Cinsel Yaşam Uzun ince mi yoksa hafif kısa kalın mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler1 yıl Bence kalın ya Uzun ince mi yoksa hafif kısa kalın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Şimdi 20 civarında erkekten kalın aletleriyle ilgili yorumları alıp günlük ilgi dozunu aldın sanırım. 👏👏👏 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂ne alaka bu soruyu erkeklere değil de kadınlara sormuştum oysaki benim bilgim yok merak ettim hem ilgiye ihtiyacım yok Yorumla Hahaha2020 1 yıl Bir kadının ilgiye ihtiyacım yok demesi istemem yan cebime koy demektir. Yemezler 😉 Yorumla Soran 1 yıl İlgiyi gördüğüm biri var zaten 😅 Yorumla Hahaha2020 1 yıl Fazla ilgi göz çıkarmaz 😉 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Uzun ve kalın iyidir. Kadın dolduğunu hisseder 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi oluyormuş Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Evet aşırı zevk verir Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kalın penis kadına her zaman daha çok zevk verir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Katılıyorum Yorumla
Elazem Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sert vuranı, çok duranı diye cevap vermiş hakimin karısı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğru demis Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun kalın olsun tercih olurda tabikalininda boyu olsa olur 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kalın daha tercih edilir, doluluk için kadınlar tarafından 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Uzun kalın damarlı 6 5 Yorumla loky34ist 1 yıl Görünce korkuyorsunuz ama 😂😂 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Yanımda mıydın Yorumla loky34ist 1 yıl Değildim ama öyle olduğuna eminim Yorumla Günesinkadini 1 yıl Bilmediğin görmedigin konular için emin olma Yorumla loky34ist 1 yıl 🙄🙄olur Yorumla
GececiEfeniz31 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl 17 kalın damarları belirgin. Kafası mantar gibi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu nasıl tarif be Yorumla GececiEfeniz31 1 yıl Benim ki öyle Yorumla GececiEfeniz31 1 yıl Birazdan yine ölçücem Yorumla
Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bizde ki kalinligiyla bilinir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Hulkoloji 1 yıl Yorumlamak isteyene de gosterilir yanii 😀 Yorumla
Aras_Polat Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Uzunluk zevk vermez ama kalınlık verir 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Aras_Polat 1 yıl Klitoris bacaklarına baskı yaptığı için biraz daha zevke katkısı olur. Girerken ayırıp baskı yapar Yorumla Soran 1 yıl Baya bilgilisiniz Yorumla Aras_Polat 1 yıl Evet bilgim var ya. Bu konuyu araştırmıştım baya bilgi sahibi oldum Yorumla Aras_Polat 1 yıl Sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Anlatırım Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkürler 😅ihtiyacım yok ki Yorumla Aras_Polat 1 yıl Herkesin illaki bazı şeylere ihtiyacı olabilir ama 😃 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkürler Yorumla Aras_Polat 1 yıl Ricalar Yorumla
fanatikk07 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% 1 yıl Ikisinide denedin mi hem kalin hem inceyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok hiç denemedim Yorumla fanatikk07 1 yıl Ne zaman deneneyi dusunuyosun:) Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dik durani sert vurani derler genelde. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla eternity-a 1 yıl Görevini yapsın değil mi 😂 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Her şey kararında güzel sevince, bence 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bncede 😊 Yorumla Aurora343534 1 yıl ;) Aklın yolu bir. Ne yaparsan yap, aşk ve tutkuyla yap. Yorumla Soran 1 yıl Peki 💗 Yorumla Aurora343534 1 yıl :) Kalıp... Yorumla
yükselenakrep Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl tecrübeli olan sensin biz ne bilelim abla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tecrübeli değilim Yorumla
YiğitÖzkara Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Uzun ve Kalın benim ki 23 cm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Zor Yorumla YiğitÖzkara 1 yıl İcine almak zor evet Yorumla Soran 1 yıl Bncede Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl En az 12 ise kalın daha iyi tatmin eder 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Evet katılıyorum Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Ama çok kalın ise girerken zorlar benimki çok kalın eski kız arkadaşımın canı çok acıyordu ilk girerken sonra zevkli oluyordu içini tam doldurup kız için acayip zevkli olıyor Yorumla Soran 1 yıl Bilmem öyle mi oluyormuş Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Evet sen bakire misin hiç seks yapmadın mı? Yorumla Soran 1 yıl Evet bakireyim Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Peki oral yaptın mi hiç ya da sana yapıldı mı? Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Eline erkek eli değmeyip öpüşme bile olmadı o zaman? Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim oldu da uzak mesafeydi Yorumla doktorbirüyee 1 yıl peki kendini nasıl tatmin ediyorsun mastürbasyon ile mi? Yorumla Soran 1 yıl Yoj Yorumla doktorbirüyee 1 yıl mastürbasyon yapmayan kadın yoktur , yaptığını söylemeyen vardır Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çekicin boyuna değil çaktığı çiviye bakıcan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂pekiii Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yiyenlere sormak lazım 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzun ve kalın 0 0 Yorumla
