sonra o kalçalar kızarmadıktan sonra bir anlamı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
11 ayBöyle dersiniz ama reel olarak seks yaptığınız da saçınıza dokunsak ağlarsınız çok gördüm senin gibi diyen kızı
00 Yorumla Haşin seviyorum diyorsun parçalayacak oraya koyacak beni diyorsun yani mantıklı sevdim bunu 😅
00 Yorumla
1 yılSert seks cinsel ilişkinin en güzel meyvesidir. Sert seks olmayan cinsel birleşme ot gibi tatsız tuzsuz olur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir partnerim vardı istedi tabiki tamamını yapmak garip geldi. Sert tamam, küfür biraz tükürme az birseyde olsa yaptik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKişinin fantezi dünyasına bağlı , hoşıiuna gidiyorsa normal, yani düz yatakta döşek gibi yatan insanları ki normalse seninkide gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHard seviyorum boğaz sıkmalı, saç çekmeli, kalçaya tokat Ama cinsel ilişkiye girdiğim kişi bir daha yatağa girmiyor benimle 😏😒😏😒
Oysa uyarıyorum tamam diyor sonra kaçıp gidiyor.
10 Yorumla
11 ayTükürme falan abartı bence digerleri belki olabilir
10 Yorumla
1 yılDaha bunun kemerle vurması kırbaçlaması var. Sen buna mı sert seks diyosun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılÖyle sert seks seven kadına bayılırım. Senin düşündüğünden çok daha fazlasını yaparım ;)
10 Yorumla Yoo az bile boğaz sıkma küfür daha bir sürü şey olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yıltokatlı diyince ilk baş memleketi tokat olan olarak düşündüm 😂
10 Yorumla
1 yılZevkin onu istiyorsa onu yapmalı tabii. Ama sevmekle yaşamak çok farklı. Gururun incinebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tamam ne zaman başlıyoruz die hazırda bekleyen KS erkeği anlık 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHayir normal. Ben tokat atarak yapiyorum, aci cektirip caresiz birakarak, o an kotu sozler soyluyor ama tektar tekrar istiyor buda boyle bise iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
11 ayAsil seks boylesir zaten. Digerlerinin masturbasyondan farki yok
00 Yorumla Arayış içinde olabilirler tercih meselesi iki taraf istediyse kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayHayir değil. Cinsellik kadının itaat ettigi, sert, erkegin verdigi acidan zorlamaskndan, keyif ve zevk aldigı sekilde olmali her zaman.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
11 ayDeğil bende mesela hiç seks yapmamama rağmen sekste bana bunların yapılmasını isterim
00 Yorumla Küfür hakaret ezici sözler tükürme vs bitiyorum ama kanatacak morartacak kadar sertlik sevmem
00 YorumlaSurata tokat kica şaplak.
İste buna seks derim huseyin abi00 YorumlaGerçekten partnerle uyum yakalanırsa hazzın doruğu olmayabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok abartı değil sen bundan zevk alıyor ve partnerinde yaşatabiliyor ise çok keyifli olur
00 Yorumla
1 yılTüm kız arkadaşlarım böyleydi ve bazılarıyla bu sebepten ayrılmakta çok zorlandık
00 YorumlaYatakda ilişki dediğin sert olmalı zaten daha ne fanteziler var
00 Yorumla
1 yılİşemekmi yok s*çmak o fantezi değil pislik karıştırmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yıldiğerleri tamam da işemeli nedir bu resmen iğrençlik
00 Yorumla Cok güzel oluyor. Renk katıyor. Aşırı zevkli ve tahrik edici
00 Yorumla
11 ayHarun abiler degisik cevaplar vermeye basladi
81 Yorumla- 11 ay
Ayneeeeeen ayneeeen 😄
Gizli Üye(36-45)1 yılhepsine varım ama işemeli iğrenç onda yokum
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsert ve altta ezilmek istiyosan söyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
11 aybdsm izliyorsun belli ki :)
abartı olan sahneler var evet ama bence istek anormal değil.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBence değil Hard seks köle itaatkar ilişkisi en güzeli
00 Yorumla
11 ayBencede Hart seks her zaman iyidir çat çat çat bir ordan bir ordan seri şekilde pozisyondan pozisyona birde yalvartacaksın kadını artık yeter hadi diye🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aySakin ve yavaş yavaş zevkine vararak tadına ulaşıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana dayanabilmeli hatun dediğin.. ezile ezile vururken ağzını acarsa tokadi yicek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevebilirsin, heyecan kadar, yatağa bağlayıp dediklerini yapmak eğlenceli olur.😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMum damlatma, naylon eritme, kırbaçla tokatlayıp bağlamalı bunlarda olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal ben öyle yapıyorum ağzına boşalıyorum her şey serbest daha guzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılyok canım ne guzel işte nerde bu devırde memelerıne ısetcek kadın bulmak
10 Yorumla Cinsellik bizim hayvani doğamızdan geliyor zaten niye abartı olsun. Seks denilen şey zaten kendisi vahşi bir şey. En softu bile öyle.
00 Yorumla
11 aykimin yaptığına bağlı
53 Yorumla- 11 ay
@Ucubevielif Sever misin?
- 11 ay
@Mert_Ankara kimin yaptığına bağlı işte
- 11 ay
Kimin derken?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abartı değil, sen sevdiğim fantezi türü ve uyguladığım bir şey, tokat küfür vs bunlari yapmadan olmaz
00 YorumlaHayir, eger partenerin de sana ayak uyduruyor ise cok zevkli
00 Yorumla
11 ayÖyle şeyler var ki senin dediklerin yanında çok sıradan kalır.
00 Yorumla
11 aySert seks ilişkiye heyecan zevk verir b. kunu çıkarmamak lazım
00 Yorumla
11 ayBunu seven insanın psikolojik sorunları vardır normal deyildir
00 Yorumla
11 ayZevk öyle artıyor zaten yumuşak olunca hiç zevk olmaz bence
00 Yorumla
1 yılHayır çokta abartılı değil ona bakarsan benim fantezi daha garip
02 Yorumla- 1 yıl
Buradan mi yazayım yani
- Devamını Gör (117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında