Doğum yapalı 50 gün oldu. Hamileliğimde bile cinsel hayatım güzeldi ne zamanki ben doğum yaptım adam itleşti resmen. Nasılsın diyorum az benden uzak dur benden vazgeç diyor. Ben hem yeni doğmuş bebekle ilgileniyorum uykusuz kalıyorum hem de eşimin bu durumuna üzülüyorum. Çirkinleştim mi anlamıyorumki 50 günde bi defa cinsellik yaşadık o da benim zorumla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle doğum sonrası dönemin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu anlamak önemli. Hem fiziksel olarak vücudun toparlanıyor, hem de psikolojik olarak annelikle beraber çok fazla sorumluluk altındasın. Bu süreçte hem kendini hem eşini anlamaya çalışmak gerçekten zor olabiliyor.
Doğum sonrası erkeklerde bazen stresten, yorgunluktan, hatta bilinçsizce de olsa korku ya da endişeden dolayı cinsel istekte azalma olabilir. Özellikle senin yorgunluğunu, uykusuzluğunu ve değişen hayat koşullarını görünce kendi çekimlerini bile etkileyebilir. Bu, senin çirkinleştiğin anlamına kesinlikle gelmez; aksine, fiziksel ve ruhsal olarak çok yoğun bir dönemdesiniz.
Eşinin “benden uzak dur” demesi aslında onun da kendince bir savunma mekanizması olabilir. Belki çekingenlik yaşıyor ya da kendini nasıl davranacağını bilemiyor. Ancak bunu açıkça konuşmak önemli. Ona, nasıl hissettiğini, senin de yalnız ve zorlandığını anlatman, birbirinize destek olmanız için yol açar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDoğumda seni görmüş olabilir yani o anı ve şu an bu durum onu kötü etkilemiştir. Ayrıca senle aynı hormonları paylaşıyor gelecek kaygısı içinde olabilir. Seni tatmin edemeyeceği düşüncesiyle kötü bir izlenim vermek istemiyor olabilir. Çift terapisine gidilebilir ya da bilmiyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaptığı ayıp ama sorunun kaynağı sen olmayabilirsin muhtemelen çocuk olduğu zaman işler ciddileştiğinden aşırı stres biniyor insana (ki sana da binmiş zaten) işte her insanın stresle baş edebilmesi mümkün olamadığından böyle tersleşmeler ortaya çıkıyor
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım ondandır haklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinizle yakınlaşıp penisine el atıp oral seks yapmaya çalışın. O zaman da uzaklaşmaya çalışırsa başka bir şey vardır. Diğer türlü her ne kadar yapmasını doğru bulmasam da doğum sonrası vajinanızdan hoşlanmıyor olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılne kadar tuhaf gercekten ustune dusmesi gereken zamanda yaptigi seye bak. Bu tarz seyler cok duydum hamilelikte vucut degisti icin ve kilo alindigi icin tiksinme falan yasayabiliyorlarmis vs yani ondan kaynakli mi bilmiyom tabi ama bi oturup konussan iyi olur bence
24 Yorumla
Soran1 yılEşimle konuşulmuyor tatlım yine başlama der
Cevap sahibi1 yılBalim ne demek konusulmuyor konusulacak konusmadan nasil halledeceksin anlasacaksiniz birbirinizin aklini okuyarak yola cikacak haliniz yok ya cocuk yaparken nasil konustunuz anlastiniz yanlislikla mi oldu o da anlamadim ki
Soran1 yılValla it gibi çok konuşulmuyor tipik aslan burcu ya büyük bi kavga edeceksin veya susacaksın
Cevap sahibi1 yılben burc murctan anlamam canim benim ona da siginmasin yani netice olarak insan degil mi bu adam az ciddiyetini goster anlasin yahu bu ne boyle trip atmalar falan yakisiyor mu hic koca adama
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBu senin üzerinde çirkinleşme durumu olduğu için değil. Onun zihin dünyasındaki olumsuz etkileşimler sebebiyle ve bunun yanında metafizik etkiler sebebiyle meydan gelir. Umarım düzelmiştir eşinizin durumu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılCocuktan sonra genelde kadin istemez malum yoruluyo falan cocuk derken istemeyeniliyo ama erkegin o yaptigi sacmalik ne kadar cirkinlesebilirki bi. insan bence konusss acik avik kotu bi durum
00 Yorumla Vallahi üzüldüm. Sizden yana eşinizden yana sıkıntı da yok. Doğum anını vs gördü mü?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır görmedi sezeryanla oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılAklı başına gelir sen ona dünyalar güzeli çocuk veriyosun o sana böyle davranıyor çok pişman olur canını sıkma sabret biraz
00 Yorumla
1 yılKendi annene anlat bunu ona olması gereken anlatılır
01 Yorumla
Soran1 yılTamam anlatayım
Gizli Üye(18-24)1 yılAllahim nasip etme konusmadiniz mi hic bu konuyu
23 Yorumla
Soran1 yılDedim yani hiç cinsellik istemiyormusun erkek daha zorlanır bu konuda filan dedim pekte konuşmadı
Cevap sahibi1 yılAldatiyor olabilir mi
Soran1 yılBilmiyorumki öyle karakterde biri değil ama
Gizli Üye(25-29)1 yılEvrimsel bir durum üredikten sonra libido düşer bende evli bir erkek olarak bu durumu net anlıyorum.
