1999 doğumluyum 25 yaşındayım, 26 olacağım 2 ay sonra
Hayatımda tam 80-90 arası kişiyle görüştüm bu kişilerden 25-26 tanesiyle öpüştüm 15 tanesiylede beraber oldum fazlamı sizce.
veya tüm kızların bu şekilde mi
1999 doğumluyum 25 yaşındayım, 26 olacağım 2 ay sonra
Hayatımda tam 80-90 arası kişiyle görüştüm bu kişilerden 25-26 tanesiyle öpüştüm 15 tanesiylede beraber oldum fazlamı sizce.
veya tüm kızların bu şekilde mi
Sen motor olmuşsun :D evlensen bile eşinle mutlu olamazsın sen farklı tenlerde 15 kişi ile yaşamışsın eşin yetersiz gelse performans olarak ayrılırsın o yüzden sen bu şekilde devam edersin artık günlük gündelik ilişki takılmalık ilişki hiçbir zaman kendini birine ait hissetmeyeceksin
Hayatında öyle mi? 80 90 kişiyle görüştüm demişsin. Yadırgamak yahut yargılamak elbette kimsenin hakkına düşmez ama sen sorarsan bu imkan karşındakilere hak doğurur. Hepsiyle sadece bir ay görüşsen 90 bölü 12 eşittir 7,5 yıl eder. Aynı anda iki veya üç kişi hayatında olmadıysa ve bu ilişkilerinin de arasında kısa süreler olduğu göz önünde bulundurulursa bu 15'li yaşlara kadar iner. O eleştirdiğin ve senden yaşça büyük olan, arsız diye adlandırılan erkeklerin çoğu bile senin verdiğin bu sayının üçte birini görmemiştir. Uzun ince bir yoldasın, gündüz gece gidiyorsun. Şimdi sen insan sarrafı olmuşsundur (!) Ki isteyerek bile bu başarıya ulaşmak çok zordur; ayrıca kutluyorum. Hatta ayakta alkışlıyorum. Seni hiçbir şekilde eş olarak kabul etmeyecek birçok erkeğin burada ki yorumlarına bakıldığında o kadar anlayışlı olmaları da içinde bulunduğumuz kültür yozlaşmasının alanen yüzümüze vurumudur. Korunun, tırtıklı prezervatif kullanın ki çocuğunuz bari olmasın.
Hayatında 80-90 kişiyle görüşüp, 25-26 kişiyle öpüşmüş, 15 kişiyle beraber olmuş olmak fazlalık ya da eksiklik olarak değerlendirilmemeli. Bu tamamen senin deneyimlerin, tercihlerinin ve yaşadığın ilişkilere bağlı. İnsanların ilişki ve flört sayıları çok farklıdır; kimi daha az, kimi daha fazla insanla tanışır veya beraber olur.
Önemli olan, yaptıklarından kendini iyi hissetmen ve ilişkilerinde sağlıklı, saygılı deneyimler yaşaman. “Tüm kızlar böyle mi?” diye sorarsan, hayır, herkesin tercihleri ve hayatındaki deneyimler farklıdır. Kimi insanlar daha az ilişki yaşar, kimi daha çok.
Senin için önemli olan, kendine uygun, senin değerlerine ve isteklerine saygı gösteren insanlarla beraber olman. Başkalarının sayıları değil, senin mutluluğun önemli. Bu konuda rahat olmanı öneririm.
Arkadaşım merhaba,
Sorunu tamamen tesadüfen gördüm. Üzerinden baya zaman geçmiş...
Cevap verenler biraz linçlemiş ama hayır aksine gayet normal... Sağlıklı bir kadınsın ve cinselliğini yaşamak senin de hakkın. Her seviştiğin erkekle evlenmeyeceğine göre az bile sayılır...
Bir de nasip olur mu bilmem ama evlenirsem eşimin de böyle olmasını gerçekten çok isterim...
Cevap
83Cevap
fazladır harun abi
Bende 2000 doğumluyum ve 2 ay önce 25 oldum hiç erkek arkadaşım olmadı 2-3 flört oldu o da ilerlemedi şu an nişanlıyım 5 gün sonra düğünüm var düşünüyorum da iyi ki hiç olmamış nişanlım haricinde elime erkek eli değmedi ilk öpüştüğüm kişi de o oldu seni yadırgamak için söylemiyorum her insanın hayatı kendine doğru yani bunun normal ya da anormali yok din, yaşam kültürü, çevre faktörü göz önüne alınınca herkes için farklı olabiliyor
Helal olsun
Helal olsun sana alkışlıyorum seni 👏🏻👏🏻
Teşekkür ederim
Tebrik ederim. Mutluluklar dilerim.
