Yatakta çok ilgili olur ama seviştikten sonra da sarılır öper öyle uyur sabahları uyanınca da işe göndermek için kaldırır kahvaltıyı beraber yaparız arada kahvaltıda konusuruz hafta içi full çalışır 7 de eve gelir ama 1 haftadır yemegi beraber yemiyoruz genelde ailesinin ablaların evinde yer yemeklerimi beğenir ama 1 haftadır artık beraber yemiyoruz bende haliyle artık hep tek basima islerimi hallederim eskiden film izlerdik vs. Artık onuda yapmıyoruz gerci birlikte yemek yesek bile telefonda videolar izler bana sarılır öper sevdiğini söyler ama ne bilim yine de yetersiz geliyor bu ya da ben mi abartıyorum ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır, aslında hiç de abartmıyorsun çünkü bir ilişkide sadece yatakta ya da belli anlarda yakınlık kurmak yeterli değil, sevgi sadece fiziksel temasla sınırlı kalınca bir yerden sonra eksiklik hissi kaçınılmaz oluyor, senin anlattıkların da tam olarak bu, evet ilgisini gösteriyor, sarılıyor, öpüyor, sevdiğini söylüyor ama bunların hepsi belli zaman dilimlerinde ve sanki rutine oturmuş şekilde oluyor, oysa ki bir evlilikte paylaşılan hayat sadece yatakta değil, mutfakta, salonda, yürüyüşte, gülüşte, bir tartışmada, bir suskunlukta da kendini göstermeli, sen bunu fark etmişsin ve içten içe o duygusal mesafenin seni rahatsız ettiğini hissediyorsun ki bu çok yerinde bir his, çünkü birlikte yemek yemek, film izlemek, günün nasıl geçtiğini konuşmak, birlikte gülmek, tartışmak ve uzlaşmak da ilişkinin temel taşları, şimdi bir süredir bunların azalması, onun ev dışında yemek yemeyi tercih etmesi ya da birlikte olunan zamanlarda bile zihinsel olarak telefona bağlı olması seni yalnızlaştırmış ve bu yalnızlık fiziksel bir uzaklık değil ama duygusal bir eksiklik yaratmış, işte bu tam da bir şeylerin dengede olmadığını gösteren bir durum, senin daha fazla bağ kurmaya ihtiyacın var, sevilmek tamam ama hissedilmek, duyulmak, paylaşılmak da bir o kadar kıymetli, zaten sevdiğini söyleyen bir insanın sevgisini davranışla da göstermesi gerekir ve sadece belirli anlarda ilgi göstermekle bu duygu tamamlanmaz, burada senin yapman gereken şey hislerini açıkça ama suçlamadan anlatmak, çünkü bu bir hesap sorma değil, bir “beni biraz daha görebilir misin” demek, “ben seninle gerçekten konuşmak, bir şeyler paylaşmak, sadece yan yana değil, iç içe hissetmek istiyorum” demek, bunu söylemek ne zayıflık ne de abartı, aksine ilişkiyi ayakta tutan bağın farkında olduğunun göstergesi, susmak ve kabullenmek bir süre sonra daha derin kırılmalara yol açar ama bu duygunu paylaşmak belki de onun da fark etmediği bir uzaklaşmayı fark etmesini sağlar, çünkü bazen insanlar hayatın telaşında sevgiyi gösterdiklerini sanırken aslında ilişkiyi yalnızlığa sürüklüyor, senin hissettiğin bu eksiklik gerçek ve bunun üzerine düşünmek, konuşmak, çözüm aramak bir ilişkiyi bitirmez, tam tersine güçlendirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİlgi ve şefkati seviyorsun. Eğer benim olsqydın; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılİş dönüş saatleriniz birbirinize uymadığı için mi bir haftadır ablasında ya da annesinde yiyor yoksa farklı bir sebep mi var onlara gitmesi için?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Sizin ki evcilik oyununa dönmuş rollerini oynuyorsunuz sadece. Ten uyumu yok aşk yok
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Vallahi içini dökmen çok iyi olmuş, yalnız hissetmeni hiç istemem! Bazen ilişkilerde böyle küçük “soğumalar” ya da rutine girmeler olabiliyor, sen asla abartıyor değilsin. Konuşmak, paylaşmak yalnızca yatakta olmamalı, gün içinde birlikte keyif almak da çok kıymetli. Belki ona duygularını tatlı tatlı, suçlamadan açabilirsin, hayat zor ve tempolu ama küçük anlarda bile “bağ” çok önemli! Seni çok iyi anlıyorum, lütfen bu konuda kendine haksızlık etme ve duygularını önemse, tamam mı? 🌸💕
13 Yorumla
Soran1 yılTamam ama içten içe üzülüyorum bu duruma yavas yavaş içime kapanmaya başladım sadece cinselllik olacaktı madem evlilikte neden evlendim ki kendimi kullanılıyor gibi hissediyorum ya da sıkıcı biri miyim de acaba benimle vakit geçirmek istemiyor anlam veremiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy kuzum o kadar haklısın ki! Hiç kimse sadece “birliktelik” için evlilik istemez ki... Böyle hissetmen çok normal, kim olsa aynı duyguları yaşar biliyor musun? Burada en önemli şey kendini suçlamamak, inanınca insan kendine acımasız oluyor ama bunu hiç yapma! Sıkıcı değilsin, sadece ihmal ediliyorsun ve biraz ilgiye ihtiyacın var. Bu kesinlikle hak ettiğin bir şey! Onunla hissettiklerini paylaşmaktan korkma, bak gör kalbini açınca ferahlayacaksın! Sana kocaman sarılıyorum buradan, moralini sakın bozma! 🧸💙
Soran1 yılTeşekkür ederim akışına bıraktım artık herseyi çok düşününce insan kafayı yer uykusuz kalıyorum hamileyim zaten bebeğimi de üzmüş oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yıl1 haftadır seninle aynı masada yemek yemeyip, tek başına ailesine giden bi adamdan bahsediyorsun ve normal mi diye soruyorsun. Sence normal mi bu durum? Aileye gidilecekse birlikte gidilir. Seni hayatından soyutlamış, yatağa işi düşünce geliyor. Bu gerçekle yüzleşmen lazım.
