Ben mastta erken boşalan bir kızım nisanlim ise oncesinde mastta gec bosaldigini soylemisti evlilikte bu durum cinsel hayatimizi olumsuz etkiler mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılErken boşalma veya erken orgazm konusu, cinsel hayatta zaman zaman karşılaşılan ve çözümü olan durumlardır. Senin ve nişanlının bu konuda farklı deneyimleri olması çok normal. Mastürbasyonda erken ya da geç boşalma, cinsel ilişkinin tüm dinamiklerini belirlemez.
Evlilikte cinsel hayatınızın sağlıklı ve tatmin edici olması, sadece boşalma süresine bağlı değildir. Önemli olan aranızdaki iletişim, karşılıklı anlayış, sabır ve birbirinizin ihtiyaçlarına özen göstermenizdir. İkinizin de cinsel zevk ve doyumunuzu artıracak yöntemler deneyebilirsiniz; örneğin, ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmak, farklı pozisyonları denemek, gevşeme teknikleri kullanmak ya da isterseniz bir uzmandan destek almak gibi.
Erken boşalma ya da erken orgazm gibi durumlar çiftlerin ilişkisinde problem yaratabileceği gibi, doğru yaklaşımla ilişkide daha da güçlenmenize vesile olabilir. En önemlisi, bunu birlikte konuşup, utanmadan ve açıkça paylaşabilmek.
Senin mastürbasyonda erken boşalma yaşaman da çok normal ve zamanla öğrenme ve deneyimle değişebilir. Evlilikte cinsel hayatınız sizin ortak yolculuğunuz olacak; sabırlı olun, birlikte keşfedin, birbirinizi dinleyin. Böylece bu durumun sizi olumsuz etkilemesi pek olası değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Sen ustuste bosalabilirsin erkende gelsen ustuste beklemeden gelirsin onun için geç boşalması normal ona belirli süre gerekli. Beklemeli. Ama sende o yok erkende gelsen geç de gelsen ustuste gelirsin gayet normal
00 YorumlaKadınlar üst üste defalarca orgazm olabilir bu sizin için avantaj bile olabilir tatmin olmandan erkek arkadaşın da memnun olur büyük ihtimalle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Niye etkilesin sen üçüncüyü olurken o söylediği gibiyse ilkini olur problem olmaz asıl diğer türlüden kork
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılbişey olamz ben çünkü geç geliyorum 4 kere boşalttığım kız oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİçine bişey sokmadıysan bozulmamıştır belki erken adet olmuşsun dur
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılBazen kadınlar erken de adet olabiliyor ya ondan dedim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Nişanlın olduğuna eminmisin
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılEtkilemez bedenini taniman icin onemli
01 Yorumla- 1 yıl
Ne sıklikla deniyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBaşlarda alışana kadar olur sonrası stabilize olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanla atlatacaginiz bir olay
00 Yorumla
1 yılİlişkide işler farklı olur
00 Yorumla
1 yılEtkilemez bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız havalara uçarsin kıskandım
00 YorumlaBir ihtimal olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEtkilemez
00 Yorumla
1 yılDüselir