Güncellemeler
1 yıl
erkekler bizi mikemez biz onları amacağız anlayın artık sunu
erkeğim öyle mutlu. erkeğimin eril erkek olması sevişme sırasında kadınına ipleri teslim etmediği anlamına gelmez. Siz prenses erkeklerinizle ilgilensenize sizi niye ilgilendiriyor bir erkeğin seçimi acaba? Kadını onun sikini sert sert amarken, ara ara çıkartıp erkeğinin ağzına verip zevk suyunu içirip sonra yine ammaya devam eder.
Sonuçta kendi hayatı ve kendi seçimi. Siz de kendinize göre bir seçim yapıyorsunuz.
Alıp vermediğiniz tam olarak ne? Anlayamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Oha ilk defa senjn tarzda kadin goruyorum bende kole ruhluyum domjnant birine benziyorsun yorumlarini okudum diger kizlardan frkli birine benziyorsun senin gibi bi kiza kopek olmak kullanilmak. isterdim paspas bile olmak isterdim off fenaya tapilacak bir kizsin🤩
Ben erkegimi duvardan duvara gezdiririm. Evin tum odalarinda amlarim. Bizim evimizde s i k kelimesj kullanilmaz. Amazon pozisyonuna sokar bide oyle amlarim
sana resmen tapilir kopek olunur ya😍
Havlar miydin benim icin evde
havlarim severek ayakkabilarini opturmek istermiydin onuda yprdim kirli altini bile tmizlerdim diliml3
senin icjn yapilir
Hayalimdeki eş adayı. Ben nasıl sert sert *, o da beni öyle ammalı. Amarken cıkıp ağzıma vermeli. Başımın iki tarafından tutup bastırmalı.
Kökleye kökleye aman kadına hasretim
heh soyle ya. siz eski amılanlardan mısınız? sizinle karsılasmamıs olmamız imkansız. barlar sokagında sizi gizli gizli ammıs olmalıyım. boyle bi cıtırı kacıramam
hep amıp amıp kullandılar beni. ben ilgi ve sevgi bekledim hep sadece, ama yararlanıp amdılar sonra da terk ettiler.
Sana güvenebilir miyim?
Erkek olduğun o kadar belli ki hiçbir kadın böyle konuşmaz.
Bıktım sizin su eril dusunce tarzinizdan
Yav he he
Ben partnerimin mutlu olmasından çok keyif alırım tüm odağım o olur
Vajinatapar karı kılıklı erkekleri kim niye kıskansın, kadınlara çakıp geçerim değer yüklemem karı kılıklılar gibi
Benim amladigim erkekler her zaman cok mutlu ve canım bir gulumseme ile ayrildi yanimdan. Bir erkegi amlayarak hak ettigi yeri gosterebilirsiniz sadece. Her erkek sert sert amlanmali evinin erkegi konumuna getirilmelidir
Değişik bir yaklaşım tarzı. Seni merak ettim ya.
Ulaşılamıyor ki
Bir kadının beni sahiplenmesine bana itaat ettirmesine ihtiyacım var
Ama sen beni mikmeyeceksin tamam mı o benim kuralım amacam ben seni
Siz ne emrederseniz öyle yaparım
onundekinin adı ne soyle bakayım
Muz
ne muzu lan ne muzu canım BAMYA DİYECEKSİN BAMYA
Muz benimki
Açtım
Sakin anlamadık neden böyle sinirlisin
amamadım erkeğimi bugün
Olsun ya canını sıktığın şeye bak sorun kimde
İtaatkar köle olmalı kadın
Bunu niye başka kadınlar biliyor ki
Bu nasıl bir soru ya
Sen mikeceksen sorun yok tatlım 🥰
mikmeyecegim AMLAYACAGİM DİYORUM. bu erkekleri amlayarak zekilestirmem lazim
Amlayacagim derken
siz beni * ben sizi amlarım
İşte onu çözemedim emmekten mi bahsediyorsun
195 im istesemde itaat edemiyorum
Oyle erkekleri daha iyi amdiriyorum. Yukari tokat atmak daha kolay oluyor. Kafalarini tutuyor kapinin ust tarafina caliyorum. 195 erkeginitaat ettirmek daha kolay. 160lik citir bi erkegim vardi zipir gibi kaciyordu. Gotu yere yakin olandan korkacaksin
Sen benim aleti gordugunde icine girdigimde hareket edebilecegini mi saniyorsun :)
Tüm erkekler böyle dedi en sonunda evden yalpalayarak ciktilar. Taksi cagirdim onlara.
Ruyanda mi :) istersen bi konusalim
Kimseleri boş ver arzularını dilediğin gibi yaşa
yasıyorum zaten inci sozluk kullaniyorum orada amabilecegim erkekleri buluyorum. sonra hepsini amip onlari birakiyorum bir pecete gibi kenara firlatiyorum. o da benim onu amdigim icin seviniyor iste zavalli
Arzular yaşanınca istenen alınınca uzatılmamslı
Kesinlikle. bazen komodinin ustune bir miktar para birakiyorum iyi amıldılarsa. iyi amılan erkek bulmak zor. hepsi kan verir gibi yatıyor
Dolu dolu yaşa
Nerde öyle emen kadın:D
Emdiririm ben emmem
Emdiren de cikmiyo ki
Hanimcilik iyidir
Olayı anlamadım