Bence kesimlikle erkekler kimse aksini iddia edemez? Bunu hiçbir kanıt ölçemez ama bence görünen köy kılavuz istemez hahahah
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılKişiye ve yoruma göre değişir. Kadınların seks yaparken orgazmlar arasında erkekler kadar bekleme süresinin olmaması bana kadınların daha çok zevk alabileceğini düşündürtüyor.
02 Yorumla
Soran1 yılŞahsen o şekilde düşünmüyorum ben ya
- 1 yıl
Doğrudur.. Dediğim gibi kişiye yoruma göre değişir.
En İyi Cevaplar
iyi bi cinsel birliktelikte şartlar eşitse kadın çok daha fazla zevk alır. Bu boşalma olarak nitelendirme erkeklerin klitorisi yok erkekler kadınlar kadar dayanıklı değil o yüzden. Bu bilimsel olarakta ispatlanmış bir durum. Ancak günümüzde bencil bir erkekle birlikte olan kadın mı bencil erkek mi tabi bencil erkek. Boşalıp sırtını dönüp sigara yakarsa kadın ne anlasın o işten?
02 Yorumla
Soran1 yılBoşaldıktan sonra ne olsun mesela bencil olmayan erkek ne yapar söyler misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
1 yılKadınlar daha çok zevk alır inlemeler den anlaşılıyor. hiç bir erkek sevişirken boğürmez nadiren boşalırken belki?
06 Yorumla
Soran1 yılErkek olduğu için inlememesi lazım bizim ki de rolden ki yılların muhabbeti olduğundan inleme anlık olarak istemsiz çıkıyor zevkten değil
- 1 yıl
Bir kaç nedeni var fakat en büyük nedeni zevk almasındandır
- 1 yıl
Kadınların sevişme sırasında inlemesinin birkaç nedeni olabilir ve bu nedenler hem fiziksel hem de psikolojik boyutlar içerir. İşte başlıca sebepler:
---
1. Zevk ve Haz İfadesi
En temel sebep, fiziksel hazdır. Kadınlar, uyarıldıklarında ve özellikle orgazma yaklaştıklarında bedenin verdiği tepkiler arasında inleme doğal bir sonuçtur.
İnleme, vücudun yüksek düzeyde uyarıldığına ve haz duyduğuna dair istemsiz bir tepkidir.
2. İletişim Aracı Olarak
İnlemeler, partnerle sözsüz bir iletişim kurma yoludur. Partnerine "bu hoşuma gidiyor" ya da "böyle devam et" gibi sinyaller verir.
Bu, cinsel uyumu ve karşılıklı tatmini artırabilir.
3. Heyecanı Artırmak
Bazı kadınlar bilinçli olarak inleyebilir çünkü bu hem kendilerinin hem de partnerlerinin cinsel heyecanını artırabilir.
p*rno gibi erotik içeriklerin etkisiyle bazı kadınlar, inlemenin cinsellikte normal ya da “gerekli” bir parça olduğunu düşünebilir ve bu şekilde davranabilir.
4. Duygusal ve Psikolojik Etkenler
Cinsellik sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal bir deneyimdir. Duygusal yakınlık, arzulanma hissi veya aşkla sevişme sırasında duygular sesli şekilde dışa vurulabilir.
5. Stres Boşalması
Cinsel birleşme sırasında bazı kadınlar için inleme, hem bedensel hem zihinsel bir rahatlamayı ifade eder. Cinsellik, stres atma yolu olarak da işlev görebilir.
---
Not:
Herkesin tepkisi farklıdır. Bazı kadınlar sessiz kalabilir, bazılarıysa daha sesli olabilir. Bu tamamen kişisel tercihlere, fiziksel duyarlılığa ve duygusal duruma bağlıdır.
İstersen bu konuyu bilimsel ya da psikolojik açıdan daha derinlemesine de ele alabilirim.
- 1 yıl
ChatGBT aldım bilgiyi
Soran1 yılProffssunn sennn ahahha
- 1 yıl
Öyleyimdir😂😂
1 yılDuruma göre değişir ama ben aldiğım zevkten memnunum valla
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında en çok zevki doğru kişiyle sevişen alır ama asıl en özel zevkleri yaşaması gereken kızdır çünkü lızda erkeğe göre daha çok ilgilenikecek yerler var
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama zevk meselesinde erkekler bence dayanamıyorlar kadınlarda da sizin gibi aynı zevki alsalar dayanamazlar biz tutabiliyoruz kendimizi daha az zevk aldıgımzdan
Cevap sahibi1 yılBir kız en özel zevkleri gerçek manada kendisini arzulayan bir erkekle yaşar ki o özel zevkler yüzeysel olarak önce sevişmelerde yaşanır çok özel fantazilerle
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişki de erkek performansı olursa zevk alan kişi her zaman bayanlardir
00 Yorumla aslında ölçülebilir. orgazm olurken kadınlar, orgazm olurken erkeklerden bilimsel olarak daha fazla zevk alıyorlar.
00 YorumlaNereden bu kanıya vardın
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle de o yüzden
Soran1 yılO ayrıdır denemedim ahahhaaa
1 yılkadınların erkeklere göre çok daha fazladır
02 Yorumla
Soran1 yılHayır değil
- 1 yıl
evet öyle kesinlikle öyle bir erkeğe kadın herhangi bir yerine dokunsun pek fazla zevk ve haz almaz ama kadınların teni her türlü çok yerden zevk alır her ne kadar sevmesem bile ayak- kulak-göbek ve çevresi - daha çok var aklıma gelmiyor. erkekte tek zevk noktası varken kadınlarda minimum 3 tane vardır. vajina için g nokta deniyor vajinanın dış kısımları ve klitoristir ancak erkek sadece baş kısmından zevk alır. ayrıca erkekler oyuncak veya obje gibi şeylerden çok sıcak olan şeylere tepki verir buda tek bir şeye haz durmasına sebep olur (sapık değilse) ama kadınlar her türlü obje olsun ya da olmasın her türlü zevk alır
1 yılKızlar, dedikodudan zevk alır. :)
02 Yorumla
Soran1 yılYooo ahahah
- 1 yıl
:))
1 yılDuruma göre değişir ama ikisi de bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar zevki daha yoğun yaşıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar erkeklerden kat kat fazla zevk alır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yıltabi ki kadinlar. bilimsel gercek bu.
00 Yorumla
1 yılİkiside
10 Yorumla
1 yılKadınlar
00 YorumlaNeyi nasıl yaptığına göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Duruma göre değişir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi