Olgunlaşınca sevgi ihtiyaci bitiyor mu sanki?
Çoğu erkek de duygusuz kadın imajı var olgun kadın deyince sanki
Olgunlaşınca sevgi ihtiyaci bitiyor mu sanki?
Çoğu erkek de duygusuz kadın imajı var olgun kadın deyince sanki
Hayır, aslında olgun bir kadının sevgi beklemesi abes değil; son derece insani ve doğaldır. Ama bazı erkekler özellikle duygusal olgunluğu gelişmemiş olanlar bir kadının sevgisini açıkça ifade etmesini ya da sevgi beklemesini yanlış anlayabilir. Bunun sebebi, toplumsal kalıplar ve erkeklere dayatılan "duygusal mesafeli ol" beklentisi olabilir. Bazı erkekler, kadının yaşı ilerledikçe "artık ihtiyaç duymaz" gibi saçma bir yargıya kapılabilir ama bu tamamen yüzeysel bir bakıştır. Yaşla birlikte sevgi ihtiyacı azalmaz, hatta daha derinleşebilir. Çünkü artık daha yüzeysel ilişkilere değil, anlayışa, duygusal desteğe ve gerçek bağa ihtiyaç duyulur.
Özetle, olgun bir kadının sevgi istemesi ne zayıflık ne de abestir. Aksine, duygularını dürüstçe ifade edebilen ve bağ kurmak isteyen biri olduğunu gösterir. Yanlış anlayan varsa, sorun kadında değil, karşısındaki kişinin duygusal kapasitesindedir.
👌
Böyle düşünen erkekler , erkeklik vasfı verilmiş ama adamlık kişiliğini kazanamamış kişilerdir. Bu tarz kişiler , kadının yaşına , mahiyetine , özüne , görünümüne bakmazlar esasen bu kişiler materyalist kişiler , gençlerin duygusal bağlılık beklentilerinin yoğun olması sebebi ile , olgun kadının tercihlerini sanırım mantığına göre oluşturacağını düşündükleri için bu şekildeler , bilmedikleri ise kadın duygu ağırlıklı ve aitlik fıtratı üzerinde yaratılmıştır. Kadın kaç yaşında olursa olsun. Duygu donanımı canlıdır ve ilgi, sevgi, merak ediliş, değer görme ve daha saymadığım güzel durumların beklentisinde olur ve haklıdır.
Bence sizlerin yaşlardaki olgun kadınla bir ilişkide sevgiyle birlikte cinsel yaşam daha haz verir. Ben o şekilde mutlu olurum. Kadını sadece zevk için kullanmak saçma geliyor , herkesin bir duygusu var sonuçta. Bazı erkekler dediğiniz gibi haklısınız.
Cevap
33Cevap
Hayır tabi ki de bende olgun kadın seviyorum mesela yaşı büyük olmalı
Realist bir beklentide olmuyorsunuz çünkü. Klasik evlilik muhabbetine, biz şimdi neyizlere dönüyor.
Çünkü karşındaki adamın seninle aynı beklentileri yok. O sadece sana neden benden bunları bekliyorsun, neden zevkine bakmıyorsun diye sormuyor sana.
Duygusallığın yaşla bir alakası yok. Böyle düşünen çok yoktur
olgun kadın bulsam ilginin alasını vereceğimde bulamıyorum ki olgun kadınlar bambaşka oluyor ya
Sevmeyi bilmeyen erkeklerden sevgi bekliyorsunuz
Umarım alırsınız 😁
Sevgi çok kıymetli maalesef herkes sevme yeteneğine sahip değil
Hayır ama daha seks odaklı oluyorlar genelde
Güzel söyledin. Çoğu erkek, ADAM değil çünkü. Kadından anlamayınca böyle oluyor.
Hayır neden abes olsun ki sevgi beklemek herkesin hakkı ya 😊
Olgunlara talibim. Sorun yok. Modunu yükselt biraz.
Cinsel anlamda düşünür olgun kadınları genç erkekler
Olgun kadın daha neyin sevgisini bekler ki
Kalan ömrü sayılı tadını çıkarsın
Türk erkeklerinin olgun kadın algısı fanteziden öteye geçmez maalesef
Hayir bana asiei gercek ve cekici geliyor oyle bir esim olsun istiyorum olgun es yasim29 suzin yasiniz kac
Kadınlara her zamanı sevgiyle yaklaşmak gerekli bence. Kadınlar duygusal varlıklardır.
Yok hayır. Herkesin sevgiye ihtiyacı olabilir
Yok normal geliyor herkesin sevgiye ihtiyacı var ki
Alakası yok herkes sevmeye sevilmeye muhtaç olgun kadın daha güzel sever de sevilir de
Hayir bir genç olarak bayılıyorum ben o kadınlara
Yoo abdest gelmiyor ama ilgi verince de karşındakine ilgi göstermeyince veya c*nsellik olmayınca ipler kopuyor
Abes değil de genç kız modu da saçma
Tabii ki gurur olmalı nihayetinde fakat görmüş geçirmiş duygu şart zaten
Bulamadım koş koca Ankara'da bir olgun bayan
Kadın her yaşta kadın diye düşünüyorum. O yüzden her yaşta benzer şeylere ihtiyaç duyuyor.
Hayır tabiki. En azından bana abes gelmez
Severiz sorun degil
Asıl olgun kadınların sevgiye ihtiyacı var bence
Herkes ister ve bekler aslında
Sevgi her insanın ihtiyacı neden ki?
Olgun kadın candır
Bence en doğrusu bu
Hayır
Olgun denilince daha çok seks akla gelir
Ben sevgi ve ilgi veriyorum olgunlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar