- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKendini çok fazla kaptırmış ve alıştırırmışsın yani mutlaka onun boşluğunu durduracak aynı zevki alabileceğin birisi olduğu zaman bir süre sonra unutturur sana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü bir durum hemen bulman lazım onu baya etkilemiş seni baya aklına kazınmış söylede denk gelirsek senin için etiketleyelim burdaysa 😬
021 Yorumla
Soran1 yılEtikete gerek yok, ona ulaşacağım çok yer var.
- 1 yıl
Eee madem bu kadar hayatına girmiş birisini neden bu kadar beklemek özlemek yerine yazmıyosun
Soran1 yılÇok isteseydi o da yazardı, daha önce de küsmüştük yine ben yazmıştım. Artı reddedilmekten korkuyorum.
- 1 yıl
Reddetmez korkma güzel bir mesaj at kendisine belli etmeden üstü kapalı bi şekilde çnkü senınn daha çok ihtiyacın var şu anda ona bekleme yaz anı yaşa
Soran1 yılO kadar gurursuz olamam ya😐
- 1 yıl
Gurursuz olmakla alakalı bir durum yokki benimde vardı senin anlattığın gibi birisi bi anda gitti geri geldi geri gitti o yazdı ben yazdım fazla gurur... Vurur diye bir laf var biliyo musun sal gitsin yaz mutlu olmaya bak 😊
Soran1 yılSence neden yazmıyor, ya da sen neden yazmazsın?
- 1 yıl
Benn yazarım şundan dolayı yazarım muhabbetim var eğleniyoruz konuşuyoruz sadece o olarak bakmam olaya demekki sıkıldı ya da başka birisi var bilemeyiz
Soran1 yılİşte ben de tam olarak bundan şüphelendiğim için yazmıyorum.
- 1 yıl
Ya sonuçta evlenip boşanmadın eski eşin değil ki özledim yazınca pişman olsan en azındann yaz neler yapıyosun hayırsız ben evleniyorum falan de tepkisini ölç ona göre kes veya konuş bi numara yap bakalımm
Soran1 yılDuyacağım şeyleri kaldıracak psikolojide değilim inan.
- 1 yıl
Sen gerçekten pek iyi değilsin yani bunun için eksi bir psikolojiye gerek yokki böyle devam edip beklemekle olmaz bilemiyorum yani yardım edebileceğim bişey olsada etsem ben yazıyım oğlana 😂
Soran1 yılHahhahajaa yok sağol, teşekkür ederim😊
- 1 yıl
Rica ederim ne demek fazla stres yapma ya yaz kendisine bütün tabularını yık ya da unut ismini cismimi hatırlama bile seni baya etkilemiş ama
Soran1 yılAmacım unutmak, ama zamana ihtiyacım var tabi.
- 1 yıl
Unutturalım onu sana o zaman anı yaşa keyfine bak
Soran1 yılZaman unutturur sağol, kimseyi istemiyorum.
- 1 yıl
Benlik bir durum yok yanlış olmasınn unutturalım derken yapabileceğimiz anlamında dedim konuşalım anlamında demedim
Soran1 yılTamam evrene mesaj gönder o zaman☺️
- 1 yıl
Ver adresini 😂
Soran1 yılGerek kalmadı😇
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın yazıştığı kişide şu 😂😂
24 Yorumla
Soran1 yılHhaahhas slakkkk😂😂😂yok artık. Ben çok zevkli bir insanım lütfen
Soran1 yılO zaman bilmediğin konularda yorum yapma 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbüyüyünce geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde buradan tanışıp benzer şeyler yaşadığım biri olmuştu bi an osun sandım neyseki sizin 2 yıl olmuş ben ondan tiksinmeden devam
124 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım, tiksinmeden derken?
Cevap sahibi1 yılŞöyle söyleyeyim ben buradan tanıştığım kıza saygı duyuyorum senin söylediğin gibi hem beni unutmamış hemde başkalarıyla yapmaya devam etmiş olsa ondan tiksinirdim diyorum yani onun sen olmadığına sevindim
Soran1 yılBen de kimseyle konuşma taraftarı değilim ama unutamıyorum. Gerçi konuşsamda unutamıyorum ki
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum ama sana bir tavsiye vereyim bu kadar özlüyorsan yaz bence daha fazla saçmalamadan öte yandan insan bir şeyden tatmin olmuşsa kolay kolayunutamaz seni eski ilişkim sanmamın sebebi karşı tarafın da benim her hareketimden etkilenmesiydi
Soran1 yılReddedilmekten korkuyorum bunu kaldıramam. Hem o da isteseydi yazardı. Daha öncede bitmişti yine ben yazmıştım. Bana yazmasına mani olacak bişey yok. Tabi başkasını bulmadıysa😥😥Sizin neden bitti, sen yazmayı düşünüyor musun mesela?