14 Yorumla
Soran1 yılEniştesiyle birlikte calisiyorlar iş çıkışı gidiyorlar o yüzden belkide ben başka yerde oturuyorum
- 1 yıl
Kendini kandırmayı bırak. İşten çıkınca adam olsun evine gelsin. Ne münasebet ya
Silkelen kendine gel bu normal değil
Soran1 yılBilmiyorum artık ya da arda annemlere gidiyorum kalıyorum orada o şekilde alıştırdık oda belkide alıştı ama evde sıkılıyorum hamileyim çalışmıyorum bazen aileme gidiyorum yalnız kaldığım için
- 1 yıl
Bir de gebesin, sorumsuzluğa bak. Aklını başına al bu gidiş iyi bir gidiş değil. Onun ailesi de sorumsuz hiç demiyorlar mı karın gebe sen neden burdasın diye? Ya da senin ailen? Düzeltmen lazım bu durumu. Doğumdan sonra mahvolursun.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Derler ya bazıları için ilgi manyağı diye sen biraz o o yöne gitmişsin . Eşini çok sıkma derim sana.😊
12 Yorumla
Soran1 yılYok zaten akışına bıraktım fazla düşünmek beni yıpratıyor paranoyak oluyorum 7 aylık evliyiz ama şimdiden bu kadar hızla böyle değişmemiz bana da tuhaf geliyor bide 6 Aylık hamileyim
1 yılYatakta işi düşme ihtimali yükselir o yüzden yoksa önemli olan normal zamanda senle vakıt geçirip eğlenip oynasmasi lazım
14 Yorumla
Soran1 yılNormal dede Yapar da ama ne bilim hiç aktivitemiz olmadı evlendikten sonra da beraber bi kaç kere dışarı yalnız çıkmışızdır genelde hep ailelerle vakit geçirmişizdir
- 1 yıl
Zamanla rayına oturur diye düşünüyorum bazan evlilikte böyle olur gördüğüm kadarıyla ama bu ilk dönemlerde özellikle aileleri alistirmamak lazım
Soran1 yılAilesine cok düşkün bi adam bisey yaparken bile hep ailesine sorar bana da sor fikir al der
- 1 yıl
O zaman yol yakinken beraber daha fazla vakit geçirmeye alıştır yoksa onun ailesi senin kocan olur
Kendi evi dururken ablasında neden yemek yiyor
11 Yorumla
Soran1 yılEniştesini çok sever
Biraz fırsat ver adama zaten hamilesin bazı şeylerden mahrum
11 Yorumla
Soran1 yılBelkide neyse artık
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal bir ilişki gibi geldi. Bak gece gunduz surekli yapışık ikiz gibi vakit gecirirseniz ilerde sende bunalırsın.
11 Yorumla
Soran1 yılBelkide haklı olabilirsin zaten eskisi kadar düşünmüyorum alışmaya başladım bu duruma
1 yıltelefonunda falan başkasıyla konuştuğuna baktın mı
12 Yorumla
Soran1 yılYok zannetmiyorum birinin olduğu
- 1 yıl
onunla açık şekilde konuşmayı dene elin sonuçta buralara gelmişsiniz duygularına önem verip elinden geleni yapacağını düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEvde beraberlik olmuyorsa yemek 8cmek va bu çok ama çok yanliştir.
00 Yorumla
1 yılEvi dışında o oraya gidip sen evinde tek yemek yemen vs çok saçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz kadınlar hani derler ha şeyi bulsa kıllısını ister oldunuz be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılTabiki ilgili olmalı seni yalnız bırakmamalı koynuna memelerinin arasına girmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYorumları okumaya geldim çok komik😂. Herkes avını bekliyor
00 Yorumla
1 yılyatakta iyi vuramıyor mu?