_busemy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kalınlık önemli 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal kalın uzun inceden iyi bence 0 0 Yorumla
Nerdelinknerdeahlak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kalın dedi ve çikar diye ağlayanlardan bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Bakire fantazizisi Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Kalın iyidir 😉 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla Muharrem018 1 yıl Şimdiden afiyetler olsun 😉 Yorumla
tambenliksin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Uzun kalın ve damarlı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂buuuu ne Yorumla tambenliksin 1 yıl Benimki 😄 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kalın ve damarlı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bncede Yorumla tugrul3461 1 yıl Anlıyorsun 🤗❤️ Yorumla tugrul3461 1 yıl Sen niye gizlisin seni tanımak güzel olurdu. Yorumla Soran 1 yıl Yazıyorlar Yorumla tugrul3461 1 yıl Anladım bana şans 🍀 verebilir misin aramızda kalacak söz 😇 Yorumla tugrul3461 1 yıl Ne kaybettiğinin farkında değilsin, bize yazık etme Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kalınlık iyidir 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. valla benımkı yetıyo bana cok sukur 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hafif kısa kalın 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kalın mevcut 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Alisina goreeer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hafif kısa kalın seversiniz heralde 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kısada değil aşırı uzunda değil benim Yorumla Soran 1 yıl Orta ennnn sevdiğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En ideali o evet 15-16 arası Yorumla Soran 1 yıl Ben anlamıyorum bazıları uzun istiyor niye yani bide erkekler damarlı yazmış bunun ne anlamı var ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görsel olarak iyi demek istiyor damarları varmış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızlar uzun istemez ya trol yapar kızlar uzun diya Yorumla Soran 1 yıl Ben hiç yaşamadım ama bnce kalın iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet girdikçe hissetmek için kalın şart size Yorumla Soran 1 yıl Hmmm anladım şaşırdım valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hafif kisa kalin severim 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kac kilosun Yorumla Soran 1 yıl 58 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gögüslerin büyükmü Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benimde uzun kalın nasıl olacak 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Zor olucak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ney zor olacak Yorumla Soran 1 yıl O iş hem kalın hem uzun 😅 kadına üzüldüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi sevişme olursa bence iyi. Zevk alır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmak ister misin bana Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haydi kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse ben geri gizleniyim Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gör. Diye dediydim tamam ozaman neyse korkarsın zaten Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂heeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse istemiyorsun demek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. uzun ve kalın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok zor Yorumla mdrx592 1 yıl bulmak mı zor Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O an ortam neyse 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Sen ne istersin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalın Yorumla Uhtred_7 1 yıl yok mu kimse Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Senin tercihin ne 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hafif kalın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim tam istediğin gibi mesela. Ek olarak da damarlı ve pürüzsüz. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki hoşuna gider Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gitmez mi Yorumla Soran 1 yıl Damarlı olunca ne oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha hoş duruyor Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pürüzsüz nasıl peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben seni aşırı merak ettim bu arada bu konulara ilgin var gibi görüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Şimdi 20 civarında erkekten kalın aletleriyle ilgili yorumları alıp günlük ilgi dozunu aldın sanırım.
👏👏👏
😂😂ne alaka bu soruyu erkeklere değil de kadınlara sormuştum oysaki benim bilgim yok merak ettim hem ilgiye ihtiyacım yok
Bir kadının ilgiye ihtiyacım yok demesi istemem yan cebime koy demektir. Yemezler 😉
İlgiyi gördüğüm biri var zaten 😅
Fazla ilgi göz çıkarmaz 😉
Uzun ve kalın iyidir. Kadın dolduğunu hisseder
Öyle mi oluyormuş
Evet aşırı zevk verir
Kalın penis kadına her zaman daha çok zevk verir
Katılıyorum
Sert vuranı, çok duranı diye cevap vermiş hakimin karısı
Doğru demis
Uzun kalın olsun tercih olurda tabikalininda boyu olsa olur
Kalın daha tercih edilir, doluluk için kadınlar tarafından
Kaç parmak kalınlığı mesela ideal benimki kalın çünkü 😅
Uzun kalın damarlı
Görünce korkuyorsunuz ama 😂😂
Yanımda mıydın
Değildim ama öyle olduğuna eminim
Bilmediğin görmedigin konular için emin olma
🙄🙄olur
17 kalın damarları belirgin. Kafası mantar gibi.