Cevap sahibi1 yılBen kendi adıma yazmayı düşünmüyorum tekrar başlamakta istemem çünkü bir şey bittiyse tekrar başlamayı kendi adıma anlamsız bulurum o yazarsa da muhtemelen kırmadan reddetmeyi tercih ederim bizim olay biteli yıl oldu o yüzden
Soran1 yılYıl olmasına rağmen başkalarıyla konuşacak olması sende tiksinti yaratıyor ama😅çok ilginçsin kabul et. Bak işte ben de bu yüzden yazmıyorum.
Cevap sahibi1 yılHayır konu şu senin gibi hem beni özleyip hem başkalarının olması tiksinç diyorum öteki yandan ben bu işlerden çekildim
Soran1 yılNeden burdasın o zaman, neyse iyi akşamlar size. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılFarkındaysan kimseye hallenmiyorum efendi gibi düşüncelerimi yazıyorum
Soran1 yılYanlış anlama, KS de neden varsın demek istedim.
Cevap sahibi1 yılBen tüm çevresini bırakmış geri çekilmiş geçmişini silmiş bir adamım arada insanların son halini görmek için giriyorum hayatım işimden ve hedeflerimden ibaret artık
Soran1 yılAnlıyorum, hayatta başarılar o zaman😉
Cevap sahibi1 yılBaşka yol yok kardeş sende bırak bu işleri kendine odaklan, ne yaparsa insan kendine yapar yabana atma bu yabancının sözünü
Soran1 yılteşekkür ederim, ben de bazen burada kafama takılan şeyleri soruyorum ya da cevaplıyorum dağıtıyorum bir şekilde. Düzeleceğimi de biliyorum, sadece zamana ihtiyacım var.
Cevap sahibi1 yılEmin ol zaman herşeyin ilacı arada yazacak bir dosta ihtiyacın olursa yabancı bir dost buradan yazabilirsin kardeş
Soran1 yılNasıl yani, yorumdan mı ulaşayım sana😁ince düşüncen için sağol. Umarım gerek kalmaz, çünkü bu durumdan çok sıkıldım.
Cevap sahibi1 yılUmarım gerek kalmaz ama ulaşmak istermisin arada insana iyi geliyor tanımadığı bir insanla konuşmak
Soran1 yılHaklısın iyi geliyor ama onu bu kadar özlerken de başkasıyla konuşmak rahatsız ediyor.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum farkındamısın benim içinde açıkcası olsada olur olmasa ama sana kardeş diye hitap ettim yani sizin tabirinizle sana zararım yok
Soran1 yılZararın olmaz tabi niye olsun, böyle bişeye ben izin vermem zaten. Tamam bişeye ihtiyacım olursa tıklarım kapını☺️
Cevap sahibi1 yılTamamdır yabancı gecen güzel olsun
Soran1 yılteşekkür ederim seninde.
Cevap sahibi1 yılHadi gözün aydın umarım her şey gönlünce olun
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Onda bulduğunu başkasında ararsan mutsuz olursun her kişi kendine özeldir farklılıklarına odaklan kıyaslama yapma bulduğunu ilk kez yapıyormuş gibi heyecanla karşıla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Sext1ng de sana naptırdıysa konuştuğuna yapmasını soyle veya ıste.. onun gbı yapıyorsa ne ala.. yapmıyorsa yapanı bulana kadar devam.. elbet bulursun ondan daha üstününü...
05 Yorumla
Soran1 yılUmarım, bu aslında uyumla alakalı nefes alışından bi insan yükseltemez yoksa.
- 1 yıl
Yükselmek ve yükseltmek aslında ınsanın kendısıme ve sohbetıne uyumuna ve hangi saatler içerisinde yaptığına bağlı.. genelde bana da böyle söylerlerdi sesinden ve nefes alış verilerinden diye... Hani böyle insanlar az bulunur zaten.. bu söylediklerine hiç ybancı değilim bi çok kez duydum seni anlayabiliyorum..