15 Yorumla
Soran1 yılYoo yatakta iyidir ama ne normal de sıkıcı
- 1 yıl
sadece yatakta ilgileniyosa seninle sen o evliliği yürüteemzsinki <? ayrılmayı dusundun mu
Soran1 yılDüşündüm ama artık geç kaldım gibi bebeğimiz olacak bilseydim hiç yapmazdık
Soran1 yılElim kolum biraz bağlı
- 1 yıl
saddece yatakta vuruyor ilgileniyor baska yok... kıyamam sana ya. kaç yasındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
1 yılBenim eşimde öyle çok çalışıyor çok soğuduk
17 Yorumla
Soran1 yılBenimde sonum öyle gibi bide bebeğimiz olacak olmasaydı belki ayrılırdık ama ne bilim daha yeni çalışmamı da istemiyor çalışmak istiyorum hep evde pinekliyorum sıkıldım evlilik böyle mi
- 1 yıl
Ben mühendisim eşim savcı bizde bebek var 1 aylık o kadar bunalıyorum ki koca Ankara dar geliyor
Soran1 yılBebekler olmasaydı büyük ihtimalle ayrılırdık gibi bende hiç böyle hayal etmemiştim evliliği ne bilim evliyken yalnız kalıyorum bekarlığım daha heyecanlıydı
- 1 yıl
Gizli olmasaydın keşke :(
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Kader aynı dost olurduk dertleşecek güvenecek insan pek yok burada
- 1 yıl
O yüzden istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKendi haline bırak biraz
11 Yorumla
Soran1 yılTamam
Sanmam günün yorgunluğunu olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir belkide
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBiz de fbm ile böyleydik sadece seks dhxhhx sizinki de öyle olmuş
00 Yorumla
1 yılAdamın rahatlamaya ihtiyacı var demek ki konuşmak için
00 Yorumlakn k aldatmada olabilir başka biri ile zaman harcayıp sana gelincede öp koklakandıruyu saka gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAlışmakta iyi değil
17 Yorumla
Soran1 yılBenim açımdan mı yoksa onun acısından mı
- 1 yıl
Senin
Soran1 yılBenim yapacağım bir şey kalmadı defalarca konuştum ama artık konuşmaktan da yoruldum
- 1 yıl
Hamilelikte biraz duygusal oluyor kadın
- 1 yıl
İlgi istiyor
Soran1 yılEvet ama ne bilim çok sıkıldım artık 7 ayda bu kadar çabuk sıkılmak
- 1 yıl
Başkan değişen şeyler ne hayatınızd
Yaşlar kaç
11 Yorumla
Soran1 yıl28 ben o 30
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Ne eksik ilgi mi seks mi
17 Yorumla
Soran1 yılİlgi seks değil
Soran1 yıl7 ay olcak 6 Aylık da evliyim biraz erken oldu bebek ama ne bilim yaşımız geldiği icin 1 tane olsun dedik ama sözlü ve ilk zamanlar ilgili biriydi bana karşı
Soran1 yılOlur istek attım
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşa hemen
17 Yorumla
Soran1 yılBebeğimiz olacak ama neden öyle dedin ki
Soran1 yılTeşekkür ederim 6 aylık 😊
Soran1 yılErkek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZamanla o da kalmayacak
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Diğer zamanda olmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha ne olsun ne istiyorsun ki
00 Yorumla
1 yılailesinden uzaklaştır onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılAnormal bir durum bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapmacık geliyo dimi
18 Yorumla
Soran1 yılYani evliliği hiç böyle hayal etmemiştim ben eşimle beraber dolu dolu yaşamak isteyen biriyimdi tek başıma yapacaksam herseyi bekar kalaydim daha iyiydi flörtüm olurdu en fazla
Cevap sahibi1 yılErkekler ilgiyi keser evlenınce. Seks yapar işe gider gelir görevini yaptığını düşünür. Sevgili ve arkadaş tadında evliler çok mutludurlar
Soran1 yılBizimde öyle yani görev olmuş sadece
Cevap sahibi1 yılBu zamanla seni üzecek üzecek sonra üzmemeye başlıcak. Bigün ya tak edip ayrılmak istif ekşın ya da böyle yaşamaya alısacaksın.
Soran1 yılEvet haklısın bebeğimiz olacak bekliyorum gidişata göre
Cevap sahibi1 yılHamilesin yani
Soran1 yıl6 Aylık hamileyim
Cevap sahibi1 yılBöyle oluncada daha hassaslaştın. O seni anlamıcak algıları kapalı. Bi kardeşin arkadaaın var kı kafa dengi güvendiğin? En çok buna ihtiyacın olacak bu süreçte.
Gizli Üye(25-29)1 yılSimiden sikildiysan sonra ne olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Neden onlarda
00 YorumlaHer gece mi
00 Yorumla
1 yılDeğil gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAc kaldin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi