Bizim zamanımızda da erkek arkadaşımızla konuşurduk telefonda saatlerce, ama hep havadan sudan konulardı. Simdi ne değişti?

Ciddiyim, ben hatirliyorum neredeyse sabaha kadar telefinda konustugumuzu. Ama hicbir sekilde +18 konulara girilmezdi. Okuldan arkadastan havadan suda, isten gucten konusulurdu edeplice. Simdi bakuyorum, kizlara sanki sevgiliyse, cinsellik konusulmak zorunda gibi algi olusturuluyor. Sexting vs vs. Devir cok bozuldu

Güncellemeler
1 yıl
Bizim jenerasyon cok da eski degil. Bizim zamanimizda da cep telefonu ve sinirsiz konusma hakki internet sinirsizdi. Yani cok eski degilim. Cep telefonumla odamda saatlerce konusurduk, ama hic +18 muhabbeti donmezdi. Simdi sanki sevgililigin gerekliligi gibi aksettiriliyor gibi algiliyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar köyde de yasamadim. İzmir'de yetismis birisiyim ben ve benim zamanimda tam da bahsettigim gibiydi. Ben televizyonda dergielrde gazetelerde p*rno bahsetmiyorum. Ben birebir sevgililik iliskilerinden bahsediyorum. Tabikj herkes icinde bazi duygulari yasayabilir ama disari yansutilmiyordu bu. Bizden onceki annem ve babamin nesilinde daha da edepliydi mesela, 5. inci bulusmada eline ellemiste mutlu olmus.. Ozamanlar daha masumdu. Simdi gercekten bana hic hos gelmiyor.
Bizim zamanımızda da erkek arkadaşımızla konuşurduk telefonda saatlerce, ama hep havadan sudan konulardı. Simdi ne değişti?