034 Yorumla
Soran1 yılSizde mi yaşadınız böyle bi şey
Cevap sahibi1 yılBizde yaşadık dilersen konuşabiliriz..
Soran1 yılPeki eşinizi neden istemediniz yani kusuru mu vardı
Cevap sahibi1 yılHayır o kaçtı benden.. Çünkü üremiştik..
Soran1 yılBu normal kadının kaçması zaten çocukla aşırı yoruluyor ama erkeğin kaçması garip onu soruyorum
Cevap sahibi1 yılO istemeyince bende istemedim ve ereksiyon olamadım...
Soran1 yılSonra durum düzeldi mi
Cevap sahibi1 yılHayır sext. ng i eşime tercih eder oldum.. Video falan izliyorum terapist bile beni haklı buldu
Soran1 yılÇok kötü olmuş aşırı mutsuz oldum şu an of of
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin..
Soran1 yılSezeryandan sonra 30 gün yasağı o süreçte bu duruma alışmış olabilir
Cevap sahibi1 yılOnun libidosu bence bitti :):)
Soran1 yılNasıl bitti öyle bitiyo mu
Cevap sahibi1 yılNe denediysek olmadı...
Cevap sahibi1 yılDoğum sonrası depresyon için ilaç kullanıyor o kötü etkiledi bence.
Soran1 yılSiz yine denemişsiniz bu da bi adım
Cevap sahibi1 yılSizinki nasıl...
Soran1 yılSezeryandan sonra bi deneme oldu ama erken denemeydi rahimağzı tam kapanmadığı için aşırı acı çektim sonraki süreçte de bı kere oldu ama eskisi gbi değildi
Cevap sahibi1 yılLibidon nasıl masturbaston yapıyor musun..
Soran1 yılBenim libidom yüksek kendimi boşaltıyoruö aynen
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkta.. Nasıl yapıyorsun.. Sence onunki nasıl. Konuşabildin mi hiç
Soran1 yılO hep sönük biriydi haftada bı zorla yapardı ben her gün mastürbasyon yapıyorum neredeyse
Cevap sahibi1 yılEşin ile konuşmayı denedin mi hiç Doğumdan sonra mastürbasyon yapıyor musun.
Soran1 yılYapıyorum denedim konuşmayı ama bunu dırdır olarak algılıyo öyle dırdırcı biri de değilim aorun çözelim istiyorum bilmiyorum ya
Cevap sahibi1 yılTerapisti deneyin çocuk yeni olmuş.. Yoksa işin zor
Cevap sahibi1 yılKalbini tüm şeffaflığın ile aç..
Soran1 yılGerek yok ya istemiyosa istemiyodur zorla yapacak halim yok bende kırıldım açıkcası terepiste gerek yok
Cevap sahibi1 yılİsteyenle konuşmak ister misin..
Soran1 yılTeşekkürler yorumların için bebeğim var uyumam gerek iyi geceler :)
Cevap sahibi1 yılBenimde var :):) uyuyamamız gerek.. çocuga birileri bakmalı.
Soran1 yıl:) yenidoğdu uyku değerli hem evliyiz eşlerimizi aldatmak gibi olur doğru olmaz
Soran1 yılTeşekkürler değerli yorumların için düşüneceğiö dediklerini
Cevap sahibi1 yılAdem o elmayı yedi bir kere.. istemesek burada olmayız..
Cevap sahibi1 yılİyi geceler tatlı rüylar..
