1 yılbu, sadece erkeklere özgü bir şey değil; ama erkeklerde bazen çok daha belirgin olur. Çünkü cinsellik sadece beden işi değil, aynı zamanda ruhun ve beynin işidir. Eğer arada doğru bağ, samimiyet ve anlayış yoksa; ya da sürekli “performans” baskısı varsa, bir yerden sonra ateş sönmeye başlar. Erkek de insan, duygusal olarak aç kalırsa, kendini değerli ve arzulanmış hissetmezse, o tutkulu yakınlık yerini yorgunluk ve soğukluğa bırakır. İletişimsizlik, sıkıntılar, kendini ifade edememe; en çok da "anlaşılmama" hissi erkeği cinsellikten uzaklaştırır. Bir diğer yandan, hayatın koşuşturması, stres, özgüven kaybı ya da bazı sağlık sorunları da büyük rol oynar. Ama en önemlisi, cinselliğin sadece “yapılması gereken bir görev” olarak görülmesi. Cinsellik ateşle, tutkuyla, sevgiyle, dokunmayla, bakışlarla beslenir. O ateş sönünce, soğuma başlar. Yani, erkekler cinsellikten soğursa, aslında o ateşi yeniden yakmak için daha çok sevgiye, güvene, karşılıklı anlayışa ve tutkuyu besleyecek o küçük ama anlamlı anlara ihtiyaçları var. Cinsellik sadece fiziksel bir birleşme değil; ruhların dansıdır. O dans durursa, soğuma başlar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen için çok yıprandığında yani laf söylüyor kavga çıkartıyorsa yapmaktan soğuyabilir. Bazen de ve bunu erkeklerin çoğunluğu yapıyor yani demek istediğim sevgilileriyle evlilik öncesi s*KS yapıyorlar kızlar da e*nayi gibi hemen veriyorlar bekaret*ni sonra da neden beni terketti diye dövünüyorlar hiç ağlamasınlar ama tabi ortada bırakmakta kötü sen kirletmişsin ne yarı yolda bırakıyorsun ama artık onu o halde gördükten sonra bir önemi kalmıyor dünyalarında...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Bunun bir çok sebebi olabilir. Alkol, sigara madde ve birtakım ilaçlar sebep olabilir. Bunun dışında partnerinin aşağılayıcı sözleri araya soğukluk sokabilir. Mikro penis, sen erkekmisin vs gibi şeyler ve hayattaki kafaya takılan bazı sıkıntılar cinsellikten soğumaya sebep olabilir. Yetersiz beslenme de hormonları düşürebilir. Neden çok seç beğen al 😅
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılHava soğuktur, erkek de soğur. Üstü açıktır, erkek de soğur. Kıçı açıktadır, erkek de soğur. Sıcak su yoktur, erkek de soğur. Rüzgarda kalır, erkek de soğur. Vardır bir nedeni, soğur işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellikten soğuyan erkek erkeklikten vazgeçmiş demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben soğumam hiç
00 Yorumla
1 yılKişisel cevapliyim çok aktif hayatım var soğuma nedenim öncelikle kızın çok fazla istemesi mesela hastayıç yorgunum istiyor belirtiyorum çok yorgunum diye istemeye devam ediyor cinselliği geç kızdan bile soğutur
00 Yorumla
1 yılStres, baskı ve beklentiler çok fazla olduğunda, cinsellik keyif veren bir şey olmaktan çıkar. Mesela iş hayatı, maddi sorunlar ya da ilişki problemleri varsa, o zaman cinsel arzu da azalabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKadın tarafından yetersiz olduğu hissettirilirse, kadın erkeğe bedenini veya cinselliği lütuf gibi sunarsa erkek soğur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGenelde hijyen nedeni ile oda kadından soğur ve geri çekilme olur belli bir süre, öyle bir sorun yok ise , ereksiyon sorunu ortaya çıkıyor ya da piskolojik sorunlarda artış
00 Yorumla
1 yılErkeklerin cinsellikten soğumak için basit sebepleri vardır ve çözümü aslında o nsipetle kolaydır. O sebeplerden biri ilgi görmemesi, değer verilmemesi ve kendini erkek gibi hissetmemesidir. Ayrıca sürekli reddedilmekte bunlara dahildir. Bunu okuyan her kadın çözümünü zaten biliyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşler güçler istediği gibi gitmiyor ise cinsel hayatı düzgün değilse soğur bunlar asla bahane değildir. Erkeklerde insan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşlerin ters gitmesi pisikolojilerinin bozulması partneriyle ilgili sorunlar kuşu ölmesini engeller
00 Yorumla
1 yılAh ulan bir soğuyabilsek ))