1 yılOnun diğerlerinden farkı ne onu düşün sıradaki kişiyi ona göre seç dünyada onun gibi birçok erkek vardır emin ol
02 Yorumla
Soran1 yılFarkı, inanılmaz seviyeli ve saygılı, uyumlu, anlayışlı, çok yakışıklı v. b
- 1 yıl
Seninki kara sevda olmuş aynı özelliklerde birini bulsan bile aklına sadece o gelecek onu düşünmeyi bırakıp anı yaşamalasın bir başkası gelecek sana farklı hissettirecek onu unutmaya başlayacaksın şu an hayır öyle olmaz desende zamanla sende farkına varacaksın emin ol
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Özlediğin o değil onunla konuşurken hissettiklerin, başkasini bul geçer
06 Yorumla
Soran1 yılHayır tam da o,3 ayda unuturdum çoktan.
Soran1 yılNerden biliyorsun başkasıyla yapmadığımı?
Soran1 yılKomiksin😅
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi sexting yapan biri cidden unutulmaz. Bir kız var, selamlasırken bile azıyorduk birbirimize :D Kendisi demişti, yakın yerlerde olsaydık normalde evlenmeden yapmam diyen kız senin sevişirdim diyordu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCivi çiviyi söker oyle birisine denk gelirsin mi aklinin ucuna dahi gelmez bunun icin sans vermelisin dizlerini titretebilir seni titreyerek kasilarak orgazm edebilir ben hic seksting yapmamışım dersin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendini kapatma o hayatına devam ediyor
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sadık fakstingçiler var bee 🙄🙄 bizim (fack) ting yaptıklarımoz da ertesi gün anca bizi engelleyip bizi bir f*huşe gibi hissettirsinler 😏😏
00 YorumlaYenisini bul ama seksting değil cinsellik yaşamak için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne farkı vardı mesala? Yazılı mi sesli mi yaptın hep
00 Yorumla
1 yılBu mevzuyu bu kadar kafaya takmak ne kadar sağlıklı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO senden anlık faydalanmışkrn senin bu kadar masum olup ona ait hissetmen sana haksızlık. Yap baskasıyla onu içinde öldür başka türlü uzayda uzar
06 Yorumla
Soran1 yılOnunda unutmadığını biliyorum. Yaptım zaten ama sıfır zevk.
Cevap sahibi1 yılVazgeçme yoksa olmayacak birine baglanır kalırsın
Soran1 yılBaşkalarıla konuşmaktan mı vazgeçmeyeyim yani?
Cevap sahibi1 yılAksine baskalarıyla konuş. Mesela bi ay sanaldan önüne gelenle konuş, canının istediğiyle seks konuş. Sonra alısacaksın onsuzluğa. şu an yapmazsan aklında hep o olacak ve baglanacaksın. Oda istiyor dedin peki neden yapmıyor?
Soran1 yılAnlatamayacağım şeyler var, başkasıyla konuşuyorum denedim ama midem bulanıyor.
Cevap sahibi1 yılburada hızlıyız hepimiz anlat ki belki bi çare vardır. Miden almıcam kadar anlamıyorum nasıl ne yaptı bu çocuk sana
Hahahaha emin ol daha çok yerini dolduracaklar vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurdan mı yapıyordunuz başka yere gecmediniz mı birde nudelesme oldu mu
014 Yorumla
Soran1 yılBunun ne önemi var, sorunumla alakası nedir?
Cevap sahibi1 yılBurdan yapıyorsan hesabını kapattıysa bulamazsın Instagram Snap telegram Twitterdan yapıyorsanız ulaşabilirsin diye söyledim
Soran1 yılDiğer hesapları ben de var zaten, ulaşmak istesem ulaşırım tabiki... Kim diye sorulduğu içşn hesabı kapalı demiştim.
Cevap sahibi1 yılEngelledi mı seni naptı eleman 😀
Soran1 yılHayır engellemedi gayet güzel bitirdik.
Cevap sahibi1 yılNude attın mı hiç
Soran1 yılE heralde
Cevap sahibi1 yılDeneyelim mı bizde
Soran1 yılSebep?