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılKilo vs almışsındır illaki ama bakımı vs iyice boşladın mı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Demek ki kocanın lohusa dönemi daha bitmemiş
00 Yorumlatebrikler sağlıklı analaı babalı büyütün çirkin olduğunu düşünmüyorum anacak doğumda yanında bulunduysa ve kaanayı gördüyse psikolojisi bozulmuş ola iblir veyaseni çektiğin acılarda moralini bozmuşdur destek olursnan düzelecekitr
00 YorumlaKendini nasıl hissediyorsun peki sen adam olmadıgı için olabilir mi Şu an senin üstüne ekstra dusup senle ilgilenmesi gerekir kaldı ki daha dolgun ve seksisindir bu surecte diye dusunuyorum. Sen cinsel eksiklik hissediyor musun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuş detaylıca derdi neymiş söylesin. Uzak kalmak olmaz ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçocuk doğdu sorumluluğu arttı ondan bunalıma girmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış anlama ama vajinan genişlediği için böyle yapıyor olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin herif çocuk kitlemiş işte sana, bunda anlamayacak bir şey yok
00 Yorumla
1 yılOff 50 gun çok uzun seni cok mutlu edecek insanlar var ama sabrediyorsun zor degil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir erkek nasıl cinsel ilişki istemez ki bakımsız mısın diye sorsam ayip olur mu
05 Yorumla
Soran1 yılYok be çok kilo bile almadım sadece doğum çatlakları var
Cevap sahibi1 yılNasıl bir koca istekli karısını reddedebilir ki bazı insanlar gerçekten çok şanslı ama o şansı değerlendiremiyorlar o sırada benim sanssizligim🤦
Cevap sahibi1 yılBu arada günahıni almak gibi olmasında başka biri olabilir mi hayatında
Soran1 yılHım bilmiyorum gerçekten
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNormal doğum mu yaptın ve çocuğun kız mı?
04 Yorumla
Soran1 yılÇocuk kız sezeryan oldu ama ben lohusalık yaşamadımda eşim lohusa gibi oldu
- 1 yıl
Kız çocuk annenin güzelliğinden çalar derler belki ondandır ayrıca muhtemelen çok kilo aldın ve sezeryandan sonra veremedin o yüzden biraz kilona ve fiziğine önem ver derim
Soran1 yıl62 kiloyla hamile kaldım şu an 66 kiloyum çok güzel beslendim hamilelikte çokta kilo almadım :)
- 1 yıl
Kusura bakma ama o zaman yav saklık eşinde kafasına vurman lazım 😂
11 aySebebi belli aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBabalık depresyonuna girmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değer bilen ellere uçarsın yakında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yavaş yavaş ısınır ilk 6 ayda normale doner
00 Yorumla
1 yılKafası iyi değil
00 Yorumla
1 yılKaliteli bir oral seks herşeyi değiştirebilir 👹
016 Yorumla- 1 yıl
Ya ne alaka ya
- 1 yıl
Bir erkeğin ruhunu teslim ettiği an olarak bilinir 👹👹👹
- 1 yıl
Kadın diyor ki adam bana yanaşmıyor diyor ne saçma bi öneri ya
- 1 yıl
Her zaman erkek yanaşacak değil.
- 1 yıl
Okuduğunu cidden anlamıyorsun adam uzak dur benden diyormuş
- 1 yıl
Sen siyah ve beyaz mı görüyorsun bu dünyayı @sayisalislam2 ?
- 1 yıl
Sence öyle mi görüyorum 🥱
- 1 yıl
Büyük ihtimalle 😅
- 1 yıl
Onu bile tutturamadın ya
- 1 yıl
Kendine nerden baktığın önemli :) kendine bile itiraf edemediklerini gelip burada yorumluyorsun 🤫
- 1 yıl
Boş yapma kankam 🥱
- 1 yıl
Deneyimle sonra konuşuruz 🤌🏾👹
- 1 yıl
Oturup bu tür şeyleri tanımadığım bi kişiyle konuşacak kadar sınırı olmayan biri değilim
- 1 yıl
O zaman yorum yapma 😅
- 1 yıl
Verdiğim cevabın soruyla alakası yok diyorum saçma sapan konuşuyosun
- 1 yıl
Ben cevabımı soru sahibine verdim zaten. Sen ister mesajı al istersen alma...
1 yılKacirilirmi bu fırsat salokalinko
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yıl45 gün girmemen gerekli doğumdan sonra zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakma ama esin canım.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSlak yazmıştım...
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal doğum mu oldu
012 Yorumla
Soran1 yılSezeryan 30 gün birliktelik yasaktı zaten ama sonrasında da garipti eşim
Soran1 yılNeden olabilir bilmiyorum
Soran1 yılZaten hafif sorunlu bi evlilikti ama cinsel hayatımız hep iyiydi ben daha güzel olur çocukla dedim sanırım daha kötü oldu :))
Soran1 yılBen huyunu sevmiştim ve hafif çirkin olması sorun değildi benim için sırf aldatmaz benim gibi birini diye ve huyu güzel diye evlendim ama ben çok aşırı fedakar bi eşim kendime almayıp ona en iyilerini aldım. Şu an düşünüyorumda eşimle güzel konuşmalar dertleşmeler yapmak isterdim benim sevdiğim hiçbir şeyi sevmediğini ve çocuksu bulduğunu fark ettim yetişkin animeleri çok severim ama evliliğimde bu tür hobilerim hep dalga konusu oldu gibi :)
Soran1 yılKader diyelim :)
Soran1 yılBebiş var teşekkür ederim yorumların için uyumam gerek
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni doyurması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıltartışma çıkarıp laf söylüyorsan ondandır
00 Yorumla
1 yılGarip
00 Yorumlahemşire misiniz?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı