Gerçekten erkeğin tecrübeli olması daha mı iyidir, tecrübesiz bir erkek kadın için zor mudur.
Sonuçta herkes doğarken öğrenmiyor yaşayarak öğreniyor o gün ilk olsa sıkıntı mı olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten erkeğin tecrübeli olması daha mı iyidir, tecrübesiz bir erkek kadın için zor mudur.
Sonuçta herkes doğarken öğrenmiyor yaşayarak öğreniyor o gün ilk olsa sıkıntı mı olur
Benim görüşüme göre bir bayan için ilk ilişkisi kesinlikle tecrübeli bir erkekle olmalı yoksa sonu facia olan bir ilk ilişki o bayana bir ömür cinsellikten soğutabilir 😉😉😉
Cevap
13Cevap
Tecrübesiz olup gerdek gecesi nereye gireceğini bilmeyen erkekler var.
Sadece erkeğin değil, kadının da tecrübeli olması lazım.
İkiside tecrübesiz olursa peki
Valla bence o da sıkıntı...
Bence önemli olan gerçekten karşılıklı Sevgi ve mutluluk
Yanılıyorsun, bak muhtemelen evli olan bir gizli üye ne sormuş:
Seks iyi değilse evlilik tehlikededir bu doğru mu? ↗
Senden önce başka kadınların vücudunda mutluluk aramış bir erkeği eş olarak kabul eder misin önce bu soruya cevap ver
Ben öyle istiyorum gibi bir şey belirmedim kaldi ki zaten tabiki de istemem ama evlilik değişmeyen kaderdir başa gelince insan ne yapacak peki öyle tanıdığım bir sürü insan var bakire olupta biri sürü şey yaşamış erkekle evlenmek
Başkasının ne yaşadığından sana ne O başkasının kaderi bu senin kaderin Sen tecrübeli erkek istiyorsan gerdek gecesinde bil ki başka kadınlarda tecrübe etmiştir tecrübesiz erkekse karşındaki bilgi senin gibi tertemizdir meseleye böyle bak
Mesele şu benim hiç yaşantım yok olmadı ama evliyim ve bu durumu yaşıyorum zaten
Eşin senden önce başkasıyla ilişki yaşamış mı peki
Evet yaşamış
Peki tam olarak Sıkıntı nedir yatakta daha net konuşmak ister misin
Yahu bunun öğrenilecek bir şeyi yok ki. Kesif bu. Sensör nerede ötüyorsa orada zevk alıyorsun. Acele etmeden cesur davranmak her şey
Tecrübeli erkek önemli ama sabırlı erkek olmalı asıl
Bazı şeyleri tecrübe yaşatır bazı şeyleri de olması gereken özellikler
Evet tecrübeli olmak gerek
Erkek tecrübesiz bile olsa kadına nazik davranmalı
Sıkıntı olmaz hatta beraber öğrenmek daha güzel olabilir
Ben bakir istiyorum beraber ogreniriz
İnşallah öyle bulursun
Gel bak benim en son soruma orada bakir bir genç bir delikanlı var onunla ilgilen belki kafan uyuşur
Birlikte öğrenilsin
Korkuyor musun
Hiç yok korku
birlikte öğrenirsiniz
Evli misin
guzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?