113 Yorumla- 1 yıl
Takdiri ilahi işte 😂
- 1 yıl
Yanlış zamanda yanlış yerde olduğumu düşünüyorum ))
- 1 yıl
Hsydaaa 🤣 niye ki
- 1 yıl
Herşeyden etkileniyorum kendimi dağa taşamı vursam soğutmak için 😀
- 1 yıl
Hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin yokluk zor şey 😂
- 1 yıl
Bak bu hiç aklıma gelmemişti, birde olunca deneyeyim bakayım soğuyormuyum soğumuyormuyum ))
- 1 yıl
tamam dene bakalım 🌸🎀
- 1 yıl
Bir kaç kişiye yürüyeyim o zaman bana şans dile 👍
- 1 yıl
Allah yürü ya kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂
- 1 yıl
Ulan o kadar da doymuş erkek taklidi yapıyordum yakaladın beni tebrikler 😂
- 1 yıl
Ehhh işte yaptık birşeyler 😂
- 1 yıl
Ellerine sağlık ))
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 yorumun ve samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❣️🌸
1 yılKadınin dirdirindan, ikişer bir durduk yere erkeğe sarması ve kavga cikarmasindan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBazısı için sebebe gerek yok soğuk olan soğuktur kendinizde suç aramayin
00 Yorumla
1 yılEn büyük sebebi saygı eksikliği erkek saygı hastasıdır
00 Yorumla
1 yılEşinin vücudu çirkinse, cinsel organı çirkinse, eşi pisse, bakımsızsa, deliyse, bıkar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İtici hatun hareketlerinden, elleme, emme, öpme, v. b.
00 Yorumla
1 yılCinsellikten değil;
Kadından soğur.
00 Yorumla
1 yılKadın buzdolabı olursa haliyle erkekte soğur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür şu ana kadar soğumuş durumum yok tam aksi
00 Yorumla
1 yılHijyeniklik bir sebep olabilir.. bir de partnerin tavrı hareketleri yaklasimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun cok sebwbi vvar partnerin kisiligi ruh hali gecen sohbet vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılÇok sebeb var. stres ve mutsuz cinsel yaşam da bunlardan birazı.
08 Yorumla- 1 yıl
Geçmişte kadın yanaşmamışsa cinselliğe, şimdide erkek yanaşmak istemiyor olabilir.
- 1 yıl
Sasukeyimi istion xD
- 1 yıl
Sasuke benim ama.🤣
- 1 yıl
Ya sasuke ben oluyom 🤣
- 1 yıl
Bananenden banane yılan dövmeli hanımefendi
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılsürekli reddedilirse ve aşağılanırsa soğuyabilir
00 Yorumla Duygusal travma sevgiliden ayrilma basarisiz gidenk skş psikolojik cokkunluk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek cinsellikten olmaz yapma dokunma sıkma opme yalama elleme denilmesinden soğur
00 Yorumla
1 yılZevk alamassa birakir
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğuyan erkek mi var mış 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılKadın kocasına ilgi göstermezse soğur
10 Yorumla Duygusal bağ eksikliğinden olabilir
10 Yorumla
1 yılErkek istemiyorsa herşeyi bahane yapar nettt
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Hergun makarna varsa napsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılKarşısındaki partnerden kaynaklidir
00 Yorumla
1 yılKadından soğumuştur, cinsellikten değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılAklıma pek bişey gelmedi 🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılPartneri en büyük etkendir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadının cinselliği silah olarak kullanmasıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3. Kisi olmazsa yatakta soguyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok baskı pres stres sıkıntıdan
00 Yorumla Karşı taraf ilgisizse ve tat vermiyorsa
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılkoku olabilir
00 Yorumla
1 yılDuygusal yönler birde hijyen yönler vs vs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sen sogumadin galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılTatmin etmezsen
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTekdüzelik belki
13 Yorumla- 1 yıl
Nasıl
Cevap sahibi1 yılNasıl derken
- 1 yıl
O cümleyi anlamadım açar mısın
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İtici koku varsa
00 Yorumla