Selamm,
Sevişmelerin sonu orgazm ile bitmediği anlarda mutlu olunabilir mi?

Selamm,
Sevişmelerin sonu orgazm ile bitmediği anlarda mutlu olunabilir mi?

Şimdi şöyle bir şey var. Bazı kadınlar cinselliği çok seviyor, öpüşmeyi, sevişmeyi, sarılmayı, koklaşmayı. Ama iş orgazm olmaya gelince herhalde acıyacağından korktuğu için onu orada bırakmayı tercih ediyor. Bazı kadınlar nedense bundan korkuyor. Vajinismus adlı bir hastalık var. Kadınlar cinsellikten korkuyor, cinsellik yaşamıyor. Belki vajinismus hastalığı vardır kadında.
yarım bırakan biriyle mutlu olmak mümkün değil Benim için önemli olan, o anın her saniyesini dolu dolu yaşamak; dokunuşların, nefeslerin, öpüşlerin sınır tanımaması lazım. O kadar ateşli olmalı ki karşımda, ki ben de kendimi bırakabileyim, sınırları zorlayabileyim. Yarım kalmak, erken kesilmek, yarıda bırakmak ruhu kırıyor; hem beden hem de akıl aç kalıyor öyle. İstediğim şey, öyle bir tutku ki, bitmesin, doyamayayım, her seferinde biraz daha çıldırayım
Teşekkür ederim;)
Selam,
Yarım birakmayi ben en çok kendime yaparım.. Seviyorum o kasık ağrısını..
Yetersiz partnerle mutlu olunmuyor ne yazikki.. Yeterli hâle getirmek için elimden geleni yaparım.. Ama bazen de olmuyor gerçekten..
Arzu, ilgi, ihtiras, aşk.. her şey tükeniyor..
Teşekkürler
Evlilik dışı sexle isim olmaz buna sürükleyen partnerle de yolum düşmez. hazzin en büyüğü evlilik arasında yaşanan sekste ki bağda içerir. en büyük nimettir
Cevap
7Cevap
Hayır olamam tamamlaması gerekir
evet olurum her şey cinsellik değil
Mutlu olunmaz tbiki bir dahaki sefere sn o zirvedeyken yarıda bırakıp tekmeyi baş görsün nasl oluo
Amaç onu zirvede bırakmak çünkü bu daha kötü bı intikam bnc.
Kısasa kısas 😄
Yarım bırakan partner olmaz o partner değildir
Erkek olmanın iyi tarafı kadın yetersiz olsa da mutlu olabilirsin dkkdkd bana karşı hislerinde dürüst biri olsun gerisi önemli değil
Bir kaç kere görmezden gelebilirim sürekli yaşanıyorsa olay çıkar
Sevdiğim adam olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok
Çok reklam arası girerse o filmi izlemeyi bırakırım
Aaa çok reklam veren flim bile hep bayar beni hemen degiştiririm bir iki neyse ama hep olmaz
Hayır jdjd olamamm jxjxjx olma'zz kxkdkx
😀😀 di
Hangi konuda yarım bıraktığına bağlı ama görselden anlaşıldığı üzere cinsellikk...
Bırak devam etmeyi yüzüne bile bakmam
Hayır
Olamam🙄 yarım bırakıyosa hiç başlamayız daha iyi
Bencil biri olabilr veya kişisel sorunlari
Erkek hic bi sekilde yarim kslmaz ya
Olamam
o erkeği arzuladıysam sorun olmuyor
Olamazdim sanirim
Sanmam mutlu etmez
Aşıksam evet
Tabiki hayır
Olunmaz bence