Bu nasıl tarif be
Benim ki öyle
Birazdan yine ölçücem
Bizde ki kalinligiyla bilinir
😂
Yorumlamak isteyene de gosterilir yanii 😀
Uzunluk zevk vermez ama kalınlık verir
Evt
Klitoris bacaklarına baskı yaptığı için biraz daha zevke katkısı olur. Girerken ayırıp baskı yapar
Baya bilgilisiniz
Evet bilgim var ya. Bu konuyu araştırmıştım baya bilgi sahibi oldum
Sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Anlatırım
Yok teşekkürler 😅ihtiyacım yok ki
Herkesin illaki bazı şeylere ihtiyacı olabilir ama 😃 😃
Yok teşekkürler
Ricalar
Ikisinide denedin mi hem kalin hem inceyi
Yok hiç denemedim
Ne zaman deneneyi dusunuyosun:)
Dik durani sert vurani derler genelde.
😂😂😂😂
Görevini yapsın değil mi 😂
Her şey kararında güzel sevince, bence
Bncede 😊
;) Aklın yolu bir. Ne yaparsan yap, aşk ve tutkuyla yap.
Peki 💗
:) Kalıp...
tecrübeli olan sensin biz ne bilelim abla
Tecrübeli değilim
Uzun ve Kalın benim ki 23 cm
Zor
İcine almak zor evet
Bncede
En az 12 ise kalın daha iyi tatmin eder
Evet katılıyorum
Ama çok kalın ise girerken zorlar benimki çok kalın eski kız arkadaşımın canı çok acıyordu ilk girerken sonra zevkli oluyordu içini tam doldurup kız için acayip zevkli olıyor
Bilmem öyle mi oluyormuş
Evet sen bakire misin hiç seks yapmadın mı?
Evet bakireyim
Peki oral yaptın mi hiç ya da sana yapıldı mı?
Hayır
Eline erkek eli değmeyip öpüşme bile olmadı o zaman?
Sevgilim oldu da uzak mesafeydi
peki kendini nasıl tatmin ediyorsun mastürbasyon ile mi?
Yoj
mastürbasyon yapmayan kadın yoktur , yaptığını söylemeyen vardır
Çekicin boyuna değil çaktığı çiviye bakıcan
😂😂😂pekiii
Yiyenlere sormak lazım
Kalınmn tabi ;)
Orta boy kalın bizim durumlar
Yani normal veya uzun kalın
Uzun ve kalın
Kalınlık önemli
Kesinlikle
Normal kalın uzun inceden iyi bence
Kalın dedi ve çikar diye ağlayanlardan bu
Doğru
Bakire fantazizisi
Kalın iyidir 😉
Bencede
Şimdiden afiyetler olsun 😉
Uzun kalın ve damarlı
😂😂buuuu ne
Benimki 😄
Kalın ve damarlı
Bncede
Anlıyorsun 🤗❤️
Sen niye gizlisin seni tanımak güzel olurdu.
Yazıyorlar
Anladım bana şans 🍀 verebilir misin aramızda kalacak söz 😇
Ne kaybettiğinin farkında değilsin, bize yazık etme
Kalınlık iyidir
valla benımkı yetıyo bana cok sukur
Hafif kısa kalın
Sana ne lazım
Kalın mevcut
Alisina goreeer
İkisi de hoş
birini seç
Uzun kalın benimki 19
Ne güzel
Hafif kısa kalın seversiniz heralde
Evet
Kısada değil aşırı uzunda değil benim
Orta ennnn sevdiğim
En ideali o evet 15-16 arası
Ben anlamıyorum bazıları uzun istiyor niye yani bide erkekler damarlı yazmış bunun ne anlamı var ki
Görsel olarak iyi demek istiyor damarları varmış
Kızlar uzun istemez ya trol yapar kızlar uzun diya
Ben hiç yaşamadım ama bnce kalın iyi
Evet girdikçe hissetmek için kalın şart size
Hmmm anladım şaşırdım valla
Hafif kisa kalin severim
Kac yasindasin
Bende
Kac kilosun
58
Gögüslerin büyükmü
Benimde uzun kalın nasıl olacak
Zor olucak
Ney zor olacak
O iş hem kalın hem uzun 😅 kadına üzüldüm
İyi sevişme olursa bence iyi. Zevk alır
Yazmak ister misin bana
Bilmem ki
Hadi gel
Haydi kız
Neyse ben geri gizleniyim
Gerek yok
Gör. Diye dediydim tamam ozaman neyse korkarsın zaten
😂😂😂heeee
Neyse istemiyorsun demek
😂😂😂
uzun ve kalın
Çok zor
bulmak mı zor
Fark etmez
O an ortam neyse
Sen ne istersin
Kalın
yok mu kimse
Hafif kısa kalın
Kalınlığı 15 cm
Sana ne lazım
Senin tercihin ne
Hafif kalın
Benim tam istediğin gibi mesela. Ek olarak da damarlı ve pürüzsüz.
Belki hoşuna gider
Gitmez mi
Damarlı olunca ne oluyor
Daha hoş duruyor
Bilmem
Pürüzsüz nasıl peki
Ben seni aşırı merak ettim bu arada bu konulara ilgin var gibi görüyorum
Hey