Soran1 yılBirini arasaydım, başlık farklı olurdu
Cevap sahibi1 yılBirbirimizi doyurmak rahatlatmak
Soran1 yılİşine bak
Cevap sahibi1 yılHemen
Cevap sahibi1 yılYazar yazmaz bi seksting patlatmışsınızdır
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim de aynı sorunum var biriyle bir kere seviştim ama onu unutamadım
00 YorumlaDemekki muamelesi iyi imiş bence ya doyurucu birini bulucaksın ya da geri dönüceksin
00 YorumlaNasıl yapıyordu ki bu kadar bağladı seni
05 Yorumla
Soran1 yılSence derdim sexting mi?
Soran1 yılBen de sen dedin demedim. Bağlayan trk şey o değildi diyorum.
Soran1 yılVar tabi, ama yazmak istemiyorum. Çünkü o da yazabilirdi, demek ki istemiyor.
Yeni hesapla burada olabilir
06 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum olsa çoktan denk gelirdim.
Soran1 yılBenden kaçtığı falan yok
Soran1 yılBilirim bennnnn
1 yılOnı bul yoksa halin yaman
02 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorsa?
- 1 yıl
İstemiyorsa onın kadar iyi birini bul
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılTekrar yaz ona o zaman
02 Yorumla
Soran1 yılSağol ya, bunu hiç düşünememiştim.
- 1 yıl
Ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)1 yılTeyze 45 yaş üstüsün sen bunları nerden biliyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılG. zekalıııı herkesin yaşı doğru mu
Cevap sahibi1 yılNe bilemmm ben gördüğüme yorum yaparım
1 yılSana yenisini bulalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuda yardımcı olabiliriz
00 Yorumla
1 yılHayal bile ne kadar egkiliyor ya
00 Yorumla
1 yılkaç yaşındasın o kaç yaşındaydı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılİçini doldurmak önemli
00 Yorumla Ulaşamaz mısın tekrardan
07 Yorumla
Soran1 yılİstesem ulaşırım, ama...
Soran1 yılçok istese o da yoklar
1 yılBul onu
39 Yorumla
Soran1 yılBıktım ama sürekli ben uğraşıyorum.
- 1 yıl
Kim bu kız
- 1 yıl
Belki de yazdığın kriterlerden dolayı değil de şu an o ulaşılmaz olduğu için istiyorsundur
Soran1 yılUlaşılmaz biri değil
- 1 yıl
Kim ki o kız
Soran1 yılNapıcan sen mi yazıcan😅
- 1 yıl
Aşk olsun meraktan sordum
Soran1 yılHesabını kapattı
- 1 yıl
Anladim
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benimde vardı gitti burdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılReel niye yapmadın onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimle yap 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYenisini bulacak nerden di ki bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende seni unutamıyorum kavusalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tekrar konuşmaya başla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ozaman benimle sxting yapma kafayı yersin valla
04 Yorumla
Soran1 yılEminim öyledir.
Soran1 yılÖyle bi derdim yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kişiyi bul derim
04 Yorumla
Soran1 yılBulamam😒
Soran1 yılGitti
1 yılSek sting sen nelere kadirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git yine konus
00 Yorumla
1 yılBenimde var ama ulaşamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Geri ona yazsana
00 YorumlaUnutursun bence yerini doldurman gerekiyor
00 Yorumla
1 yılNeyi etkilemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimle rastgelmedin ondan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoldurayım yerini
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle kolay dolacak gibi değil.
Cevap sahibi1 yılDolu dolu doldururm
Gizli Üye(36-45)1 yılBurdan birimi
013 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe kadardır yapıyordunız
Soran1 yıl2 yıldır
Cevap sahibi1 yılNeden ayrıldınız
Cevap sahibi1 yılBana yaz o yoksa ben varım canını sıkma
Soran1 yılBen onu istiyorum ama
Cevap sahibi1 yılYaşı kaç
Soran1 yılNapıcan?
Cevap sahibi1 yılRica etsem
Soran1 yılGizliden çıkar mısın?
Soran1 yılDaha önce konuşmuşuz pp den hatırladım.
Soran1 yılGerek yok bye
Cevap sahibi1 yılBaş harfin ne
Gizli Üye(30-35)1 yılBen miyim o kişi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl31 e devam
00 Yorumla
1 yılNe dertler var
02 Yorumla
Soran1 yılUmarım seninde başına gelir🙏
- 1 yıl
Pek gelicek gibi değil
1 yılHiç sorma