Aklıma şey geldi , Süleyman Çakır'ın bi sahnesi vardı
_ ohaaa lan Memati senin beğendiğin karının üstünden bütün âlem geçmiş arka sokaklarda herkese vermiş.
A g günlük mu değiştirdin bune böyle lan acaba bu 90 kişi arasında miydik kafamda deli sorular
senin burcun %99 ihtimal koç aslan veya yaydır. ama bana yay olma ihtimali daha yüksek gibi geliyor, değilse koç
Vay mk bütün mahalle üstünden geçmiş abla az seçici olsan bu kadar çok kişi olmazdı hayatında ne yaptın her seviyorum diyene verdin mi
Her birinden 1 lira alsaydın milyoner olurdun. Tosta koyulan peynir gibisin. Allah bizi senin gibilerden korusun
Bence çok fazla ben hayatımda 2 taneden fazla kadınla tanismadim
Vala senden fazla beraber olanlar bile çok fazladır bence kendini önde sayma canim
Şirket aracı gibisin valla kullananın cok fazla km de yapmıssındır sen şimdi motor yürüyenin ne durumdadır acaba şansıman defransiyel turbo ne durumdadır çok merak ediyorum 😅😅😅
Maalesef evet , en unutamadığın listesinde neler var? Bunu merak ediyorum
Prezervatifi büyük bir hassasiyetle kullan da gerisi senin bileceğin iş
Senin liste ye giren erkekler Ümit milli takımından A milli takıma terfi etmiş bence 😅😅
Evet çok fazla ve sen tam bir ka... arsın maalesef. Ve uzak durulması gereken birisin.
Skor tutmuş yaaa. 🤣🤣 yavrum skor tutmak erkeklerin işi
Bu karı Karahanlıya kadar gider kardeşim.
- Süleyman Çakır
Fazlamı değil mi bilmiyorum ama beni çok tahrik ediyor bu şekilde denyimli ve aklında tutan kadinlar
Oha listeye bak sonra da erkekler beni anlamıyor dersiniz
Kapıyı açık unutmuşsun gelen girmiş gelen girmiş ama benden öok uzaksın ben 1000 doğru gidiyorum
Emlakçıdan fazla ev görmüşsün senn daha ne diyelim ki 🤭
S.. ken s... kene desene tünel olmuşsun sen
Umarım karşıma senin gibi biri çıkmaz 🤮🤮🤮
pekı o kadar kısıden hıc gercekten seven olmadımı?
Kasa sağlam mı sağlam ise bi turda biz binelim 😂😂
Hic çok olur mu yaa. Ne var bunda canım. Alt tarafı erkeklere seferberlik ilan etmişsin. Sayıya bak yaa. 56. Piyade Alayında bu kadar erkek yok fjdjdksk
Evet fazla sanırım libidon çok yüksek bu yüzden kendine hakim olamiyorsun
Mundar etmişler seni bu saatten sonra dikiş tutmazsın
1 den sonrası aynı boş ver
Bende varmiyim listede acaba bak dusunmeye basladim simdi
Eee sonra erkekler bakire isteyince geri kafalısıniz diyor kızlar
Sen neden bana denk gelmedin aynı yaştayiz ben erkek olduğum halde sen kadar birliktelik yaşamadım oha 😄
Esc yap bari iyi para da kazanırsın
Sen yap
@blnmyorkim senin aklın ancak laf etmekten ibaret O yüzden susup biraz düşünmeyi denesen dünya daha az sıkıcı olur
Hey maşallahhhh yavrunmm
Oha baya çokmuş
Az bile çıtayı artırmalısın
Tecrübeye doymuşsun maşallah 😂
Ülkede erkek bırakmamışsın
O sırada daha hiç bişey yapmayan ben... gsdfg
Sen ortalardasin
Üstünden geçmişler bacım, ama helâl olsun
Ticari taksiye dönmüşün
az bence 500 kişile olanlar var
Saydın mı kız hepsini?
Ekspertiz raporu yazmışsın 😂
Fazla değil m. etme normal o sayı
Baya deneyimlisin 😂😂
Portfoyun fena degil
ben 98 liyim tamam sevgilim oldu flört falan da hiç birlikte olmadım kaymak gibiyim
bizim köyün muhtarı kalmış bi
e yaşına göre km fazla gibi geldi banada sankim.
Normal olabilir mi bu
Herkesle yapma şeyinin bi degeri olsun
Bir den fazlası esc oluyor
Dolmuşa dmnmüşsün inen binen belli değil
Kaldırım taşı gibisin basan geçmiş
Kızlar yorumlarda daha gaddar
Yoo ne fazlası ideal
Kız kıza oldnmu
Maşallah
Maşallah bence de
Helal