Cinsel Yaşam Vajina yalamak kötü değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sevgilim yalıyor ama üzülüyorum rahat hisetmiyorum Vajina yalamak kötü değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. kötü değil zevklidir 0 0 Yorumla
Japon33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Sen onun penisi yalıyorsan o da senin vajinanı yalıyacak tabi bu onun için iyi bir şey çünkü içine rahat girer sulu sulu olunca 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafında ilişki öncesi tertemiz sabunladiktan sonra sorun değil üstelik iki taraf içinde çok zevkli 0 0 Yorumla
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Temizse yalanır, doğru yalanırsa zevkten uçarsın. 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Neden rahat hissetmiyorsun, seni rahatsız eden nedir 0 0 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Neden kçtü olsun temizse eğer yalanır sen yalamıyon mu onu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendini olaya vereceksin kasarsan iyi hissetmemen normal kafa olarak rahat olamadığın bariz 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niye zevk almıyor musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Alıyorum ama onun için üzülüyorum bence iğrenç Yorumla Korayawcı 1 yıl Senin ne istediğin belli mi Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yoo, çok güzel bir şey. 0 0 Yorumla
İzmirlimuhendis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% 1 yıl Merak ediyorum tadini ben de yalasam keşke 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki vajinan pis mi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevgilin zevk almasa neden yalasin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aslında çok güzel çekindiğin için hissetmiyorsun kendini o anın enerjisine bırak cekinme 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seviyorsa karışma adama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok mükemmel bir zevk 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu çok seven isteyen sadece böyle şeyleri yaşayabilecek bir kızın hayatımda olmasını isterdim
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. güzel ve temiz ise harika 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyor ki yaliyor hiç engelleme 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. temizse eğer zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki? 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. kötü değil zevkli 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok zevkli 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. En güzeli o zaten 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Niye kötü olsun ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl çok güzel 0 15 Yorumla Youngboss1 1 yıl Sen nerden biliyorsun 😅🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Youngboss1 bilirimm Yorumla Youngboss1 1 yıl Bana yapmadım de lütfen 😅😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Youngboss1 sanane 😊 Yorumla Youngboss1 1 yıl Merak ettim ya 😊 niye bağırıyorsun hshhs Yorumla Youngboss1 1 yıl Utandın mı hshsh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Youngboss1 yok ya, zatsn ben yapılması güzel anlamında yazmıştım sen yanlış anladın xjsnxianxiqndi Yorumla Youngboss1 1 yıl He öyle desene kız baştan hshshs bende neler düşündüm 😅😊 oral yaptın mı bir erkeğe hani böyle sorayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Youngboss1 yok ya daha nasip olmadi Yorumla Youngboss1 1 yıl Olur bir gün merak etme, kaç yaşındasın ve hayatında biri var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Youngboss1 21im, yok kimse maalesef Yorumla Youngboss1 1 yıl Hmm çekingen biri misin normalde, yoksa soğuk, sinirli mi görünüyorsun diye olmuyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 sosyal anksiyetem var Yorumla Youngboss1 11 ay Zamanla açılırsın, hangi şehirdesin Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 İzmir , çocukluktan beri var sanmıyorum aniden açılacağını. hep aynı şeyi söylüyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
kötü değil zevklidir
Sen onun penisi yalıyorsan o da senin vajinanı yalıyacak tabi bu onun için iyi bir şey çünkü içine rahat girer sulu sulu olunca
İki tarafında ilişki öncesi tertemiz sabunladiktan sonra sorun değil üstelik iki taraf içinde çok zevkli
Temizse yalanır, doğru yalanırsa zevkten uçarsın.
Neden rahat hissetmiyorsun, seni rahatsız eden nedir
Neden kçtü olsun temizse eğer yalanır sen yalamıyon mu onu
Kendini olaya vereceksin kasarsan iyi hissetmemen normal kafa olarak rahat olamadığın bariz
Hijyende sıkıntı yoksa problem yok
Niye zevk almıyor musun
Alıyorum ama onun için üzülüyorum bence iğrenç
Senin ne istediğin belli mi
Nefret ediyorum nefret bebeğem 😏
Yoo, çok güzel bir şey.
Merak ediyorum tadini ben de yalasam keşke
Harika bir his severek yapıyorum
Neden kötü olsun ki vajinan pis mi
Sevgilin zevk almasa neden yalasin
Aslında çok güzel çekindiğin için hissetmiyorsun kendini o anın enerjisine bırak cekinme
Seviyorsa karışma adama
Çok mükemmel bir zevk
Bunu çok seven isteyen sadece böyle şeyleri yaşayabilecek bir kızın hayatımda olmasını isterdim
Sende ona yap karşılıklı olsun
güzel ve temiz ise harika
Hoşuna gidiyor ki yaliyor hiç engelleme
temizse eğer zevkli oluyor
Neden kötü olsun ki?
Sende onunkini yala
İğrenç kaldı ki erkek erkeğe yapan var
kötü değil zevkli
Kimisi için değildir
Çok zevkli
En güzeli o zaten
Niye kötü olsun ki
Sen de onunkini ye
Kesinlikle
çok güzel
Sen nerden biliyorsun 😅🤣
@Youngboss1 bilirimm
Bana yapmadım de lütfen 😅😊
@Youngboss1 sanane 😊
Merak ettim ya 😊 niye bağırıyorsun hshhs
Utandın mı hshsh
@Youngboss1 yok ya, zatsn ben yapılması güzel anlamında yazmıştım sen yanlış anladın xjsnxianxiqndi
He öyle desene kız baştan hshshs bende neler düşündüm 😅😊 oral yaptın mı bir erkeğe hani böyle sorayım
@Youngboss1 yok ya daha nasip olmadi
Olur bir gün merak etme, kaç yaşındasın ve hayatında biri var mı
@Youngboss1 21im, yok kimse maalesef
Hmm çekingen biri misin normalde, yoksa soğuk, sinirli mi görünüyorsun diye olmuyor
@Youngboss1 sosyal anksiyetem var
Zamanla açılırsın, hangi şehirdesin
@Youngboss1 İzmir , çocukluktan beri var sanmıyorum aniden açılacağını. hep aynı şeyi söylüyorlar
Aşırı güzel ama sen zevk almıyorsan boş
degıl
Neden