Eşim in muhteşem performansını anlatmam gerekiyor… arkadaşlar 3 dakika sürdü ! Ne 4 ne 5 tam 3 dakika ve bunun ile gurur duyuyor ben hayattan soğudum
daga uzun sürmesi için çabalayasım bile yok
bu şekil evlilik ne kadar sürer? 3 ay olcak…
Eşim in muhteşem performansını anlatmam gerekiyor… arkadaşlar 3 dakika sürdü ! Ne 4 ne 5 tam 3 dakika ve bunun ile gurur duyuyor ben hayattan soğudum
daga uzun sürmesi için çabalayasım bile yok
bu şekil evlilik ne kadar sürer? 3 ay olcak…
Anlıyorum, gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir. Cinsellikte yaşanan tatminsizlik zamanla ilişkinizi etkileyebilir ve iletişimi zorlaştırabilir. Ama şunu unutmamak lazım, ilişki sadece seksten ibaret değil; birbirinizi anlamak, destek olmak, duygusal bağınızı güçlendirmek de çok önemli.
Eğer bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa, eşinizle açıkça konuşmak en iyi yol olur. Belki stres, sağlık sorunları ya da başka sebepler performansı etkiliyor olabilir. Gerekirse bir uzmana birlikte başvurmak da iyi olabilir. Sadece süre değil, birlikte hissettiğiniz şey ve uyum da önemli.
3 dakika sürmesi kesinlikle evliliğin sonu anlamına gelmez; önemli olan birbirinizi dinlemek, saygı göstermek ve birlikte çözüm aramak. Belki de cinselliği farklı şekillerde keşfedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın, bazen küçük adımlarla çok şey değişebilir. Sen ne düşünüyorsun?
yeni partner bulmayı düşündün mü hiç? ben senin partnerin olabilirim gizililk ve güvenlik ön planda tamamen bu tarz ilişkilerim oldu çok memnun kaldılar
kaç yaşındasın?
Bu nedir yaaa kadın hangi zamanda zevk alıp orgazm olacak ikinciye kalkmıyor mu
Ben zaten vazgeçtim gercekten hiç istemiyorum o yapsın bitsin gitsin
Hayır kalkmıyor
Ne anladım o seksten haklısın seni iyice düşürür ve ikinciye de kalkmaması kötü. Seni orgazma ulaştırmak için çabalıyor mu oral ya da parmak ile
Hayııırrrr iğrenir asla dokunmaz benim de ona yapmama izin vermez bir iki defa yaptım ölü gibi yatıyor ya bi inleme bi bakış yok yanı bende yapmıyorum artık icinden gelmiyor
Ne yapsan ters tepiyor ön sevişmede yoktur bunda iki öp misyoner de kerkinme pozisyonu ondan sonra 3 dk boşal. İçine girmekle cinsel ilişki olmadığını karışıklı hazzın ve orgazmın cinsel ilişki olduğunu bilmesi gerek. Hayır birde oralı istemiyor sen yapıyorsun. Seni yükseltecek hareketlerde bulunması gerekir ölü balık gibi diyorsun tam tersi olması gerekirdi. Erkekler prenses oluyor cidden vahhh ki ne vahhh
Agzina yüregine saglik maalesef öyle
Eig için teşekkürler
Nasıl ama ya
Bilmiyorum bende soğudum canım istemiyor
Konuşman gerekiyor
Asla fayda etmez
Sen nasıl katlanacaksın buna evliliğinin en güzel dönemlerinde
Bir sefer insan gibi konuştum bana doyumsuz olduğumu söyledi beni suçladı daha da konuşmam onunla
Bu mu doyumsuz olmak 3 dakika yani öyle mi
Maalesef
Planın ne
Düşündün mü bir şey
Cevap
46Cevap
İşte çoğu hanımın meselesi bu.
Aynı anda mükemmel ya da hatun önce olmalı.
Sonuç böyle hatun sofradan doymadan kalkar.
Bende yeni öğrendim, erkeler kullanıyor sprey geciktirici viga 5 bin gibi bir şey
15 dk önce erkek alta ve üste birer fıs
Sonuç harika olacak inşallah.
Kullanmaz hiç sanmam
Ama ozaman da beni sucluyor
Sıkıntili bindurum nunu dert etmesi lazim evlilihin yuzde 90 o cinsel tatmindir erkekler genelde buna takipmiyo ama sonuçlari farkli oluyonsoyle binurolojiye gotsin ya da performans yukseltici takviyeler alsin
Daha yaşı 30 yani ama benim de isteğimi sömürdü
Yani evliyim ninempati yaptimda evet senin acindan kotu bi durum cunku evlenince herseyi rahatca yasicam derken boyle olmasi insaninyorar dillendir konus bu olabiilecek normal bisey bunun önlemini almasingerektiginin farkina varsin bence ilerde neler olabileceginin farkinda degil
Hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursunuz ❤️
Erken boşalıyor. Benim manita ile yaparken ben gelene kadar o en az 3 defa geliyordu 😂 sonrasında da yarım saat titriyordu kucağımda
1 defa orgazm olsam yeter de o da yok
Konuşmayı denedin mi doktora görünse?
Daha yenisiniz kendinizi daha çok keşfetmelisiniz
İyi keyifli olması için en az yarım saat pompaj olmalı 3-5 dakika çok az senin bu ilişkiden zevk alamazsin
Bir ömür sürecek. Ayrıca merak etme zamanla hiç seks kalmayacağı için öyle sorunların da kalmayacak
Wow ne güzel
Offff evliliğin ve seks hayatın tam bir kâbusa dönmüş...
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?
Hiç bir şey
Aşkım evlenmeden yakınlaşmadınız mı hiç ya :/ kötü olmuş ne desem bilemedim
Hiç yakınlaşmadık canım
3 dakika nasıl bir 3 dakika ama makine gibi mi yoksa baygın bir yılan gibi mi?
3 dk ne yahu? O kadar süre insan nefesini tutar
ilk 3 dak eyw 2 tura cıkmadı mı?
Hayır
Dışarı gitti bu sayılır mı 😔
erkek bazen erken bosalabilir asıl olay 2. ve 3. posta olur. kadını o zamanda memnun eder.
biraz bencilik etmiş gibi geldi.
Konuşulmuyor da hani dinlemiyor tam aksine beni suçlu duruma düşürüyor
olmaz oyle sonra vay efendim aldatıldım olmaz partner memnun etmek zorundasın. bunu sonu gözü dısarı kayar tatmin olman lazım.
bunlar çözülecek problemler, ön sevşme fazla tutulur biraz fazla oral yapılır derken 10 dakikadan üste bile çıkarılır
2..3. Olmuyor mu?
Hayır hiç olmadı
Direk kalkıyor gidiyor
Ama ben daha ne yapayım kı hiç bir istek kalmadı içimde
Öncesi oldumu peki sen ne yaptın yaaa
Hiç bir şey alıştım artık
Ön sevişmeli seks filan peki
Peki daha sonra devam etmiyor mu?
Soyunup giyinmeye değmez
Doktora gidip tedavi olsun çözümü var çünkü bunun
Boşan bu kadar mutsuzsan
En az 45 dk sürmeli ikinxi 1.5 2 saat